OGLAS

Najnovije ponude trgovine AGRONOM

Trenutno nema ponuda od trgovine AGRONOM

Ponude, popusti, promocije, brošure i katalozi trgovine AGRONOM

Agronom je tvrtka u području trgovine poljoprivrednim proizvodima, poljoprivrednom mehanizacijom i poljoprivrednim sirovinama sa sjedištem u Hrvatskoj. Pokriva oko 24.000 ugovaranja poljoprivredne proizvodnje pšenice, uljane repice, soje, kukuruza, šećerne repe, suncokreta i ječma u Republici Hrvatskoj.

Bave se i stočarskom proizvodnjom i svinjogojstvom. Agronom posjeduje silose i spremnike žitarica i sjemena koji se nalaze u Kutjevu, Borovljanima, Virju, Garešnici, Tordincima, Jagodnjaku, Starim Mikanovcima, Budrovcima i Gornjoj Vrbi, svi kapaciteta između 1000 tona i 16 tona.

Kakve proizvode mogu pronaći u trgovini AGRONOM?

Agronom je ekskluzivni uvoznik, prodavač i serviser poljoprivrednih traktora i strojeva Case IH i Steyr za našu zemlju. Također prodaju i poljoprivrednu mehanizaciju tvrtke Amazone Njemačka, svjetskog lidera u proizvodnji poljoprivredne opreme koju zastupaju u Hrvatskoj. Osim toga, tvrtka je razvila vlastitu privatnu robnu marku Profi sijačica i Profi cult kultivatora.

OGLAS

Često postavljana pitanja o AGRONOM

Povijest trgovine AGRONOM: što je AGRONOM?
Open

Tvrtka je osnovana 1996. godine. Kontinuiranim razvojem i ulaganjem u poslovanje trenutno zapošljava više od 280 zaposlenika u 73 poljoprivredne ljekarne na području kontinentalne Hrvatske i organizirana je u nekoliko segmenata.

Osim trgovine strojevima, materijalom, sjemenskom i stočarskom proizvodnjom, Agronom je razvio i vlastitu stočnu proizvodnju koju prodaje putem vlastite maloprodajne mreže kao i veleprodajom.

Koje brendove nudi trgovina AGRONOM?
Open

Nadalje, na hrvatskom tržištu Agronom zastupa mnoge tvrtke iz područja poljoprivrednih strojeva, kao što su: Farmtech Slovenija, Metal Fach Poljska, Pichon Francuska, Vigolo Italija, Dominoni Italija, UNIA Poljska i Cosmeco Italija.

Kako uštedjeti u trgovini AGRONOM?
Open

Sve najbolje ponude možete pronaći u odjeljku "Promocija" na njihovoj web stranici. Trenutno imaju puno ponuda za strojeve kao što su traktori i sijačice.

Upoznaj konkurente trgovine AGRONOM
Open

Među tvrtkama u hrvatskoj poljoprivredi nalaze se Žito, Brodomerkur, Cezareja, Syngenta i Vlado. Svi su oni trgovci na veliko žitaricama, sjemenkama i drugim poljoprivrednim potrepštinama. Agronom je sada rangiran kao vodeći lider u poljoprivrednoj trgovini.

Ekskluzivne pogodnosti trgovine AGRONOM
Open

Agronom ima prodajni tim koji pomaže ljudima da pronađu najbolje financiranje prema potrebama klijenta. Uz inovativnu i fleksibilnu ponudu, prilagođavaju vaš financijski plan za korištenje opreme.

Ali bo AGRONOM imelo ponudbe na Black Friday?
Open

Agronom nudi izvrsne ponude i popuste za Crni petak kako bi vam pomogli uštedjeti novac na svemu što vam je potrebno. Otključajte najpovoljnije ponude ove sezone i postanite stručni kupac!

Katalozi 365 nudi najnovije kataloge i brošure za Crni petak na tržištu. Otkrijte ekskluzivne pogodnosti kako biste dobili najbolju vrijednost za svoj novac u svojim omiljenim trgovinama.

Crni petak će započeti 25. studenoga. Iako tehnički traje 24 sata, većina trgovina će imati ponude i velike popuste najmanje tjedan dana. U nekim će slučajevima biti ranih popusta za Crni petak nekoliko dana prije nego što Crni petak uopće počne, pa budite u potrazi za ranim ponudama i prilikama.

Otključajte ponude najpouzdanijih marki u zemlji i pogodnosti koje su zapravo vrijedne vašeg vremena. Prikupljamo, razvrstavamo i organiziramo tisuće brošura iz različitih kategorija i lokacija, omogućujući vam da uštedite novac tijekom Crnog petka, Cyber ponedjeljka, i drugih relevantnih sezona popusta.

Bilo da tražite kućanske aparate koje si zapravo možete priuštiti ili novi namještaj za svoj dom, jamčimo da ćete pronaći ono što tražite na našoj web stranici.

Uz Katalozi 365, možete dobiti do 80% popusta na odabrane proizvode. Zaboravite na inflaciju, rast cijena i sumnjive poslove. Posjetite Katalozi 365danas i pridružite se ostalim pametnim kupcima!

Popusti trgovine AGRONOM
Open

Pronađite najbolje ponude i ponude koje Agronom sada ima za ponuditi u katalozima Katalozi 365!

Otkrijte sve što Agronom nudi i više na stranici Katalozi 365. Ovdje možete pronaći sve što vam je potrebno za vašu trgovinu.

Brošure i katalozi sadrže najbolje tjedne, mjesečne i godišnje promocije, kao i ponude i popuste koji su danas dostupni u trgovinama.

Da biste provjerili ažurirane cijene, možete pogledati i službenu internetsku stranicu: https://agronom.hr/

OGLAS
OGLAS