logo

Najnovije ponude trgovine ALLES

Trenutno nema ponuda od trgovine ALLES

OGLAS

Ostale ponude trgovine Elektronika

OGLAS

Kakve proizvode mogu pronaći u trgovine ALLES?

Tvrtka prodaje sve vrste elektroničkih gadgeta i dodatnu opremu za njih: klima uređaje, ventilatore, televizore, perilice i sušilice rublja, hladnjake, perilice posuđa, pećnice, računala, mobitele, audio i video opremu, kamere, dronove, projektore, konzole za video igre, strojeve za kavu, blendere, kuhala za vodu, usisavače, pegle za kosu, roštilje, vanjske i unutarnje rasvjete, baterije, žarulje, LED trake, električne skutere, bicikle, kosilice, bušilice, štednjake i kamine, kompresore, auto radija, akumulatore i još mnogo toga!

Upoznaj konkurente trgovine ALLES

Tvrtka je stekla veliki ugled među domaćim i stranim proizvođačima, uvoznicima i zastupnicima stranih tvrtki, te postaje uvoznik pojedinih grupa proizvoda. Među slične tvrtke na području Hrvatske spadaju i Chipoteka, Kronos i Ara Electronic.
OGLAS

Ostali brendovi u kategoriji Elektronika

OGLAS

Katalozi 365 Copyright © 2023. Sva su prava pridržana. Zabranjeno je kopirati ili reproducirati tekstove bez prethodnog pisanog odobrenja. Fotografije proizvoda, slike i brošure služe samo u ilustrativne svrhe. Snižene cijene utvrđuju službeni distributeri navedeni na ovoj stranici. Ponude vrijede od i do datuma isteka ili do isteka zaliha. Ova je stranica informativna i ne može se koristiti za reklamaciju proizvoda. Cijene se mogu razlikovati ovisno o lokaciji.