OGLAS

Tjedne ponude trgovine CITY CENTER ONE

Najnovije ponude trgovine CITY CENTER ONE
OGLAS

Trenutno nema ponuda od trgovine CITY CENTER ONE

Drugi brendovi u kategoriji Trgovački centri

Ponude, popusti, promocije, brošure i katalozi trgovine CITY CENTER ONE

City Center one Split vodeći je shopping centar i centar zabave u Dalmaciji.

Često postavljana pitanja o CITY CENTER ONE

Povijest trgovine CITY CENTER ONE: što je CITY CENTER ONE?
Open

Tvrtka je otvorena krajem 2010. godine i od tada se razvila u vodeći regionalni shopping centar koji prima brojne kupce i iz susjedne Bosne i Hercegovine, kao i više od milijun turista tijekom cijele godine.

Kakve proizvode mogu pronaći u trgovini CITY CENTER ONE?
Open

City Center raspolaže s više od 190 prodajnih mjesta komercijalnog sadržaja, ugostiteljskih i različitih obrta raspoređenih na tri etaže. Pronađite raznoliku ponudu svjetski poznatih i hrvatskih brendova, brojne caffe barove i restorane. Također, možete uživati u kino centru u ovom trgovačkom centru. Provjerite i najveći regionalni automat klub Wettpunkt s Hattrick kladionicom, karting stazom Arena Split i igraonicom Fun Zone. Još ima i zlatarnice, trgovine odjećom i obućom za sve uzraste, barove, toplice, frizerske salone, lance elektronike i telekomunikacija, lance brze hrane, drogerije, ljekarne, sportske trgovine i mnoga druga prodajna mjesta.

Koje brendove nudi trgovina CITY CENTER ONE?
Open

Trgovačke centre City Center one u Zagrebu i Splitu karakterizira pomno odabran i vrlo uspješan miks trgovina koje svojim posjetiteljima jamče nevjerojatno iskustvo kupnje, a trgovinama koje se ovdje nalaze omogućuju uspješno dugoročno poslovanje. Među poznatim brendovima koji se mogu pronaći u ovom shopping centru su Adidas, Armani Exchange, Baby Center, Burger King, C&A, Cineplexx, Centra, Douglas, Galileo, H&M, Ikea Studio, Mango, Muller, New Yorker, Palmers, Samsung , Swarovski, Tiffany, Zoo City i još mnogo njih!

Kako uštedjeti u trgovini CITY CENTER ONE?
Open

Provjerite njihov newsletter kako ne biste propustili novosti i akcije u prodajnim mjestima koja se nalaze u ovom ogromnom trgovačkom centru. Također, možete pratiti i njihove službene društvene mreže i saznati sve novosti koje City Center one ima za vas.

Upoznaj konkurente trgovine CITY CENTER ONE
Open

Ostali trgovački centri u Hrvatskoj su Arena Centar, Dalmare, Joker Mall i Avenue Mall.

Ekskluzivne pogodnosti trgovine CITY CENTER ONE
Open

Shopping centar nudi više od 2700 besplatnih parkirnih mjesta kako bi vaš posjet bio još ugodniji i opušteniji.

City Center one ima visokokvalitetnu uslugu rada i upravljanja centrom, uravnoteženu i kvalitetnu ponudu koja privlači kupce i posjetitelje tijekom cijele godine.

Popusti trgovine CITY CENTER ONE
Open

Katalozi 365 donosi vam sve najbolje ponude koje možete pronaći u City Center one.

Pogledajte najnoviji katalog i saznajte sve informacije o akcijama i popustima u više od 140 trgovina koje se nalaze u ovom shopping centru. Katalozi 365 vam donosi najkvalitetnije rasprodaje i druge prilike.

Brošure i katalozi sadrže najbolje tjedne, mjesečne i godišnje promocije, kao i ponude i popuste koji su danas dostupni u trgovinama. Da biste provjerili ažurirane cijene, možete pogledati i službenu internetsku stranicu: https://citycenterone.hr

OGLAS