Najnovije ponude trgovine CITY CENTER ONE

Trenutno nema ponuda od trgovine CITY CENTER ONE

Ostale ponude trgovine Trgovački centri

HARVEY NORMAN logo
Katalog tgovine HARVEY NORMAN

Katalog tgovine HARVEY NORMAN

Katalog 2022
Otvori brošuru
EKUPI logo
Katalog tgovine EKUPI

Katalog tgovine EKUPI

Katalog 2022
Otvori brošuru

Kakve proizvode mogu pronaći u trgovini CITY CENTER ONE?

City Center raspolaže s više od 190 prodajnih mjesta komercijalnog sadržaja, ugostiteljskih i različitih obrta raspoređenih na tri etaže. Pronađite raznoliku ponudu svjetski poznatih i hrvatskih brendova, brojne caffe barove i restorane. Također, možete uživati u kino centru u ovom trgovačkom centru. Provjerite i najveći regionalni automat klub Wettpunkt s Hattrick kladionicom, karting stazom Arena Split i igraonicom Fun Zone. Još ima i zlatarnice, trgovine odjećom i obućom za sve uzraste, barove, toplice, frizerske salone, lance elektronike i telekomunikacija, lance brze hrane, drogerije, ljekarne, sportske trgovine i mnoga druga prodajna mjesta.

Upoznaj konkurente trgovine CITY CENTER ONE

Ostali trgovački centri u Hrvatskoj su Arena Centar, Dalmare, Joker Mall i Avenue Mall.

OGLAS

Pronađite ponude i velike popuste za Crni petak u CITY CENTER ONE

City Center one nudi izvrsne ponude i popuste za Crni petak kako bi vam pomogli uštedjeti novac na svemu što vam je potrebno. Otključajte najpovoljnije ponude ove sezone i postanite stručni kupac!

Katalozi 365 nudi najnovije kataloge i brošure za Crni petak na tržištu. Otkrijte ekskluzivne pogodnosti kako biste dobili najbolju vrijednost za svoj novac u svojim omiljenim trgovinama.

Crni petak će započeti 25. studenoga. Iako tehnički traje 24 sata, većina trgovina će imati ponude i velike popuste najmanje tjedan dana. U nekim će slučajevima biti ranih popusta za Crni petak nekoliko dana prije nego što Crni petak uopće počne, pa budite u potrazi za ranim ponudama i prilikama.

Otključajte ponude najpouzdanijih marki u zemlji i pogodnosti koje su zapravo vrijedne vašeg vremena. Prikupljamo, razvrstavamo i organiziramo tisuće brošura iz različitih kategorija i lokacija, omogućujući vam da uštedite novac tijekom Crnog petka, Cyber ponedjeljka, i drugih relevantnih sezona popusta.

Bilo da tražite kućanske aparate koje si zapravo možete priuštiti ili novi namještaj za svoj dom, jamčimo da ćete pronaći ono što tražite na našoj web stranici.

Uz Katalozi 365, možete dobiti do 80% popusta na odabrane proizvode. Zaboravite na inflaciju, rast cijena i sumnjive poslove. Posjetite Katalozi 365danas i pridružite se ostalim pametnim kupcima!

Drugi brendovi u kategoriji Trgovački centri

OGLAS