OGLAS

Najnovije ponude trgovine IKEA

Ponude, popusti, promocije, brošure i katalozi trgovine IKEA

IKEA je multinacionalna korporacija švedskog podrijetla koja je specijalizirana za proizvodnju i maloprodaju svih vrsta namještaja, električnih uređaja, madraca i ukrasnih predmeta za dom.

Ali bo IKEA imelo ponudbe na Black Friday?

IKEA nudi izvrsne ponude i popuste za Crni petak kako bi vam pomogli uštedjeti novac na svemu što vam je potrebno. Otključajte najpovoljnije ponude ove sezone i postanite stručni kupac!

Katalozi 365 nudi najnovije kataloge i brošure za Crni petak na tržištu. Otkrijte ekskluzivne pogodnosti kako biste dobili najbolju vrijednost za svoj novac u svojim omiljenim trgovinama.

Crni petak će započeti 25. studenoga. Iako tehnički traje 24 sata, većina trgovina će imati ponude i velike popuste najmanje tjedan dana. U nekim će slučajevima biti ranih popusta za Crni petak nekoliko dana prije nego što Crni petak uopće počne, pa budite u potrazi za ranim ponudama i prilikama.

Otključajte ponude najpouzdanijih marki u zemlji i pogodnosti koje su zapravo vrijedne vašeg vremena. Prikupljamo, razvrstavamo i organiziramo tisuće brošura iz različitih kategorija i lokacija, omogućujući vam da uštedite novac tijekom Crnog petka, Cyber ponedjeljka, i drugih relevantnih sezona popusta.

Bilo da tražite kućanske aparate koje si zapravo možete priuštiti ili novi namještaj za svoj dom, jamčimo da ćete pronaći ono što tražite na našoj web stranici.

Uz Katalozi 365, možete dobiti do 80% popusta na odabrane proizvode. Zaboravite na inflaciju, rast cijena i sumnjive poslove. Posjetite Katalozi 365danas i pridružite se ostalim pametnim kupcima!

Često postavljana pitanja o IKEA

Povijest trgovine IKEA: što je IKEA?
Open

IKEA je osnovana 1943. godine u Älmhultu u Švedskoj od strane Ingvara Kamprada, koji je pokrenuo malu tvrtku u kojoj je prodavao proizvode poput olovaka, torbica i okvira za fotografije putem dopisnog kataloga.

Kasnije je Ingvar napravio novi katalog u kojem je ponudio kvalitetan namještaj po pristupačnim cijenama. Od tada je tvrtka rasla i širila se diljem svijeta. Jedna od zemalja u koju je stigla bila je i Hrvatska 2014. godine u Zagreb. Sljedećih godina tvrtka je otvorila više dostavnih centara u Rijeci, Splitu, Osijeku, Dubrovniku, Puli i Zadru. Važno je napomenuti da je IKEA Hrvatska dio organizacije IKEA South-East Europe (IKEA SEE).

Danas je IKEA jedan od poznatih brendova za dekoraciju u svijetu koji nastavlja sa sjedištem u istom gradu podrijetla i koji ima gotovo milijun ljudi koji rade za tvrtku.

Koje brendove nudi trgovina IKEA?
Open

IKEA nudi veliki izbor proizvoda, neki od njih pod njihovom robnom markom, a drugi pod različitim robnim markama kao što su Fixa, Stockaryd, Basketorp, Rog, Tinad, Smafrusen, Vinterkall i drugi.

Kako uštedjeti u trgovini IKEA?
Open

IKEA nudi mogućnost uštede tako da iskoristite sve njihove posebne ponude i mjesečne ponude, popuste na odabrane proizvode i usluge. Osim toga, donosi mogućnost plaćanja na 36 rata bez kamata i niz pogodnosti.

Upoznaj konkurente trgovine IKEA
Open

Neki od IKEA-inih glavnih konkurenata u Hrvatskoj su HGSPOT, Harvey Norman, Frigo & Co i drugi.

Ekskluzivne pogodnosti trgovine IKEA
Open

IKEA je idealno mjesto za pronalaženje svega što se tiče kućnog namještaja i ukrasnih predmeta. Brend je jedan od najpoznatijih u svijetu i ima ekskluzivnu i personaliziranu pažnju s ciljem pružanja cijene i kvalitete uz brigu o ljudima i okolišu.

Popusti trgovine IKEA
Open

Katalozi 365 ima sve IKEA kataloge. Ovdje provjerite najbolje cijene i sezonske popuste ovog lanca te saznajte sve pogodnosti koje IKEA nudi kroz programe poput IKEA Family.

Brošure i katalozi sadrže najbolje tjedne, mjesečne i godišnje promocije, kao i ponude i popuste koji su danas dostupni u trgovinama. Da biste provjerili ažurirane cijene, možete pogledati i službenu internetsku stranicu: https://www.ikea.com

OGLAS

Katalozi 365 Copyright © 2023. Sva su prava pridržana. Zabranjeno je kopirati ili reproducirati tekstove bez prethodnog pisanog odobrenja. Fotografije proizvoda, slike i brošure služe samo u ilustrativne svrhe. Snižene cijene utvrđuju službeni distributeri navedeni na ovoj stranici. Ponude vrijede od i do datuma isteka ili do isteka zaliha. Ova je stranica informativna i ne može se koristiti za reklamaciju proizvoda. Cijene se mogu razlikovati ovisno o lokaciji.