Najnovije ponude trgovine IKEA

OGLAS

OGLAS

Ostale ponude trgovine Kuća i Namještaj

OGLAS

Kakve proizvode mogu pronaći u trgovini IKEA?

IKEA prodaje široku paletu proizvoda koje kupci mogu pronaći podijeljene u različite kategorije: namještaj, kuhinjski predmeti i uređaji, kreveti i madraci, namještaj za odlaganje, paljenje, ukrasi, bebe i djeca, vanjski proizvodi, hrana i piće, sve za kuhanje, rad od kuće, proizvodi za kućne ljubimce, pranje i čišćenje, biljke i posude, tepisi i staze, tekstil, kućna elektronika, najbolja kuća, pametna kuća i proizvodi za kupanje.

Upoznaj konkurente trgovine IKEA

Neki od IKEA-inih glavnih konkurenata u Hrvatskoj su HGSPOT, Harvey Norman, Frigo & Co i drugi.

OGLAS

Ali bo IKEA imelo ponudbe na Black Friday?

IKEA nudi izvrsne ponude i popuste za Crni petak kako bi vam pomogli uštedjeti novac na svemu što vam je potrebno. Otključajte najpovoljnije ponude ove sezone i postanite stručni kupac!

Katalozi 365 nudi najnovije kataloge i brošure za Crni petak na tržištu. Otkrijte ekskluzivne pogodnosti kako biste dobili najbolju vrijednost za svoj novac u svojim omiljenim trgovinama.

Crni petak će započeti 25. studenoga. Iako tehnički traje 24 sata, većina trgovina će imati ponude i velike popuste najmanje tjedan dana. U nekim će slučajevima biti ranih popusta za Crni petak nekoliko dana prije nego što Crni petak uopće počne, pa budite u potrazi za ranim ponudama i prilikama.

Otključajte ponude najpouzdanijih marki u zemlji i pogodnosti koje su zapravo vrijedne vašeg vremena. Prikupljamo, razvrstavamo i organiziramo tisuće brošura iz različitih kategorija i lokacija, omogućujući vam da uštedite novac tijekom Crnog petka, Cyber ponedjeljka, i drugih relevantnih sezona popusta.

Bilo da tražite kućanske aparate koje si zapravo možete priuštiti ili novi namještaj za svoj dom, jamčimo da ćete pronaći ono što tražite na našoj web stranici.

Uz Katalozi 365, možete dobiti do 80% popusta na odabrane proizvode. Zaboravite na inflaciju, rast cijena i sumnjive poslove. Posjetite Katalozi 365danas i pridružite se ostalim pametnim kupcima!

OGLAS

Ostali brendovi u kategoriji Kuća i Namještaj

OGLAS