logo
OGLAS

Najnovije ponude trgovine BAUHAUS

Ponude, popusti, promocije, brošure i katalozi trgovine BAUHAUS

Bauhaus je multi-trgovina proizvoda za radionicu, kuću i vrt. Nalazi se u Hrvatskoj, a imaju i više trgovina diljem Europe.

Često postavljana pitanja o BAUHAUS

Kako uštedjeti u trgovine BAUHAUS?

U odjeljku "Trenutni letak" na njihovoj web stranici možete uočiti potpuno nove ponude i popuste na njihove proizvode. Također se možete pretplatiti na njihov newsletter kako biste primali najnovije ponude i ne propustili ništa novo!

Popusti trgovine BAUHAUS

Ova trgovina nudi sve što je potrebno vašoj kući, pa čak i više. Ovdje pronađite najbolju opremu za kuću i radionicu sa savršenim omjerom cijene i učinka. Putem Katalozi 365 možete uočiti najbolje i najnovije ponude koje ova nevjerojatna trgovina nudi.

Usporedite cijene s konkurencijom i kupujte ono što je najbolje za vas i vašu obitelj, bez ugrožavanja kvalitete. Pogledajte najnovije kataloge za još nevjerojatnih ponuda.

Brošure i katalozi sadrže najbolje tjedne, mjesečne i godišnje promocije, kao i ponude i popuste koji su danas dostupni u trgovinama. Da biste provjerili ažurirane cijene, možete pogledati i službenu internetsku stranicu: https://www.bauhaus.hr

Povijest trgovine BAUHAUS: što je BAUHAUS?

Prvi Bauhaus prodajni centar u Hrvatskoj otvoren je 2000. godine u Zagrebu, na Žitnjaku. Danas imaju 3 prodajna centra u Zagrebu, te po jedan u Rijeci, Splitu, Zadru, Puli i Varaždinu, što je ukupno osam centara u Hrvatskoj s više od 750 zaposlenih.

Koje brendove nudi trgovine BAUHAUS?

Trgovina gotovo isključivo prodaje proizvode poznatih proizvođača, kao što su Admiral, Camargue, Gardol, Grillstar, Kingstone, Mixomat, Palazzo, Regalux, Sunfun, Toolson, Voltomat, Wisent, i mnogi drugi. Tvrtka preuzima internu kontrolu kvalitete robe, kako bi proizvodi zadovoljili visoke zahtjeve koje traže i dali najbolju moguću kvalitetu.

Ali bo BAUHAUS imelo ponudbe na Black Friday?

Bauhaus nudi izvrsne ponude i popuste za Crni petak kako bi vam pomogli uštedjeti novac na svemu što vam je potrebno. Otključajte najpovoljnije ponude ove sezone i postanite stručni kupac!

Katalozi 365 nudi najnovije kataloge i brošure za Crni petak na tržištu. Otkrijte ekskluzivne pogodnosti kako biste dobili najbolju vrijednost za svoj novac u svojim omiljenim trgovinama.

Crni petak će započeti 25. studenoga. Iako tehnički traje 24 sata, većina trgovina će imati ponude i velike popuste najmanje tjedan dana. U nekim će slučajevima biti ranih popusta za Crni petak nekoliko dana prije nego što Crni petak uopće počne, pa budite u potrazi za ranim ponudama i prilikama.

Otključajte ponude najpouzdanijih marki u zemlji i pogodnosti koje su zapravo vrijedne vašeg vremena. Prikupljamo, razvrstavamo i organiziramo tisuće brošura iz različitih kategorija i lokacija, omogućujući vam da uštedite novac tijekom Crnog petka, Cyber ponedjeljka, i drugih relevantnih sezona popusta.

Bilo da tražite kućanske aparate koje si zapravo možete priuštiti ili novi namještaj za svoj dom, jamčimo da ćete pronaći ono što tražite na našoj web stranici.

Uz Katalozi 365, možete dobiti do 80% popusta na odabrane proizvode. Zaboravite na inflaciju, rast cijena i sumnjive poslove. Posjetite Katalozi 365danas i pridružite se ostalim pametnim kupcima!

Upoznaj konkurente trgovine BAUHAUS

Trenutačno najveći konkurenti Bauhausu su Mall, Lesnina, Bazzar i Harvey Norman. Sve su to multi-trgovine u Hrvatskoj.

Ekskluzivne pogodnosti trgovine BAUHAUS

U Bauhausu ćete imati popust pri kupnji većih količina, stručne savjete prodajnih konzultanata i ekskluzivni program usluga s kupovanjem robe i uslugom dostave.

OGLAS

Katalozi 365 Copyright © 2024. Sva su prava pridržana. Zabranjeno je kopirati ili reproducirati tekstove bez prethodnog pisanog odobrenja. Fotografije proizvoda, slike i brošure služe samo u ilustrativne svrhe. Snižene cijene utvrđuju službeni distributeri navedeni na ovoj stranici. Ponude vrijede od i do datuma isteka ili do isteka zaliha. Ova je stranica informativna i ne može se koristiti za reklamaciju proizvoda. Cijene se mogu razlikovati ovisno o lokaciji.