logo
OGLAS

Demistificirane aplikacije za štednju: najbolje aplikacije za smanjenje vaših računa za kupnju

Hrvatska nije samo raj za turiste, ona je i raj za potrošače. Hrvatska populacija marljivo koristi web stranice i aplikacije kako bi kupovala jeftino i ostvarila velike popuste na proizvode koji ih zanimaju. Postoje vrlo točni datumi kao što su Crni petak ili Cyber ponedjeljak kada postoji veći protok transakcija. No, potrošnja Hrvata raste i danas za pronalaženje poslova koriste uglavnom digitalne medije. Prema podacima iz iste države, ovo su najbolje aplikacije i web-mjesta koja smanjuju račune za kupnju:

Temu aplikacija

Temu je aplikacija za online prodaju artikala, kao i web stranica koja povezuje potrošače s prodavačima, proizvođačima i markama iz cijelog svijeta. Sadrži više od 30 različitih kategorija, uključujući predmete za kućanstvo, modu, ljepotu, elektroniku i rukotvorine, da spomenemo samo neke. Atrakcija su veliki popusti, jer možete pronaći proizvode s popustom do 90%. Osjećaj kupnje poput “milijunaša” je ono što stranica nudi jer možete pronaći skupe proizvode po izuzetno pristupačnim cijenama. Osim toga, dio uspjeha platforme također dolazi iz njezine strategije nuđenja besplatnih proizvoda korisnicima koji promoviraju aplikaciju na svojim društvenim mrežama i uspiju registrirati nove korisnike.

Müller aplikacija

Ovo je aplikacija njemačke tvrtke Müller koja u Hrvatskoj posluje od 2006. godine. Naime, danas ima gotovo 90 trgovina raspoređenih diljem zemlje. Koje su prednosti ove aplikacije? Digitalna korisnička kartica s Müller cvjetnim programom, sudjelovanje u ekskluzivnim nagradnim igrama, pregled aktualnih kupona, izravan pristup web stranici i tražilici trgovina, digitalna shopping karta i bonus dobrodošlice za prvu kupnju već od 20 €.

Sinsay aplikacija

Kupujte odjeću, uređenje doma i kozmetiku još povoljnije. Ženska odjeća, odjeća za djecu i bebe, igračke i muška moda: sve u jednoj aplikaciji. Posebne ponude i popusti dostupni samo u aplikaciji. Aplikacija Sinsay olakšat će vam kupovinu. Imate li prazan ormar? Najnovija moda za žene i muškarce, kao i dječja odjeća po super cijenama. Ili možda trebate transformirati svoj interijer? Otkrijte ukrase za dnevni boravak, kuhinjske dodatke i druge dodatke za dom. U aplikaciji ćete također pronaći proizvode za šminkanje i druge kozmetičke artikle.

Lidl Plus

Još jedna od najkorištenijih aplikacija od strane Hrvata je Lidl Plus. Uštedite svaki dan uvijek imajući pri ruci kupone s popustom, knjižicu s ponudama ili ulaznice u digitalnom formatu.

Usluga je namijenjena potrošačima koji od Lidl Stiftunga žele primati personalizirane informacije o Lidl Plus ponudama i promocijama te ponudama, proizvodima i uslugama odabranih partnera i Lidl kompanija, koje su što bliže njihovim interesima. Svoje obroke možete platiti mobitelom na brži i praktičniji način. Samo prenesite svoju kreditnu karticu i moći ćete platiti i iskoristiti svoje popuste jednim pokretom.

Katalozi 365 donosi vam sve kataloge popusta vaših omiljenih trgovina u Hrvatskoj. Iskoristite prednosti aplikacija!

 

- 3 min

Share
Demistificirane aplikacije za štednju: najbolje aplikacije za smanjenje vaših računa za kupnju

Od kolijevke do podloge za igru: kretanje kroz svijet Magic Baby

Jedno od najvažnijih pitanja koje treba uzeti u obzir kada ste prvi put roditelj je sigurnost bebe. Zapravo, novim je roditeljima teško kontrolirati svoju djecu u jednom od najnemirnijih razdoblja njihova života.

Kako se pripremiti za bebu? Pomoći ćemo vam da osigurate da vaš dom bude ispravno klimatiziran i zaštićen od beba. U hrvatskim trgovinama poput Magic Baby možete kupiti proizvode od krevetića do podloge za igru. Krenite kroz prekrasan svijet ovog lanca za djecu i bit ćete zadivljeni onim što možete pronaći.

Monitori

Riječ je o uređajima pomoću kojih možete paziti na svoju bebu noću ili u bilo koje doba dana kada je ostavite u sobi. Nekada su bili slični walkie-talkiejima, no danas većina ovih monitora za bebe ima i video funkciju, tako da osim što slušate bebu možete i vidjeti.

Monitor će vam pomoći da se osjećate smirenije i bolje odmorite. To su sustavi koji se najviše preporučuju onima koji su odlučili da dijete spava u svojoj sobi radi bolje privatnosti od roditelja.

Kolica

Ovaj je uređaj osmišljen kako bi pomogao bebama koje još ne hodaju da sigurno hodaju po vašem domu. Nakon što ste uspješno prebrodili fazu intenzivne njege koju ste posvetili svom novorođenčetu, sada imate znatiželjnog mališana u pelenama koji dane provodi njuškajući po kući i neprestano vas tjerajući na oprez.

WC brava

Ovo je univerzalno podesiva brava koja se lako uklapa u svaki WC. Zatvarač uključuje dodatni set lopatica tako da kada se poklopac WC školjke zatvori, ostaje takav bez obzira na silu koju beba primijeni.

To je dodatak otporan na bebe i kućne ljubimce, tako da više nikada nećete morati brinuti da će vam se djeca ozlijediti. Za aktiviranje zaključavanja jednostavno pritisnite gumb za zaključavanje dok držite i lagano okrećete bravu.

Sigurnosna vrata

Vrata jednostavna za ugradnju koja se mogu prilagoditi za blokiranje pristupa stubištima i sobama s ulazom širokim između 29 i 38 inča. To je čvrsta struktura visoka 30 inča koja uključuje komplet za proširenje za dodavanje dodatnih 6 inča širine.

Idealan je dodatak za postavljanje u vratima, hodnicima i na dnu stepeništa. Okvir je dizajniran od izdržljivog čelika, ali je lagan. To ga čini vrlo praktičnim za sastavljanje i rastavljanje.

Bicikl bez pedala

Bicikl bez pedala pomaže djetetu da lakše postigne ravnotežu potrebnu za vožnju na dva kotača, olakšavajući naknadni prijelaz na tradicionalni bicikl. Ovaj bicikl za rano djetinjstvo potiče samopouzdanje i neovisnost vaše male djece. Sjedalo je protuklizno, a upravljač je izrađen od gume.

Katalozi 365 vam donosi najbolje i najraznovrsnije kataloge vaših omiljenih trgovina igračaka u Hrvatskoj. Od kolijevke do podloge za igru, možete birati između širokog raspona osnovnih proizvoda i igračaka za sigurnost bebe. Sigurnost i užitak vašeg djeteta su zajamčeni.

 

- 3 min

Share
Od kolijevke do podloge za igru: kretanje kroz svijet Magic Baby

Od kuhinje do ormara: eKupi esencijalni proizvodi za moderan život

Suvremeni tempo života dovodi do toga da imamo sve manje vremena za kućanske poslove. Radimo duge sate daleko i dok dođemo kući dovoljno smo umorni da kuhamo, peremo ili čistimo podove. Zahvaljujući napretku tehnologije, postoje uređaji koji nam omogućuju uštedu vremena i novca u kuhinji, a nisu tako skupi. Bitno je obratiti pažnju na ponude i popuste. U velikim lancima kućanskih aparata u Hrvatskoj kao što je eKupi pronaći ćete veliki izbor artikala za moderan život. Kako odabrati pravu? Obratite pozornost na donji popis. Postoji mnogo korisnih tehnologija, ali morate paziti na proračun.

Procesor hrane

U godišnjim dobima poput proljeća i jeseni nema ništa ukusnije nego jesti tjesteninu s umakom. Ako ste lijeni za sjeckanje i mljevenje povrća, na eKupi možete kupiti multipraktik za 119 €. Možete mijesiti, sjeckati, mljeveti, ribati, miksati ili raditi sve vrste krema i umaka. Odaberite model koji ima veliku posudu od 3 litre i šalicu blendera od 2 litre. Razmislite o svojoj udobnosti i koliko će vam to uštedjeti posla.

Mikrovalna

Hladno je i dođe ti se kući na toplu juhu. Mikrovalna je rješenje. Samo zagrijte juhu nekoliko minuta u mikrovalnoj i to je to. Ne morate prljati kuhinju i samo morate pritisnuti gumb. Na eKupi neophodna mikrovalna košta 55 eura. Značajke uključuju: unutarnji volumen od 17 litara, stakleni gramofon promjera 24,5 centimetara, šest razina snage i funkciju odmrzavanja. To je velika prilika.

Toster

Ako vam je ostalo kruha i ne želite ga baciti, dobra opcija je napraviti tost. A što je bolje nego kupiti električni toster. Jednostavan je za upotrebu i imat ćete topli tost za minutu. Osnovni toster košta 23,99 eura. Ako želite produljiti jamstvo za tri godine, morate platiti dodatnih 6 €. To je vrlo koristan uređaj koji čak i vaša djeca mogu koristiti kada dođu iz škole.

Kuhalo za vodu

Paljenje štednjaka i čekanje da se voda zagrije je gubljenje vremena. Sada s električnim kuhalima za vodu možete programirati temperaturu vode i ona će se sama uključiti, bez potrebe da kontrolirate vrijeme. Na eKupi možete pronaći plastična kuhala za vodu po cijeni od 44,99 €. Ovo je električni kuhalo za vodu Russell Hobbs 1,7L Inspire White. Nije jeftin, ali je odličan proizvod.

Perilica suđa

Jedna od velikih kuhinjskih noćnih mora je pranje suđa. Ali srećom postoje perilice posuđa. Štede nam posao, deterdžent i novac. Uvijek je dobra investicija ako imate slobodnog mjesta u kuhinji. Široku ponudu perilica posuđa možete pronaći na eKupi.

Katalozi 365 donosi vam kataloge sniženja iz trgovina kućanskim aparatima u Hrvatskoj. Pregledajte brošure i odaberite najbolje i najjeftinije osnovne proizvode za moderan život!

 

- 3 min

Share
Od kuhinje do ormara: eKupi esencijalni proizvodi za moderan život

Namještaj Mima: otkrijte najnovije trendove u dizajnu namještaja

Ako razmišljate o obnovi dekoracije svog doma i želite promijeniti nešto od namještaja, evo polazišta: pogledajte trendove i odaberite one koji odgovaraju vašem stilu. Gdje možete pronaći najbolji namještaj? Svratite u Namještaj Mima, trgovinu broj jedan u Hrvatskoj.

Namještaj zakrivljenih linija

To je jedan od ključeva dizajna namještaja koji smo već vidjeli 2022. i koji je i dalje vrlo aktualan. Sofe sa zakrivljenim linijama, zaobljene fotelje, namještaj koji bježi od ravne linije da bi usvojio vijugavije dizajne. Udobnost i blagostanje se traže za razliku od jednostavnosti i zahtjevnosti. Cilj je stvoriti ugodna okruženja koja mogu prenijeti osjećaj ugode i u kojima se osjećamo potpuno sretno. Naš dom, danas više nego ikad, naše je utočište.

Prirodna vlakna

Ovo je još jedan trend koji nastavlja snažno pogađati 2023.: namještaj izrađen od biljnih vlakana poput ratana, pruća ili bambusa ulazi u dom i postaje važna točka uređenja. Ne samo da su lijepi i dekorativni, već su i održivi materijali, što je trenutno od velike važnosti u zemljama poput Hrvatske. Iskoristite prirodnost koju ovakvi komadi donose i uživajte u njima u cijeloj kući i u svim njihovim inačicama: uzglavlja, stolice i fotelje, taburei, pomoćni stolići itd.

Bouclé tkanina

Ovo je gusta tkanina s tkanjem malih čvorova i kovrčavim šavom koji joj daje jedinstvenu teksturu. Stigao je na snagu da se pojavi u tapeciranom namještaju 2023., donoseći mekoću, udobnost i dašak glamura, u stilu kultnih Chanel jakni koje su tkaninu od boucléa učinile modernom prije nekoliko desetljeća. Što se tiče presvlaka, bouclé je elegantan, topao i udoban. Također je svestrana opcija koja se prilagođava svakom stilu.

Vintage namještaj

Ovo je još jedan od dekorativnih trendova 2023.: oživljavanje sklonosti namještaju u vintage stilu. To ima puno veze s održivošću i činjenicom želje da se oporave svi oni svakodnevni elementi koji se mogu ponovno upotrijebiti, ali i s ukusom za dobar dizajn iz prošlosti. Odabrati komad namještaja kvalitetnog i vintage dizajna i prilagoditi ga današnjem okruženju jedan je od trendova ovog trenutka.

Mramorni namještaj

Još jedan materijal koji danas trijumfira u proizvodnji namještaja je mramor, prirodni kamen savršen za stolove ili ploče namještaja. Mramor ima veliku ljepotu i dašak elegancije, a također uspostavlja vezu s autentičnim materijalima. Ističe raznolikost u teksturi, venama i boji te se može pohvaliti mnoštvom atraktivnih nijansi.

Osim korištenja pravog mramora kao sastavnog dijela namještaja, koriste se i druge alternative za postizanje istog učinka: porculanske pločice, vinil završni slojevi i drugi materijali koji imitiraju mramor.

Katalozi 365 donosi vam sve kataloge popusta najboljih trgovina dekoracijama. Dođite u Namještaj Mima i otkrijte novi svijet!

 

- 3 min

Share
Namještaj Mima: otkrijte najnovije trendove u dizajnu namještaja

Prihvatite umjetnost DIY: kreirajte personalizirane darove za uštedu novca

Božić je vrijeme slavlja i darivanja. No istina je da je na kraju godine teško udovoljiti svima. Ponekad je ručno izrađeni poklon puno vrjedniji od onog kupljenog u najskupljoj trgovini. Ulažemo svu ljubav i trud da to postignemo, iako je ponekad daleko od savršenstva koje tražimo. U hrvatskoj kulturi duboko je ukorijenjen običaj božićnog darivanja. Općenito odjeća ili igračke za djecu. Ispod drveta mora biti nešto. Savjet: izradite personalizirane darove kako biste uštedjeli novac.

Vuneni pokrivači

Vuna, nekoliko velikih igala i dobra doza kreativnosti je sve što vam je potrebno da napravite vrlo poseban dar za svoju rodbinu ili za vašeg Tajnog Djeda Mraza. Pogotovo ako mu je hladno i preferira planove koji uključuju kauč, kino i dobru deku. Ako ne znate plesti, na internetu možete pronaći mnoštvo tutorijala koji će vam to olakšati. Bitno je samo uložiti ljubav i trud u zadatak.

Slatkiši s kreativnim omotom

Učinite vrlo tipičan dar kao što su čokolade, nugat ili marcipan još posebnim dajući mu poseban štih vlastitim rukama. Uzmite papir, isječke iz časopisa pa čak i neke stare novine i aktivirajte svoju maštu. Kreativnost se uvijek cijeni. Druga će osoba znati da ste dali sve od sebe i uložili sav svoj trud. To je kao dar srcu.

Unikatne razglednice

Što može biti bolje od primanja personalizirane poruke za Božić? Možete uključiti citate, poruke za dobrodošlicu Božiću i Novoj godini onima koje najviše volite i, ako želite, malo ih rasplakati. Presavijte A4 list na pola i počnite stvarati. Karton, glitter, naljepnice, papir svih vrsta za stvaranje reljefa. Siguran sam da možete smisliti stotine sjajnih ideja.

Božićni doručak

Idealno za iznenaditi partnera ili bilo kojeg drugog člana obitelji. Recite dobro jutro personaliziranim doručkom: domaći kolačići, jaja, tost, svježe mljevena kava. Svakako stvorite povoljno okruženje i snimite video ili fotografiju s reakcijom gosta.

Personalizirani foto album

Otkako su se pojavili digitalni fotoaparati, gotovo da nemamo nijednu fotografiju kod kuće. Pokloniti foto album sa svojim najboljim uspomenama klasičan je i savršen izbor kao božićni dar. i savršen izbor kao božićni poklon. Možete odabrati temu (nedavno putovanje), najbolje fotografije godine ili svoje najbolje fotografije svih vremena. Posebno pripazite na prednju i stražnju koricu, odaberite lijep naslov i popratite fotografije tekstovima sa uspomenama koje slike evociraju. Vrlo uzbudljiv dar! Mogućnosti su beskrajne i uvelike ovise o vašoj kreativnosti. Bacite se na posao i kreirajte nezaboravan poklon!

Katalozi 365 donosi vam sve kataloge popusta vaših omiljenih trgovina u Hrvatskoj.

 

- 3 min

Share
Prihvatite umjetnost DIY: kreirajte personalizirane darove za uštedu novca

Kako izbjeći impulzivnu kupnju na Crni petak

Crni petak je sve bliže i bliže. To je diskont koji je najbliži Božiću i gdje Hrvati mogu iskoristiti izvrsne ponude. Ako tek ulazite u svijet Crnog petka, evo nekoliko savjeta kako izbjeći impulzivnu kupnju. Ali prvo se pobrinite da dobijete datum: 24. studenog. Događaju će se pridružiti mnoge od najpoznatijih trgovina u Hrvatskoj.

Odredite proračun

Najbolja stvar koju možete učiniti za svoje gospodarstvo je znati koliko možete potrošiti ovih dana. Provjerite svoj bankovni račun i pažljivo procijenite proračun koji imate. Izbjegavajte impulzivne kupnje ako nemate dovoljno novca.

Napravite listu želja

Uzmite si vremena i napravite popis onoga što mislite da ćete kupiti. To mogu biti ili vaši božićni darovi ili poslastice za vas same. Nakon što znate koje su stavke na popisu, vrijeme je da ih popišete. Poredaj ih tako da znaš koji im je prioritet.

Koristite kupone za popust

Mnoge trgovine pripremaju ekskluzivne kupone za ove datume. Korištenje kodova za Crni petak vrlo je jednostavno: samo ih kopirajte i neposredno prije plaćanja kupnje možete ih primijeniti i automatski ćete vidjeti popust na konačnu kupovnu cijenu.

Provjerite akcije u trgovinama

Jedan od trikova za postizanje većih ušteda je da artikl koji želite ne kupite u prvoj online trgovini koju posjetite. Osim ako je taj proizvod ekskluzivan za jednu trgovinu.

Koristite aplikacije za usporedbu cijena

Tehnologija također uvelike pomaže u ovim slučajevima zahvaljujući internetskim servisima koji za vas bilježe sve snižene cijene iz različitih trgovina.

Pročitajte posebne uvjete

Tijekom dana Crnog petka trgovina može primjenjivati neke posebne uvjete (neprihvaćanje plaćanja karticom ili promjena pravila povrata). Ali to moraju jasno i vidljivo objaviti kako bi ga svi kupci mogli vidjeti.

Možete zatražiti popis pritužbi

Sve trgovine koje sudjeluju u događaju dužne su vam dati obrazac za pritužbe ako ga zatražite. Morate ga ispuniti u tri primjerka: jedan za vas, jedan za njih i treći koji morate predočiti u Uredu potrošača.

Kupujte samo na sigurnim stranicama

Prije kupnje od bilo kojeg internetskog trgovca provjerite je li legalan. Ako se ne radi o tvrtki koju već poznajete, izvršite jednostavnu pretragu na internetu.

Kupujte odgovorno

Upravljajući svojim novcem mudro i odgovorno, s vremena na vrijeme možete se počastiti i dalje raditi na svojoj financijskoj slobodi. Važan je datum za popuste, no izbjegavajte impulzivnu kupnju i opskrbljujte se samo onim što vam je potrebno.

Usporedite cijene nekoliko dana unaprijed

Jedan od najboljih savjeta za Crni petak je da ne vjerujete slijepo tvrtkama. Prethodno napravite popis želja i provjerite cijene tih artikala u trgovinama u kojima kupujete.

Katalozi 365 vam donosi sve kataloge popusta za Crni petak. Obratite pozornost na naše savjete da ne kupujete impulzivno samo zato što ima ponuda.

 

- 3 min

Share
Kako izbjeći impulzivnu kupnju na Crni petak

Hervis: pronađite sve što vam treba za vaš omiljeni sport

Ako razmišljate o pokretanju rutine vježbanja, trebate kupiti pravu opremu. Ne možete samo tako nositi stare tenisice ili odjeću koju ste odbacili jer je izbušila ili se razvukla. Odjeća će ovisiti o sportu kojim se bavite. Ne morate ulagati puno novca ili se zaduživati jer želite voditi zdraviji život. Pandemija Covida potaknula je mnoge Hrvate da se bave sportom kao načinom da pobjegnu od zatvorenosti. Ono što je počelo gotovo kao improvizirani plan, na kraju je postalo hobi za mnoge građane. U Hervisu možete pronaći sve što Vam je potrebno za Vaš omiljeni sport.

Tenisice

Postoje različite vrste cipela, ali nisu sve idealne za vježbanje. Koji je najbolji za vas? Preporučujemo tenisicu koja vam pruža visoku razinu potpore, a istovremeno je fleksibilna. Ako je cipela tvrda, izazvat će vam žuljeve i nećete htjeti nastaviti vježbati. S druge strane, ako kupite dobre tenisice poput onih koje prodaju u Hervisu, nećete morati brinuti o mogućim ozljedama.

Hula-hopke

Ne postoji udobniji odjevni predmet za vježbanje od para tajica. Prilagođava se vašem tijelu, fleksibilan je i omogućuje vam sve vrste pokretljivosti. Jedna stvar koju treba imati na umu je debljina tajica. Ako je tkanina pretanka, riskirate otkrivanje donjeg rublja. Preporučamo nošenje debljeg wedgea, posebno zimi. Ljeti zna biti prevruće.

Ručnik

Ako idete u teretanu, uvijek je najbolje sa sobom nositi ručnik za ruke. Nije lijepo dijeliti tako osobnu stvar koja će biti natopljena znojem. Iako je u Hrvatskoj jesen, atmosfera u teretani je topla i sigurno ćete se oznojiti. U trgovinama poput Hervisa možete pronaći sve vrste ručnika u različitim bojama i veličinama. Odaberite onu koja vam najviše odgovara. Postoje brzosušeći ručnici za ruke koji su dobra opcija kako vam torba ne bi bila prožeta neugodnim mirisom.

Termos boca

Nekada je bilo uobičajeno nositi staru bocu gaziranog soka u teretanu. Sada su termos boce koje održavaju vodu hladnom satima postale moderne. Glavni sportski brendovi lansirali su vlastite termos boce na tržište i brzo su postale modne. Preporučljivo je ponijeti svoju bocu i ne dijeliti je.

Gledati

Velika većina pametnih satova uključuje sustav za mjerenje koraka, stresa ili kalorija, pa čak i interni uređaj za mjerenje kvalitete sna. Također se prilagođavaju različitim vrstama treninga. Možete kupiti osnovni sat i povezati ga sa svojim mobitelom. Izuzetno je korisna sprava za vježbanje.

Katalozi 365 donosi vam sve kataloge popusta iz vaših omiljenih sportskih trgovina u zemlji. Provjerite ponudu, kupite ono što vam treba i krenite s vježbanjem već sada. Požuri!

 

- 3 min

Share
Hervis: pronađite sve što vam treba za vaš omiljeni sport

Oriflame Njega kože: najbolji proizvodi za svaki tip kože

Osnovna načela hrvatskih beauty brendova ostala su nepromijenjena kroz vrijeme: transparentnost, učinkovitost i prirodnost. Oni se mnogo više fokusiraju na svođenje rituala ljepote na jednostavan repertoar provjerenih proizvoda.

Kombiniraju najsnažnije i najkorisnije prirodne aktivne sastojke koji vam pomažu ojačati prirodnu ljepotu, sastojke koji hrane i njeguju vašu kožu.

Uđete li u Oriflame trgovinu, pronaći ćete veliki izbor kozmetičkih proizvoda. Nećete znati odakle početi, ali ovdje su najbolji proizvodi za svaki tip kože koje ćete morati uključiti u svoju rutinu ljepote.

Kreme za čišćenje

Proizvodi za čišćenje lica su raznoliki. Ne postoji niti jedan poseban proizvod koji ispunjava sve kvalitete kako bi odgovarao različitim tipovima kože. Neki mogu biti pretjerano odmašćujući, a drugi vrlo kiseli ili alkalni.

Bitno je odabrati kremu prema tipu kože, a važno je da bude mekane teksture kako biste izbjegli iritaciju lica. Ili će neutralna krema biti idealna za sve tipove kože.

Zaštita od sunca

Stalno izlaganje sunčevim zrakama štetno je za zdravlje kože. Ako radite u odmaralištu i gotovo ste uvijek vani, korištenje dobre kreme za sunčanje bit će ključ za izbjegavanje opeklina.

Svijetla koža puno je osjetljivija, čak i na ekstremnu hladnoću. Korištenjem zaštite zimi vaše će lice biti hidrirano. Postoje kreme za sunčanje različitih faktora, kreme za sunčanje za djecu pa čak i kompaktne kreme za sunčanje.

Micelarna voda

Samo natopite pamučni štapić i prebrišite njime lice nježnim, kružnim dodirima, uključujući kapke i usne. Nakon uklanjanja svih nečistoća i šminke, isperite kožu toplom ili hladnom vodom.

Ispiranje micelarne vode nije obavezno, ali je preporučljivo to učiniti kako biste uklonili zaostale nečistoće. Također služi za toniranje i vlaženje kože.

Balzam za usne

Balzam za usne izvrstan je saveznik vaše kože i ima višestruku upotrebu. Njime možete ispraviti šminku, skinuti šminku ili učiniti da vaše obrve izgledaju savršeno. Kako? Utrljate li balzam za usne u vijuge svojih obrva, vidjet ćete da su zapečaćene i njegovane. Iako je njegovo glavno djelovanje povezano s korekcijom i popravkom suhoće usana uzrokovane izlaganjem suncu, vjetru ili hladnoći. Za dobru zaštitu usana, zaštita od sunca treba biti barem faktor 15.

Maramice za skidanje šminke

Koriste se za brzo skidanje šminke, ali samo površinsko jer ne uklanjaju 100% ostatke. Za dubinsko čišćenje bit će potreban još jedan dodatak.

Preporučamo da operete lice s puno sapuna i vode kako biste bili sigurni da ste uklonili sve nečistoće i nanesite tonik za lice i hidratantnu kremu. Nemojte zlorabiti maramice za uklanjanje šminke i slijedite potpunu rutinu kako biste postigli glatku kožu.

Katalozi 365 vam donosi najbolje kataloge sa svim ponudama iz Oriflamea. Ako ste ljubitelj njege kože ili tek počinjete, preporučujemo da pogledate akcije ovog lanca. Upišite se na teren i nećete požaliti!

 

- 3 min

Share
Oriflame Njega kože: najbolji proizvodi za svaki tip kože

Hrvatska ruralna područja: igralište za agroturizam

Ruralno područje obuhvaća više od 90% teritorija Hrvatske. Ovdje možete posjetiti osam nacionalnih parkova i dvanaest parkova prirode, desetke adrenalinskih parkova i vidikovaca, kao i brojna turistička gospodarstva koja gostima i turistima pružaju poseban doživljaj ljudi.

Diljem Hrvatske neistraženo selo polako se pretvara. Zdrava hrana, domaći proizvodi, zaboravljeni okusi, čista priroda, svjež zrak, rekreacija i istraživanje nepoznatog postali su neizostavan sastojak zdravog života kojem danas teže sve generacije.

Sve to hrvatsko selo nudi i čuva tradiciju: ruralnu baštinu i autohtone delicije čiji se recepti prenose s koljena na koljeno. Drugim riječima, hrvatska ruralna područja postaju posebno igralište za agroturizam.

Brojne su mogućnosti za izlete, ali i za višednevne odmore, obiteljski izlet, izlet s prijateljima, romantični izlet, piknik ili odlazak u lov?

U Hrvatskoj možete odsjesti u autohtonim kućama za odmor koje čuvaju seosku arhitekturu i starinski namještaj. Zar nikad nisi spavao u sijenu? Malo pecka, ali ne miriše loše.

Ujutro ćete se probuditi uz miris svježe pokošene trave i kukurikanje pijetlova. Domaća jaja, svježi sir i vrhnje, maslac, kobasice, džemovi, vrući kruh, domaće voće i povrće, sve za ukusan početak dana!

Što jesti?

Kontinentalna kuhinja temelji se na vrhunskom mesu i krumpiru. Dimljeno suho meso možete jesti kao predjelo ili dodati raznim jelima poput kupusa. Iz Hrvatske možete otići bez kušanja specijaliteta od divljači, domaćih sireva, svježeg ili kiselog mlijeka, maslaca i vrhnja.

Poznati su po ličkom škripavcu, ukusnim cicvarama od žganaca kuhanih na mlijeku i maslacu, ovčjim sirevima i ličkoj basi, mekom kravljem siru, kojeg mještani rade na starinski način.

Prije jela tradicionalno se popije gutljaj domaće rakije: šljivovice, borovine ili loze, a zatim, ovisno o kraju, Velebitsko pivo ili čašica paškog vina.

Što uraditi?

Uživajte u ljepotama njegovih nacionalnih parkova: svjetski poznatog Nacionalnog parka Plitvička jezera, Nacionalnog parka Sjeverni Velebit i Parka prirode Velebit. Svakako svratite u Rastoke, selo vodenica na ušću Slunjčice u Koranu, biser prirodne baštine.

Na Velebitu prošećite Premužićevom stazom i ostalim planinarskim stazama i uživajte u prekrasnom pogledu na kristalno plavo more.

Hrvatska je idealna zemlja za provođenje odmora, bavljenje pustolovnim sportovima, planinarenje, ronjenje, putovanje jedrilicom po njezinim otocima, uživanje u njezinoj gastronomiji ili izvrsnim vinima te za gubljenje rutama u čarobnim kutcima koje je povijest ostavila na svojim ulicama .

Imate prekrasne gradove i mjesta, plaže i rajske otoke s kristalno čistim morem.

Katalozi 365 donosi vam sve kataloge popusta vaših omiljenih trgovina u Hrvatskoj. Ako planirate obići ovu zemlju, preporučujemo agroturizam. Moći ćete doživjeti jedinstveno i prirodno iskustvo.

 

- 2 min

Share
Hrvatska ruralna područja: igralište za agroturizam

Najbolja mjesta za jedrenje u Hrvatskoj

Hrvatska je poznata kao jedna od najboljih europskih regija za jedrenje. Uz nenadmašnu nautičku infrastrukturu uvijek ćete pronaći mjesto za vez.

Isprobajte jednu od ove tri rute jedrenja. Prikladne su za sve, od početnika do naprednih jedriličara i obećavaju ugodnu plovidbu, osamljene uvale, dupine, nevjerojatne narodne tradicije i impresivna mjesta pod zaštitom UNESCO-a.

Ruta oko Šibenika

Odlična ruta za odmor za neiskusne posade i obitelji s malom djecom.

Šibenski zaljev idealan je i za vaše prvo samostalno putovanje kao skiper. Ruta će vas odvesti do otoka koji su inače nenaseljeni, ali ožive u visokoj sezoni.

Sigurno vam neće nedostajati lokalni restorani, trgovine, spomenici ili muzeji. Također uključuje posjet poznatom Nacionalnom parku Krka, te vrijeme za kupanje i opuštanje između izleta. U ovoj regiji možda ćete se morati boriti s jačim sjevernim vjetrovima, poput juga ili bure.

Ruta razgledavanja: Dubrovnik-Trogir

Srednje zahtjevna ruta plovidbe, s dužim prijelascima za uživanje u znamenitostima: Dubrovnik, Ston, Korčula, Gradac, Makarska, Omiš, Split i Trogir.

Ruta vas vodi do popularnih ljetovališta i malo poznatih luka kojima je zajedničko jedno: nevjerojatna ljepota i bezbroj znamenitosti. Budući da prijelaz uvelike prati obalu, može biti prikladan za nautičare početnike, iako ga duži prijelasci mogu malo otežati.

Nautičari početnici često imaju nepotreban strah od prijelaza. Ovi prijelazi možda zahtijevaju malo veću organizaciju, ali danas sve više ljudi na svoja odredišta leti avionom.

Također su poboljšane željezničke i autobusne veze s Hrvatskom. Ako putujete iz drugih dijelova Europe, postoje željezničke veze sa Splitom, a autobus vas može odvesti do Šibenika, Splita i Dubrovnika.

Obilazak većih otoka iz Pule.

Ova je ruta savršena mješavina živahnih i kulturno bogatih luka, netaknutih krajolika i pustih uvala. Uglavnom je za naprednije nautičare koji se ne boje dužih plovidbi daleko od kopna i koji vole sidriti u uvali, ali i na bovi ili privezištu.

Svaki otok je nešto posebno, a naći ćete se iu jednoj od poznatih hrvatskih vinskih regija.

S više od tisuću otoka koje treba istražiti duž svoje vijugave obale, Hrvatska je jedno od najvažnijih turističkih odredišta za ljubitelje jedrenja.

To je zbog činjenice da ne samo da ima ekskluzivne i jedinstvene krajolike u svijetu, već i mirna sidrišta čak iu visokoj sezoni. Da ne spominjemo da Hrvatska nudi široku paletu održivih turističkih ponuda koje zemlju čine europskom atrakcijom bez premca.

Plovidba od Splita do Dubrovnika omogućit će vam da vidite sve najpoznatije hrvatske otoke. Zahvaljujući malim udaljenostima između otoka, otočića i velikih gradova, možete puno vremena provesti kod kuće.

Katalozi 365 vam donosi sve kataloge kako biste lakše upoznali Hrvatsku. Ne propustite i otputujte sada.

 

- 2 min

Share
Najbolja mjesta za jedrenje u Hrvatskoj

10 savjeta za brigu o starijem ljubimcu

Kada vaš ljubimac ostari i smatra se starijim, logično je da mu je potrebna posebna njega. U velikoj mjeri na Vama i Vašoj brizi je da mu što dulje produžite život. Evo 10 savjeta za brigu o starijem ljubimcu. U hrvatskim trgovinama kao što su Zoo City i Pet Centar možete pronaći najbolji izbor proizvoda za sve vrste životinja. Razmazite svog ljubimca i kupite ono što vam treba.

1- Godišnje pretrage kod veterinara

Ako svog ljubimca vodite veterinaru samo kada je bolestan, to se mora promijeniti. Od šeste ili sedme godine, primjerice, pas je osjetljiviji na bolesti. Zato je važno da ga svake godine počnete voditi veterinaru.

2- Vodite računa o ustima

Preporučljivo je brinuti se o zubima vašeg ljubimca još dok je štene, a naglasak na tu njegu staviti kada ostari. Kako? Pranje zubi vašeg ljubimca najbolja je opcija. Ako vam on ne dopušta, možete mu dati zubne poslastice koje će ukloniti kamenac.

3- Dajte igračke

Samo zato što vaš ljubimac ne može donijeti loptu kad je stariji, ne znači da se više ne želi igrati. Tijelo mu je možda staro, ali um mu je još aktivan. Potražite igračke koje stimuliraju njegov um.

4- Pobrinite se da ima udoban krevet

Ako ima tipične bolove i bolove starosti, mekani krevet će mu pomoći da se osjeća bolje.

5- Budite oprezniji s parazitima.

Budući da će se vaš ljubimac kretati sporije, krpelj će lakše skočiti na njega i početi se hraniti. Ako krpelj nosi lajmsku bolest, to može dovesti do zdravstvenih komplikacija. Također biste ga trebali redovito kontrolirati na ušne grinje, što može biti vrlo neugodno.

6- Ponudite masne kiseline

S godinama vaš ljubimac razvija probleme sa zglobovima, pokretljivost i artritis. Kako bi mu zglobovi bili jaki, trebali biste ga početi hraniti hranom bogatom masnim kiselinama koje možete pronaći, primjerice, u ulju lososa.

7- Kontrolirajte njegovu težinu

Kako vaš ljubimac bude bio stariji, bit će manje aktivan. Ako ga nastavite hraniti istom količinom hrane kao kad je bio mali, izlaže se riziku da dobije prekomjernu težinu. Prekomjerna težina može dovesti do dijabetesa, bolesti srca ili raka.

8- Pobrinite se da vježba

Normalno je da stariji ljubimac ne može trčati kao kad je bio mlad, ali ipak mora vježbati.

9- Preuredite svoj dom

Ako u svom domu imate stepenice, možda ćete morati dodati rampu kako biste svom ljubimcu olakšali penjanje i spuštanje.

10- Dajte mu dodatnu ljubav

Možda ima bolove i ne osjeća se dobro svaki dan, pa će mu trebati dodatna ljubav i pažnja.

Katalozi 365 donosi vam sve kataloge vodećih trgovina za kućne ljubimce u Hrvatskoj. Obratite pažnju na svog ljubimca!

 

- 3 min

Share
10 savjeta za brigu o starijem ljubimcu

Kako napraviti pašticadu, hrvatski tradicionalni goveđi gulaš

Pašticada je možda najprepoznatljivije jelo hrvatske Dalmacije. Tradicionalna dalmatinska pašticada priprema se od mesa koje se polako kuha u snažnom slatko-kiselom crvenom umaku, a najčešće se poslužuje uz njoke ili domaću tjesteninu. Ako se pripremi kako je navedeno u originalnom receptu, jelo može potrajati dva ili tri dana da bude gotovo. To je zato što se meso najprije mora marinirati u pripravku s octom, a zatim pirjati na laganoj vatri s povrćem 4 do 6 sati. Nakon kuhanja povrće se preradi u prilično gust umak. Kako napraviti pašticadu? Ovdje ćemo s vama podijeliti korak po korak. Prvo: otiđite u velike supermarkete kao što su Pivac, Lidl, Kaufland ili Spar i kupite sve potrebne sastojke. Iznenadite cijelu obitelj ovim ukusnim jelom i postanite izvrstan domaćin. U Dalmaciji se ovo jelo seljačkog podrijetla obično priprema za važnija slavlja poput vjenčanja i krštenja. To je također tradicionalni recept tijekom Mardi Grasa. Zapišite ove sastojke za pripremu pašticade za četiri osobe: 1000 grama junetine, 150 grama suhe slanine, češnjak, 100 grama crvenog luka, 100 grama svježe mrkve, 60 grama pirea od rajčice, 25 grama brašna, peršin list, prstohvat muškatnog oraščića, maslinovo ulje, sol, papar i šećer.

Korak 1

Meso sa slaninom i češnjakom operite i osušite. Zatim ih posolite, popaprite i pospite s malo octa. Stavite sve sastojke u lonac i ostavite da odstoje na hladnoj temperaturi preko noći.

Korak 2

Sutradan ujutro začinjeno meso pospite s malo brašna i ispecite u tavi na vrelom ulju. Kad se popržilo, izvadite meso iz tave i u lonac stavite nasjeckani luk, naribanu mrkvu i peršin. Sve zajedno prokuhajte i dodajte vodu, rajčicu, sol, papar i poprženo meso. Poklopite i kuhajte 2 do 3 sata uz povremeno miješanje. Dodajte vodu i ponavljajte dok meso ne omekša.

3. korak

Na kraju izvadite meso, narežite ga na ploške i poslužite na pladnju. Zatim umak procijedite kroz sito, još kratko prokuhajte i prelijte preko mesa. Uz jelo se kao prilog poslužuju njoki od krumpira ili domaća tjestenina. Recept je to koji vole bake i koji se u Hrvatskoj prenosi s koljena na koljeno. Svaka zemlja ima tipično jelo, koje je karakterizira u svijetu, a koje zadržava njezine najkarakterističnije okuse. Ako nikada niste radili pašticadu, ovo je prilika za eksperiment. Morate biti strpljivi i poštovati vrijeme kuhanja. Tajna je postići ravnotežu između tri okusa: gorkog, slatkog i kiselog. Nitko ne smije prevladati, sve je u pravoj mjeri.

Katalozi 365 vam donosi sve kataloge popusta velikih supermarketa u Hrvatskoj. Iskoristite ponudu i kupite sve sastojke potrebne za pripremu pašticade. Bacite se na posao i slijedite tradiciju.

 

- 3 min

Share
Kako napraviti pašticadu, hrvatski tradicionalni goveđi gulaš

Povoljni brzi modni trendovi za 2023.

Moda se obnavlja i reciklira. Uvijek smo u potrazi za novim trendovima i trčimo u trgovine svaki put kada dođe nešto što nam se sviđa. Moramo odbaciti mit da je potrebno potrošiti mnogo novca kako bismo se dobro obukli. U Hrvatskoj ima jako puno trgovina odjećom koji prodaju najbolju odjeću po pristupačnim cijenama. To je situacija u kojoj svi dobivaju. Pobjeđujete uštedom novca i pobjeđujete u kvaliteti proizvoda koji kupujete. Za jedne nostalgija, za druge eksperimentiranje. To je suština mode. Ovo su pristupačni trendovi brze mode za proljeće 2023.

Prevelike majice kratkih rukama

Prevelike majice više nisu ekskluzivne samo za skejtere i bicikliste. Mnoge poznate pjevačice i glumice postavljaju na svoje društvene mreže fotografije s ovom vrstom odjeće. One su “must have” za sezonu proljeće-ljeto. O čemu se radi? Majice kratkih rukava, bluze pa čak i hlače nekoliko brojeva veće nego što inače nosite. U trgovini Zara možete pronaći prevelike majice i puno moderne odjeće.

Mini suknje

Ako postoji nešto klasično iz 90-ih, onda su to ružičaste mini suknje. Bile su san svake tinejdžerice i ove 2023. vratile su se s još više snage. Bile su klišej svakog holivudskog filma, a pjevačice poput Britney Spears ili Christine Aguilere ovjekovječile su ih. Idealan dodatak? Crni top tako da se oči fokusiraju na suknju. U trgovini Mango možete dobiti cijeli set po sniženoj cijeni.

Prozirne haljine

Prozirnost ponovno je u trendu kod svih odjevnih predmeta, a posebno kod haljina. Ako niste sramežljivi, ovu opciju možete iskoristiti kada imate važan izlazak. Ako znate kako ovu haljinu iskombinirati s dobrim cipelama i torbicom, zaista ćete zablistati. Takko ima prozirne pletene mini haljine ispod 15 €. U čemu je tajna? Birajte donje rublje koje nadopunjuje i omekšava haljinu.

Kargo hlače

Mislite da vam ne trebaju dok u izlogu ne vidite kargo hlače. Najnoviji su modni trend i savršeno se mogu kombinirati uz preveliku majicu. Kargo hlače imaju vrlo poseban dizajn: široke su i imaju mnogo velikih i četvrtastih džepova koji strše iz odjeće. Nekad su ih nosili samo muškarci, a sada ih sve više žene nose. U trgovini OVS postoje prekrasne kargo hlače različitih velikih marki. Otrčite kupiti par za sebe.

Traperice s biserima

Traperice su klasik svih godišnjih doba. Sada još više ako ih nadopunimo biserima kako bismo im dali malo glamura. Ako ne volite nositi haljine, traperice s biserima su prava opcija za zabave. Kombinacija s jednostavnim sakoom bit će ključna. U trgovini Kik pronaći ćete veliki izbor traperica u svim cjenovnim razredima.

Katalozi 365 donosi vam sve kataloge sniženja vaših omiljenih modnih trgovina u Hrvatskoj. Ako želite biti moderni bez trošenja previše novca, došli ste na pravo mjesto. Odjenite se jeftinije i odaberite najbolje marke!

 

- 3 min

Share
Povoljni brzi modni trendovi za 2023.

5 trgovina u kojima možete povoljno kupiti alat

Sezonske promjene idealne su za preuređenje našeg doma. Dolazak proljeća čini nas aktivnijima i energičniji smo za transformaciju bilo čega u svom domu. Ako vam je dosadio klasični dekor i stari namještaj, došli ste na pravo mjesto. U Hrvatskoj postoje veliki lanci koji vam omogućuju da sve nabavite na jednom mjestu. Od kupnje građevinskog materijala, preko ukrasa i DIY predmeta, do unutarnjeg i vanjskog namještaja. Evo 5 najboljih trgovina u Hrvatskoj za povoljne alate.

Bauhaus

Jedan od vodećih europskih brendova u renoviranju, uređenju, vrtu i gradnji. U Bauhausu možete pronaći sve: razne jeftine alate, boje i tapete, vrata, prozore, keramiku, artikle za grijanje i hlađenje, namještaj i željezariju te rasvjetu. Kao i svaki veliki lanac, imaju outlet dio gdje možete kupiti proizvode s popustom do 50%. Ako se pretplatite na njihov newsletter, imat ćete pristup novostima i popustima Bauhausa prije svih drugih.

Comet

Ponuda proizvoda u Cometu je raznolika i imaju izvrstan omjer cijene i kvalitete. Možete kupiti drvo, staklo, pločice, podove, hardver, boju, tapete, roštilje, šupe, kosilice, peći, kućanske aparate, električne i ručne alate, sigurnosne kamere, namještaj i još mnogo toga. Ovaj veliki lanac prodaje proizvode vrhunskih marki kao što su 3M, Acer, Alpha, Nokia, Blix, Brown, Bosch, Cat, Commel, Crown. Tvrtka ima politiku jamstva niske cijene za kupce koji ispune njihov obrazac za kontakt.

Pevex

Ovaj hrvatski lanac počeo je s radom 1990. godine za prodaju neprehrambenih proizvoda. U njemu ćete pronaći građevinski materijal, namještaj i druge artikle kao što su slavine, sofe, ormarići, kreveti, noćni ormarići, tepisi, boje, peći, kamini, električni alati ili nape. Pevex nudi niske cijene i široku ponudu sezonskih proizvoda. Promocije i ponude možete pronaći na njihovoj web stranici ili se možete pretplatiti na njihov bilten kako biste maksimalno iskoristili svoje iskustvo kupnje.

Brodomerkur

U Brodomerkuru možete pronaći električne alate, vrtne ograde, namještaj, radnu odjeću i osobnu zaštitnu opremu, kolute, jedinice za pohranu alata, dodatke za automobile i motocikle, sigurnosne vodiče, sustave za navodnjavanje i još mnogo toga. U Brodomerkuru možete uštedjeti novac na mnogo načina. Možete posjetiti prodajni odjeljak njihove web stranice, preuzeti njihovu aplikaciju ili se pretplatiti na njihov bilten kako biste saznali više o njihovim promocijama i popustima.

Profi Baucentar

U Profi Baucentar pronaći ćete veliki izbor proizvoda kao što su prozori, vrata, šindre, proizvodi za vrt i terase, izolacijski materijali, limovi, podovi, obloge, električni alati, ručni alati i još mnogo toga. Profi Baucentar nudi dio online promocija u kojem se nalazi široka ponuda proizvoda po sniženim cijenama. Ako se pretplatite na njihov bilten, također možete pristupiti povoljnim cijenama i saznati najnovije vijesti o brendu. Ovdje možete pronaći najbolje ručne i električne alate.

Katalozi 365 donosi vam sve kataloge vaših omiljenih trgovina u Hrvatskoj kako biste uvijek pri ruci imali alat za otklanjanje sitnih kvarova u kućanstvu. Možete kupiti najbolje proizvode na tržištu po najboljoj cijeni. Ne propustite priliku za povoljnu kupovinu!

 

- 3 min

Share
5 trgovina u kojima možete povoljno kupiti alat

5 načina da saznate isplati li se

Kad vidimo ponudu, odmah dođemo u iskušenje da ju iskoristimo. Mislimo da ćemo iskoristiti veliku ponudu i možda ona krije nešto iza sebe. Ne moramo biti toliko samouvjereni i trebamo procijeniti odgovara li nam ta pogodba ili ne. Proces evaluacije nije lagan kada smo suočeni s velikim iskušenjima supermarketa, lanaca elektronike, modnih kuća, trgovina namještaja ili kozmetike. Ponekad ponude mogu biti zbunjujuće, a neke hrvatske tvrtke nas tjeraju da vjerujemo da je to najbolja ponuda na svijetu, a u stvarnosti nije ništa više od minimalnog popusta. Ovdje dijelimo 5 načina da saznate vrijedi li iskoristiti neku ponudu.

Koristite specijalizirane stranice

Ako Google pretraga nije dala vrlo poučne rezultate, možete se poslužiti raznim stranicama koje nude besplatne usluge ponuda. Daju vam pristup maloprodajnim ponudama da vidite vrijedi li zaista potrošiti novac. Dok su neke od ovih stranica specijalizirane za određena tržišta, poput tehnologije, neke nude širu sliku, pokrivajući odjeću, uređaje, hardver, uređenje doma, zdravlje i ljepotu i još mnogo toga.

Dobro provjerite podatke o proizvodu

Čak i na velikim portalima pronaći ćete male, nepouzdane trgovce koji pokušavaju napraviti dobru ponudu. Kako biste izbjegli prodaju lažnih proizvoda po promotivnim cijenama, važno je da provjerite njihov opis i naziv te da uvijek pogledate recenzije kod drugih kupaca. Drugo pitanje na koje biste trebali obratiti pozornost je vrijeme dostave ili troškovi dostave. Ponekad proizvod može imati nevjerojatnu ponudu na pouzdanoj stranici, ali oni mogu pretjerano povećati troškove dostave ili poslati proizvod tako da stigne za mjesec dana ili prekasno.

Procijenite troškove dostave

Kao što je spomenuto u prethodnoj točki, morate obratiti pozornost na troškove dostave. Ponekad proizvod može biti jako snižen, ali tada imate jako veliku nadoplatu na vrijednost dostave i to više ne bude povoljno. Nemojte pasti na takve laži. Procijenite da čak i s uključenim troškovima dostave, proizvod još uvijek ima nižu vrijednost nego u bilo kojoj drugoj trgovini ili web stranici. Ponekad morate odvojiti nekoliko minuta kako biste izbjegli upadanje u ove male zamke.

Isprobajte alat za provjeru ponuda

Sve što trebate učiniti je kopirati URL na stranicu proizvoda online trgovine po vašem izboru i izvršiti pretraživanje. Rezultat koji dobivate je grafikon s razvojem cijene proizvoda u posljednjih nekoliko mjeseci. Postoje tražilice koje prate 500 web stranica u Hrvatskoj, uključujući velike trgovine velikih asortimana diljem svijeta.

Ako ste u nedoumici, obratite se službenoj trgovini

Ako imate bilo kakvih nedoumica oko kupnje određenog proizvoda na akciji, možda je jedno od prvih mjesta na koje biste trebali otići službena web stranica proizvođača. Ove stranice uvijek imaju veće cijene, ali ako tražite najveću moguću pouzdanost, to je uvijek dobra polazna točka za usporedbu vrijednosti.

Katalozi 365 donosi sve kataloge sniženja vaših omiljenih trgovina u Hrvatskoj. Iskoristite priliku.

 

- 3 min

Share
5 načina da saznate isplati li se
OGLAS

IKEA proizvodi koje morate imati za manje od 20€

IKEA jedan je od omiljenih hrvatskih lanaca za kupovinu praktičnog i prilagodljivog namještaja za dom, kao i za opskrbu uređajima i svim vrstama ukrasa za uljepšavanje kuće. JYSK ne zaostaje i ravnopravno se natječe na ovom području. To su dvije vrlo važne trgovine u Hrvatskoj i one koncentriraju većinu prodaje u zemlji. U ovom vodiču preporučujemo pet proizvoda koje možete kupiti u IKEA trgovinama za manje od 20 € i koje morate imati u svom domu.

Ormari

Ormari od melamina dugotrajni su komadi, laki za kombiniranje i s beskonačnim mogućnostima dizajna. Kvaliteta namještaja djelovat će u korist dekorativnog projekta koji želite izvesti, a namještaj od melamina idealan je ako ne želite zlorabiti svoj budžet. Mnogima su postali omiljeni zbog nebrojenih prednosti koje nude. U IKEA-i ćete pronaći ormariće od melamina s jednim, dvoje i troje vrata koje možete lako prilagoditi svakoj prostoriji u vašem domu. Cijene se kreću od 145€ do 249€. Međutim, struktura za zidni ormar 60x37x80 košta samo 20 €.

Ogledala

Suočavanje s golim zidom može proizvesti istu blokadu kao kad je slikar suočen s neiskorištenim platnom ili pisac s praznim listom papira. No, u sva tri slučaja morate se baciti u zagrljaj kreativnosti. Ogledalo je uvijek dobro rješenje ako ne želite preopteretiti prostor. IKEA ima ogledala u svim oblicima i veličinama i po raznim cijenama. Naš favorit? Viseće ogledalo koje se nalazi iznad umivaonika i koje košta samo 19 €.

Jastuci

Jedan od najlakših načina da transformirate svoje sobe je da dodate jastuke. Promjena boje ili uzorka i to je praktički trenutno uređenje prostora. Imaju ogromnu važnost u uređenju vašeg doma. Oni su idealan dodatak uz kauč koji toliko volite i mogu dati čaroban dodir vašem krevetu. U IKEA-i ćete pronaći mnoštvo jastuka: okrugle, kvadratne, pravokutne, s uzorcima i bez. Cijene se kreću od 5,99 €.

Tepisi

Tepihe obavezno morate imati u vašem domu. Oni su prekrasan dodatak svakoj dnevnoj ili spavaćoj sobi i ne trebate potrošiti puno novca da ih kupite. Dolaze u svim bojama i cijenama. Iz IKEA-e odabrali smo Langsted tepih s kratkim dlačicama. Košta 12 €, iako neke možete dobiti za 9 €.

Lampe

Bilo da radite kod kuće ili želite imati jako dobro osvjetljenje, ne možete propustiti elegantne lampe. Vašem domu će pridodati poseban štih, a uz njihovo toplo svjetlo uvijek ćete se osjećati dobro. U IKEA-i postoji veliki izbor lampi: podne lampe, stolne lampe, stropne lampe. Definirajte što vam je potrebno i odaberite lampu koja je prava za vas i vaš dom. Postoje stolne lampe za samo 3,99 €.

Katalozi 365 donosi sve kataloge ponude iz vaših omiljenih trgovina dodataka u Hrvatskoj. Iskoristite popuste i rasprodaje i obnovite svoj dom kako ste oduvijek sanjali. Nemojte trošiti previše.

 

- 3 min

Share
IKEA proizvodi koje morate imati za manje od 20€

Lidl vs Kaufland. Gdje možete dobiti najbolje ponude?

Postoji širok izbor supermarketa u Hrvatskoj. Ali postoje dva lanca koja čine razliku u zemlji zbog svoje raznolikosti proizvoda i promocija: Lidl i Kaufland. Imaju vrlo širok katalog proizvoda, povoljne cijene i zaista primamljive sezonske akcije. Iako će svaki kupac izabrati određeni lanac na temelju ukusa ili lojalnosti, koja od dvije trgovine nudi najbolje popuste? Vrlo je važno obratiti pozornost na dnevne i mjesečne publikacije koje objavljuju i uspoređivati cijene. Olakšati svoj džep bit će važno kako biste dočekali kraj mjeseca bez dugova i s nešto novca za ulaganje u dar za Valentinovo. Ne zaboravite da u Lidlu i Kauflandu možete pronaći posebne proizvode za svog partnera.

Lidl

Lidl nudi veliki izbor proizvoda, uključujući: voće i povrće, kavu, čaj, ulje, grickalice, slatkiše, svježu tjesteninu, kruh, meso, piletinu, ribu, smrznutu hranu, pića, sredstva za čišćenje i osobnu higijenu, male kućanske aparate, kućne ljubimce hrana, i još mnogo toga. U Lidlu uvijek možete uštedjeti više. Svaki tjedan Lidl nudi brojne akcije prehrambenih i neprehrambenih proizvoda. Sve trgovine također imaju ponudu hrane i popuste na proizvode za čišćenje i dodatke za dom, vrtlarske alate i DIY predmete. Možete preuzeti Lidl Plus aplikaciju kako biste počeli štedjeti pri svakoj kupnji i ostvarili ekskluzivne pogodnosti. U aplikaciji kliknite na odjeljak s kuponima i aktivirajte kupone koje želite iskoristiti u trgovini. Svi aktivirani kuponi automatski se primjenjuju na blagajni kada se vaša Lidl Plus kartica skenira. Ako pregledate njihovu web stranicu, pronaći ćete rasprodaje do 50% na odabrane proizvode.

Kaufland

Kaufland također nudi široku ponudu. Pronaći ćete sve po najpovoljnijim cijenama: voće i povrće, grickalice, slatkiše, svježu hranu, DIY i poklone, hranu za kućne ljubimce, biljke, kavu i čaj, male kućanske aparate, proizvode za zabavu, toaletne potrepštine, vrtni alat, odjeću i još mnogo toga. Kaufland nudi posebne tjedne akcije koje kupovinu u ovom hipermarketu čine još jeftinijom nego inače. Uz Kaufland karticu ostvarujete kupone i ekskluzivne popuste. U Kauflandu svaki tjedan (ponedjeljak, petak i srijeda) čekaju vas tri super akcije, što je dobar razlog da odaberete ovaj lanac. Inspiraciju i izvrsne recepte možete pronaći na web stranici Kauflanda. Postoji posebna sekcija s preko 500 recepata za pripremu jela od namirnica koje već imate u hladnjaku. Na webu i u fizičkim trgovinama također ima vrlo dobre popuste. Postoji mnogo mogućnosti da uštedite što je više moguće u supermarketu. Bit će samo potrebno provjeriti ponude Lidla i Kauflanda i izabrati jedan od ova dva velika lanca koji su fizički prisutni u Hrvatskoj.

Katalozi 365 donosi sve kataloge sniženja glavnih supermarketa u Hrvatskoj. Iskoristite priliku da pregledate svaki od njih i potražite najbolje ponude. Ako počnete kontrolirati svoju potrošnju, moći ćete bolje uravnotežiti svoje financije. Ne propustite ovu priliku i uštedite koliko god možete.

 

- 3 min

Share
Lidl vs Kaufland. Gdje možete dobiti najbolje ponude?

Intersport ili Decathlon? Koji nudi bolje popuste?

Pandemija Covida osvijestila je mnoge Hrvate o dobrobiti tjelovježbe, a sada je velik dio stanovništva usvojio zdravije životne navike. Za odlazak u teretanu, trčanje ili jednostavno vježbanje u udobnosti vlastitog doma potrebna vam je odgovarajuća odjeća. Majica kratkih rukava s prozračnom mrežom, jakna, kratke hlače i par dobrih tenisica, koje će vam pružiti veću potporu i isplativost u sportskom vježbanju, preporučeni su odjevni predmeti za početak. Postoje mnogi važni dućani za sport u Hrvatskoj, ali dva se ističu kvalitetom svojih proizvoda i povoljnom cijenom: Intersport i Decathlon. Koji od ova dva velika lanca nudi najbolje popuste? Vrlo je važno pratiti dnevne i mjesečne kataloge koje objavljuju kako ne biste propustili priliku i usporedili cijene.

Intersport

Ako razmišljate o tome da započnete svoju rutinu vježbanja, došli ste na pravo mjesto. Intersport nudi širok asortiman proizvoda: sportska obuća i odjeća, oprema za ronjenje, teniski reketi, boksačke rukavice, loptice, bicikli, kacige, boce za vodu, vreće za spavanje, šatori, palice za hokej na travi, sportski satovi, GPS uređaji i još mnogo toga. Jedna od velikih prednosti ovog lanca je što ima pristupačne cijene i jako dobre akcije. Možete se pretplatiti na njihov bilten i ostvariti popuste na online kupnju ili u njihovim fizičkim trgovinama. Napravite korisnički račun i dobijte sve informacije koje su vam potrebne za ažuriranje opreme za vježbanje. U online trgovini možete pronaći određeni dio ponude s proizvodima s popustom do 50%. Tu su i proizvodi koje sama sportska kuća preporučuje zbog omjera cijene i kvalitete.

Decathlon

U Decathlonu ćete pronaći ruksake, šatore, vreće za spavanje, opremu za trening, rekete, lopte, palice, kape, šiltere, bicikle, sportsku odjeću i obuću, boce, sportske satove, GPS uređaje, kamere, dodatke prehrani, proteine, dalekozore, opremu za teretanu, i još mnogo toga. Kao i njegovi glavni konkurenti, Decathlon nudi velike popuste za kupnju putem svoje web stranice. Plus? Besplatna dostava. Pregledate li službene stranice ovog lanca pronaći ćete proizvode s izvanredno sniženim cijenama. Tu su majice kratkih rukava snižene 33%, tajice vrhunskih brendova snižene 41% i tenisice za trčanje snižene 10%. Još jedna prednost Decathlona je što u odabranoj trgovini možete iznajmiti sportsku opremu i bezbrižno uživati u aktivnostima. Mnogo je mogućnosti pred vama da što više uštedite na sportskoj odjeći. Glavno je provjeriti ponudu Intersporta i Decathlona i izabrati jedan od ova dva velika lanca koji su fizički prisutni u Hrvatskoj. Nemate isprike ne napraviti to. To je prvi korak za početak dobre rutine vježbanja.

Katalozi 365 donosi sve kataloge sniženja glavnih sportskih trgovina u Hrvatskoj. Iskoristite priliku da pregledate svaki od njih i potražite najbolje ponude. Ako počnete kontrolirati svoje troškove, moći ćete bolje uravnotežiti svoje financije. Ne propustite ovu priliku i uštedite koliko god možete. Pokrenite se i vi!

 

- 3 min

Share
Intersport ili Decathlon? Koji nudi bolje popuste?

Najbolje trgovine za ljubitelje DIY-ja

Karantena je donijela promjenu u navikama Hrvata koji su, zatvoreni u svojim domovima, svojom maštom proveli trenutke pune neizvjesnosti na najbolji mogući način. Od bavljenja sportom kod kuće i brisanja prašine s društvenih igara do pečenja kruha i gledanja prijenosa uživo i društvenih mreža. Svaka aktivnost je dobrodošla kako bi se podnosilo stanje uzbune. Osuđeni na propast, promijenili smo rutinu i to može objasniti potragu za drugim načinima raspodjele energije kao što je DIY. Tijekom karantene postao je popularan trend "Uradi sam" (DIY), koji jača ručne zadatke i kreativni razvoj. A među tim novim hobijima, DIY se ističe posebnom vezom koja je uspostavljena između ljudi i njihovih domova. Ovdje predstavljamo najbolje DIY trgovine u Hrvatskoj koje karakterizira dobar omjer cijene i kvalitete.

Bauhaus

Bauhaus ima sve: boje i tapete, dekoracije i namještaj, vrata, prozore i stepenice, rasvjetu i električne uređaje, građevinske potrepštine, keramiku, kuhinje, hardverske proizvode i još mnogo toga. Ova trgovina prodaje gotovo isključivo proizvode poznatih proizvođača kao što su Admiral, Camargue, Gardol, Grillstar, Kingstone, Mixomat, Palazzo, Regalux, Sunfun, Toolson, Voltomat, Wisent. Nove ponude i popuste na njihove proizvode možete pronaći na njihovoj web stranici ili se možete pretplatiti na njihov newsletter kako biste primali najnovije ponude i uvijek bili u tijeku s novostima.

Comet

Comet nudi ručne alate, baterije, ljestve, pneumatske alate, mjerne alate, zaštitnu opremu, bušilice, unutarnju i vanjsku rasvjetu, kablove, kupaonski pribor, kuhinjski pribor, boje i lakove, pribor za kamine. U prodajnom dijelu službene web stranice možete vidjeti najnovije ponude novih proizvoda i druge popuste. Jedan je od brendova koje Hrvati biraju jer je stvoren u Hrvatskoj. Bosch, Cat, Commel, Duracell, Electrolux, Enology, Faber, Felco, Focus, Heinner, Honda, HP, Huawei, JVS, JUB, Koracell, Krause, Lenovo, LG, Limex, Mellerud, Nokia, North, Panasonic, Philips, Rems, Samsung samo su neke od najboljih marki koje su dostupne u Cometu.

Fero-Term

Fero-Term nudi širok izbor kvalitetnih proizvoda. Kod nas možete pronaći umivaonike, ogledala, ormariće, ormariće, kade, zidne wc školjke, niske wc školjke, digitalne tuševe, tuševe s toplom vodom, tuševe, punila za kade, zidne kade i mnoge druge proizvode. U Fero-Termu možete uštedjeti na više načina: pregledajte njihove tjedne oglase ili se prijavite na njihov newsletter kako biste dobili informacije o posebnim popustima na proizvode i usluge. U ovoj trgovini pronaći ćete vrhunske brendove kao što su Arco, Armal, Basic, Cersanit, Concept, Duravit, Dolomite, Grohe, Haro, Hornbach, Hoopoe, Ideal Standard, Inker, Itap, Jacuzzi, Coin, If, Liv, MSV, Neoperl.

Brodomerkur

Ova trgovina prodaje sve vrste proizvoda za kućanstvo i vrhunske proizvode: alat i radnu odjeću, sanitarije, unutarnju i vanjsku rasvjetu, građevinski materijal, keramiku i pločice za dom, bijelu tehniku, kupaonsku keramiku, kuhinje, bijelu tehniku i mnoge druge. Pretplatite se na njihov newsletter putem njihove službene web stranice kako ne biste propustili novosti i popuste koje nudi Brodomerkur. Također, pogledajte njihove mjesečne kataloge i brošure s nevjerojatnim akcijama i novim ponudama.

Saznajte o najboljim i najnovijim katalozima iz svojih omiljenih trgovina uz Katalozi365. Svaki mjesec nude nove popuste na odabrane proizvode. Iskoristite priliku i uz našu pomoć usporedite cijene ova četiri lanca.

 

- 3 min

Share
Najbolje trgovine za ljubitelje DIY-ja

Kako započeti trenirati bez da potrošite bogatstvo

Briga o sebi je trenutačno u trendu. I to je zdrav trend. Danas mnogi Hrvati koriste tjelesno vježbanje kako bi se osjećali bolje, uklonili stres iz života, dobili zategnuto tijelo ili se jednostavno riješili viška kalorija. Bez obzira na razlog zašto su se svi odlučili baviti sportom, dobro je znati nekoliko savjeta i trikova kako ne biste potrošili previše novca.

Trenirajte kod kuće

Učite uz videozapise. To je brz, praktičan i jeftin način razvijanja rutine treninga s određenim vježbama. Koristite namještaj u svom domu za vježbanje: stolice, sofe ili radne površine. Druga opcija je trenirati u grupi kod kuće ili u dovoljno velikom privatnom prostoru. Sigurno možete sastaviti različite rutine vježbanja uz dobrobit druženja. Također možete platiti osobnog trenera, iako je idealno ne napraviti to kako ne biste potrošili previše.

Nemojte previše trošiti na odjeću za vježbanje

Čak i ako odlučite trenirati kod kuće, udobna sportska odjeća je neophodna. Trebat će vam rastezljive hlače, majice koje upijaju znoj, trake za glavu, tanke čarape i cipele. Iskoristite rasprodaje u trgovinama poput Sport Apparel, Decathlon, Hervis, Intersport i Sport Vision jer postoje neke prave ponude. Upamtite i da postoje određeni datumi kada najpoznatije marke prodaju svoje proizvode po velikim popustima. Druga mogućnost je recikliranje rabljene odjeće. Sigurno kod kuće imate majice, hlače ili neki drugi odjevni predmet koji rijetko koristite. Zašto im ne dati drugi život i iskoristiti ih u svrhe treniranja?

Isplanirajte svoje troškove

Ova opcija funkcionira i za odjeću i za strojeve za vježbanje. Ako namjeravate trenirati kod kuće i želite kupiti opremu za teretanu - sobne bicikle, utege, trake za trčanje - trebali biste znati da su sprave poprilično skupe. Zbog toga mnoge trgovine nude programe financiranja. Nećete morati potrošiti previše novca na početku: samo napravite malu početnu investiciju i upravljajte svojim novcem.

Pazite na svoju prehranu

Redovito bavljenje sportom nije dovoljno za 100% zdrav način života. Obraćanje pozornosti na vašu prehranu je dodatak koji vam nedostaje za postizanje ovog cilja. Ako želite povećati svoju mišićnu masu, važno je jesti hranu bogatu proteinima. Ako namjeravate početi uzimati suplemente poput proteina, bitno je analizirati svoju prehranu i posavjetovati se s nutricionistom. Tako je: imat ćete dodatni trošak i na ovom području.

Pridružite se besplatnim šetnjama

Idealna opcija za uštedu je pridruživanje besplatnim šetnjama i maratonima koji se organiziraju u mjestima u vašoj blizini ili u mjestu gdje živite. Tako ćete besplatno vježbati i uživati u društvu drugih ljudi. Također radite nekoliko aktivnosti dnevno i izbjegavajte sjedilački način života. Pokušajte iskoristiti prilike u kojima se možete kretati. Bolje je da se ustanete za nešto umjesto da tražite da vam se to donese.

Katalozi 365 donosi vam najbolje kataloge popusta iz vaših omiljenih trgovina. Ako razmišljate o vježbanju, a ne želite potrošiti puno novca, došli ste na pravo mjesto. Pogledajte naše letke i uštedite što više možete.

 

- 3 min

Share
Kako započeti trenirati bez da potrošite bogatstvo

Top 5 trgovina za kupnju božićnih poklona

Božić je sezona darivanja par excellence. Obitelji se međusobno darivaju, a tvrtke obično svojim kupcima ili zaposlenicima šalju male promotivne poklone koji u ovo doba godine dobivaju posebno značenje. Poklon će ovisiti o ukusu svake osobe, njihovoj dobi i vašem budžetu. Nije lako odabrati poseban poklon, ali ako je kupljen od srca, svaki će biti dobrodošao. Ovdje preporučujemo 5 trgovina u Hrvatskoj za kupnju božićnih poklona.

IKEA

IKEA prodaje široku paletu proizvoda u rasponu od namještaja i kuhinjskih aparata, kreveta i madraca, do rasvjete, ukrasa, biljaka i kontejnera, tepiha, tekstila i kućne elektronike. Dobra alternativa za blagdanske poklone su tipični božićni jastuci koje će vaša draga osoba moći kombinirati sa svojom foteljom ili garniturom za spavaću sobu. Tu su i jastuci s omiljenim likovima mališana.

Decathlon

Pandemija je mnoge ljude potaknula na vježbanje, čak i one koji nikada nisu eksperimentirali s tjelesnom aktivnošću. Zato je pokloniti par tenisica, sportsku odjeću ili termos bocu uvijek dobra opcija. U trgovinama poput Decathlon pronaći ćete najširi izbor sportske odjeće i različitih marki, tako da možete odabrati onu koja najbolje odgovara vašem budžetu. Definirajte vrstu djelatnosti i prema tome kupite garderobu.

Bubamara

Ako imate malo dijete koje je već počelo istraživati svijet, Bubamara nudi različite vrste poklona. Drvene igračke, elektroničke igračke, lutke, autići na daljinsko upravljanje, društvene igre, dječje knjige, bicikli, tricikli i još mnogo toga. Mogućnosti je mnogo, a poklon možete prilagoditi svom budžetu. Sve što roditeljima i novorođenčadi treba može se pronaći u Bubamari. Popularni brendovi kao što su Chicco, Fisher Price, Freeon, Kit & Kin, Lego, Nerf, Disney, Pampers, Smoby, Cool Club, Cybex, Alphanova, su dostupni.

Mango

Za Božić morate nositi crvenu odjeću. Ako razmišljate o poklanjanju odjeće, Mango je najbolje mjesto za kupovinu. Poklon za cijelu obitelj moći ćete riješiti u istoj trgovini i po najboljoj cijeni. Tvrtka prodaje vlastite robne marke: Mango, za jedinstvene i ženstvene kupce; Mango Man, s najnovijim modernim kolekcijama za muškarce; Mango kids, svjež, zabavan i prirodan brend za najmlađe članove obitelji; Mango Teens, ležerna odjeća s osobnošću, namijenjena mladima; i Mango Home, linija proizvoda za dom prirodne teksture i jarkih boja.

Ako je vaša posebna osoba obožavatelj elektronike, Links nudi sve što vam treba. Možete pronaći mobitele, prijenosna računala, pisače, skenere, kamere i opremu, GPS, dronove, hardver za pohranu podataka, adaptere, kabele, softver, TV uređaje i opremu, audio i video sustave i još mnogo toga. S obnovom mobitela, nabavka novog modela mogla bi biti dobar poklon. Ovisno o dobi, moći ćete donijeti odluku o poklonu prema karakteristikama uređaja.

Katalozi 365 donosi vam sve kataloge sniženja vaših omiljenih trgovina kako biste odabrali poklon koji najbolje odgovara vašem budžetu i vašim najdražima.

 

- 3 min

Share
Top 5 trgovina za kupnju božićnih poklona

Kako isplanirati povoljnu božićnu večeru

Približavanje Božića ne znači samo da moramo razmišljati o jelima koja ćemo poslužiti svojoj obitelji ili prijateljima, već i kako to može ozbiljno utjecati na naš budžet. Nije nimalo jeftino pripremati večeru, a moramo voditi računa i o dekoracijama i darovima. Razmišljajući o svemu ovome, donosimo vam nekoliko savjeta koji bi vam mogli pomoći da vas potpis za trgovinu ne uplaši. Neki lanci trgovina u Hrvatskoj, kao što su Konzum, Kaufland, Lidl, Ultra i Metro idealni su za štednju i granice budžeta.

Morate znati popis gostiju

Mnogi članovi obitelji ili prijatelji često su izvan grada za Božić, pa možda nećemo moći računati da će oni zapravo doći na večeru. Zamolite sve da potvrde da će biti na večeri kako ne biste kupili više hrane nego što vam je potrebno i kako ne biste morali bacati hranu. Iako ostatke hrane možete čuvati u hladnjaku, oni neće dugo trajati i na kraju ćete sve baciti.

Morate imati budžet

Od iznimne je važnosti provjeriti procijenjeni budžet koji imate za večeru. U slučaju da je malo manje nego što ste mislili, preporučujemo vam da odete u trgovine ili tržnice, gdje ćete imati beskrajne mogućnosti s mnogo pristupačnijim cijenama.

Napravite popis

Vrlo je važno napraviti popis stvari koje će vam trebati za pripremu večere. Na taj način bit će puno lakše pronaći, usporediti cijene i odabrati najbolju opciju. Također će vam pomoći da izbjegnete trošenje na nepotrebne stvari ili hranu koja vam ne treba u smočnici za blagdane.

Potražite popuste

Ove će blagdanske sezone rasprodaje biti glavna stvar o kojima će svi pričati. Stoga potražite svoje najbolje opcije kako ne biste prekoračili početni budžet. Možete čak izravno provjeriti na Internetu koje su trgovine za vas i vaš budžet najbolje. Postoje online alati koji vam omogućuju istraživanje cijena za više od 2000 proizvoda u stotinama objekata u Hrvatskoj. Ako niste ljubitelj tehnologije, možete koristiti i konvencionalnu metodu i posjetiti nekoliko trgovina kako biste usporedili cijene i pronašli najbolje ponude.

Testirajte svoje kulinarske sposobnosti

Kada negdje kupujete hranu, ne plaćate samo ono što pojedete, već iza konačnog proizvoda stoji cijeli lanac troškova. Kako bih vam dao predodžbu toga, kada kuhate kod kuće štedite na najmu restorana, plaći kuhara, uslugama čišćenja, održavanju pećnice, među mnogim drugim troškovima. Kuhanje kod kuće nedvojbeno je najbolja opcija za vaš novčanik i uvijek ćete biti sretniji kada kuhate kod kuće jer ste pripremili jelo u kojem će uživati vaši prijatelji i obitelj. Osim toga, uvijek će biti super čuti pohvale za jelovnik u kojem ćete uživati i sljedeći dan.

Katalozi 365 donosi sve kataloge sniženja vaših omiljenih lanaca supermarketa. Tako možete usporediti cijene i pripremiti svoju božićnu večeru bez pretjeranog trošenja novca.

 

- 3 min

Share
Kako isplanirati povoljnu božićnu večeru

Najbolji supermarketi u Hrvatskoj

Odabir supermarketa ovisi o mnogim čimbenicima. Cijene, higijena, zalihe i raznolikost robnih marki neke su od stvari koji Hrvati najviše cijene. Niže su navedeni najbolji supermarketi u Hrvatskoj u kojima ćete pronaći široku ponudu proizvoda i dnevnih ponuda.

Eurospin

Nudi razne robne marke i sve vrste proizvoda kao što su meso, kruh, riba, voće i povrće, pa čak i hranu za kućne ljubimce. Eurospin je okarakteriziran kao trgovina niskih cijena u kojoj možete uštedjeti mnogo novca.

Pregledavanje ponuda na njihovoj web stranici ili preuzimanje kupona za korištenje u njihovim fizičkim trgovinama dvije su dobre opcije za uštedu vašeg novca. Također se možete pretplatiti na njihov bilten kako biste primali obavijesti o najnovijim ponudama i promocijama.

Velpro

Velpro nudi proizvode privatnih robnih marki kao što su Rial, Ritual, Party, Terra Vinea ili Hrusty. Možete pronaći široku ponudu proizvoda: meso, svježe voće i povrće, smrznutu hranu, mlijeko, kekse, hranu za kućne ljubimce, proizvode za osobnu njegu i higijenu i još mnogo toga.

Štednja novca u Velpro trgovinama je jednostavna. Iskoristite ponude i promocije objavljene na službenim stranicama gdje ćete pronaći veliki izbor proizvoda po sniženim cijenama. Velpro također nudi komercijalne savjete i ekskluzivnu korisničku podršku putem telefona ili e-maila.

Metro

Osim hrane i proizvoda za osobnu higijenu, u Metrou možete pronaći igračke i kućanske aparate za sve posebne prilike. Prodaje širok spektar robnih marki, kako nacionalnih tako i međunarodnih. Posjetite li Metro trgovine, ponude možete pronaći svaki dan na svakom odjeljku.

Najbolji način da saznate za ekskluzivne ponude u Metrou je listanje njihovog tjednog kataloga. Metro možete pratiti i na njihovim društvenim mrežama koje su pouzdana online mjesta gdje možete pronaći inspiraciju, recepte, Metro nagradne igre i dnevne savjete.

Lidl

Riječ je o vodećoj trgovini mješovitom robom koja nudi domaće i uvozne proizvode, od kućanskih potrepština i osnovnih kućanskih aparata. Karakteriziraju ga konstantno niske cijene koje ga svrstavaju među favorite među Hrvatima.

Lidl nudi brojne tjedne akcije na namirnice. U trgovinama također postoje akcije i popusti na proizvode za čišćenje i dodatke za dom. Možete preuzeti Lidl Plus aplikaciju kako biste počeli štedjeti pri svakoj kupnji i ostvarili ekskluzivne pogodnosti.

Kitro

Nudi široku paletu proizvoda. Njegove glavne kategorije su voće i povrće, grickalice, svježa hrana, hrana za kućne ljubimce, odjeća i toaletni pribor. Osim poznatih robnih marki, tvrtka prodaje vlastitu liniju UltraGros i UltraPlus.

Kitro ima tjedne akcije. Osim toga, svakom kupnjom u Kitro marketima skupljate bodove i možete uživati ​​u brojnim pogodnostima. Ne zaboravite se prijaviti za Kitro Loyalty karticu za pristup klubu vjernosti u najbližoj trgovini.

Katalozi 365 vam donosi najbolje i najraznovrsnije kataloge glavnih supermarketa u Hrvatskoj. Iskoristite priliku i ne trošite previše.

 

- 3 min

Share
Najbolji supermarketi u Hrvatskoj

5 proizvoda koji su vam potrebni da osigurate svoj dom za bebu

Novim roditeljima teško je kontrolirati svoju djecu u jednom od najnemirnijih razdoblja njihova života. Ovdje ćemo vam pomoći da osigurate da je vaš dom prilagođen i siguran za bebe. U trgovinama kao što su Baby Center, Bubamara i Magic Baby pronaći ćete proizvode po najpovoljnijim cijenama za prilagodbu vašeg doma.

Monitori za bebe

Riječ je o uređajima pomoću kojih možete paziti na svoju bebu noću ili u bilo koje doba dana kada ju ostavite u sobi. Nekada su bili slični walkie-talkiejima, no danas većina ovih monitora za bebe ima i video funkciju, tako da osim što slušate, bebu možete i vidjeti.

Monitor će vam pomoći da se osjećate smirenije i bolje odmorite. To su sustavi koji se najviše preporučuju onima koji su odlučili da dijete spava u svojoj sobi radi veće privatnosti roditelja.

Dječja hodalica

Ovaj je uređaj osmišljen kako bi pomogao bebama koje još samostalno ne hodaju da se sigurno kreću po vašem domu. Nakon što ste uspješno prebrodili fazu intenzivne njege koju ste posvetili svom novorođenčetu, sada imate znatiželjnog mališana u pelenama koji dane provodi njuškajući po kući, neprestano vas tjerajući na oprez.

WC brava

Ovo je univerzalno podesiva brava koja se lako uklapa u svaki WC. Zatvarač uključuje dodatni set lopatica tako da jednom kada se poklopac WC školjke zatvori, ostaje takav bez obzira na silu koju beba primijeni.

Predstavlja dodatnu sigurnost za bebe i kućne ljubimce, tako da više nikada nećete morati brinuti da će vam se djeca ozlijediti. Za aktiviranje zaključavanja jednostavno pritisnite gumb za zaključavanje dok držite i lagano okrećete bravu.

Sigurnosna vrata

Vrata koja su jednostavna za ugradnju i koja se mogu prilagoditi za blokiranje pristupa stubištima i sobama s ulazom širokim između 73 i 96 cm. To je čvrsta struktura visoka 76 cm koja uključuje komplet za proširenje za dodavanje dodatnih 15 cm širine.

Idealan je dodatak za postavljanje u vratima, hodnicima i na dnu stepeništa. Okvir je dizajniran od izdržljivog čelika, ali je lagan. To ga čini vrlo praktičnim za sastavljanje i rastavljanje.

Kutna pokrovna traka

Radi se o štitniku izrađenom od visokokvalitetne pjenaste gume koja je izuzetno čvrsta i sigurna za malu djecu. Ne sadrži PBA plastiku, teške metale ili lateks. To je nezapaljivi dodatak koji je prošao najstrože sigurnosne propise.

Katalozi 365 vam donosi najbolje i najraznovrsnije kataloge vaših omiljenih robnih marki tako da možete birati iz široke ponude osnovnih proizvoda za sigurnost beba u vašem domu. Držite svoju bebu dalje od opasnosti.

 

- 3 min

Share
5 proizvoda koji su vam potrebni da osigurate svoj dom za bebu

NAJBOLJI POKLONI ZA ONE KOJI SAMI ŽIVE

U današnje vrijeme mladi ljudi u Hrvatskoj vrlo rano se odlučuju za život sami, s prijateljima ili s partnerom. Evo nekoliko ideja za korisne darove na kojima bi vam mogli biti zahvalni.

SET ZA KUHANJE

Mislite na sebe dok ste prvi put živjeli sami. Bilo je to svakako neoprostivo vrijeme puno dobrih trenutaka s prijateljima. Ali da budem iskren, nemate pojma kako kuhati niti imate posuđe za to.

Svaki kalup u kojem bi mogli napraviti kolač ili pizzu, skuhati tjesteninu ili što god već znaju, sigurno bi im dobro došao i učinio bi im život ugodnijim. Ako želite, možete dodati neki kuhinjski pribor kao što su cjedilo, kuhača, lopatica i šupljikava žlica.

SET ČAŠA

Sjetite se kako ste kao mladi uvijek pozivali ljude k sebi na večeru, zabavu ili učenje, bez obzira na to jeste li imali ili ne dovoljno posuđa za sve njih. Zapravo, nedostatak posuđa ne bi bio problem, uvijek biste mogli izabrati pizzu za večeru i ne biste morali sjediti ili jesti za tanjurom. Zapravo, čaše su zapravo najdragocjenija stvar za one koji uvijek pozivaju prijatelje. Čaše nije lako dijeliti, a također se jako puno lome tako da bi dobar set od 12 čaša bio savršen poklon za svakoga.

POSTELJINA I RUČNICI

Imati kvalitetne ručnike i posteljinu zapravo je pravo zadovoljstvo kad god ih koristite, to jest svaki dan. Mladi koji nemaju veliki budžet pa obično nemaju više od 1 komada ovih stvari i moraju ih često prati u žurbi. Ako im kupite par mekanih i velikih ručnika, znate da bi ih stvarno koristili i bili vam zahvalni svaki dan.

JASTUCI

Zvuči čudno, ali set od nekoliko jastuka mogao bi biti izvrstan poklon za one koji se tek sele u svoj prostor. Ako još nisu dovoljno uredili prostor ili ako su kupili stari kauč sa stolicama različitog izgleda ili slično, slični jastuci posvuda obično će dobro ukrasiti sobu. Mogu poslužiti i kao dodatna mjesta za sjedenje kad god prijatelji dođu ili za ukrašavanje kreveta. Jastuka nikad dosta i uvijek su lijep detalj u novom domu. Ili im također možete pokloniti novi jastuk, nešto što nije toliko jeftino da bi si mladi ljudi to sami kupili.

BILJKE

Ovo može biti prva ideja za selidbu, samo pripazite da nabavite biljku koja može preživjeti ako se netko ne brine o njoj. To je uvijek rizik.

 

- 2 min

Share
NAJBOLJI POKLONI ZA ONE KOJI SAMI ŽIVE

ZAPOČNITE PRIRODNO NJEGOVATI SVOJU KOSU

Briga o ekologiji je u Hrvatskoj sve češća i ljudi razmišljaju o tome da učine svoj život zelenijim, ali ne znaju kako. Ako vas ove riječi identificiraju, ovdje ćete pronaći neke dobre ideje za njegu svoje kose prirodnim proizvodima kako biste izbjegli onečišćenje tla i nanošenje previše kemijskih proizvoda.

ČIŠĆENJE

Za čišćenje kose i skidanje masnoće s nje, svakako biste trebali koristiti tipičan šampon i to je u redu, pa mnogi to rade. Ali, ako to učinite, trebali biste znati da šampon sadrži neke naftne derivate i kisele kemikalije koje oštećuju vašu kožu.

Cilj je da vaše vlasište i koža proizvode sve proteine, hranjive tvari i kemikalije koje su vam zapravo potrebne za zdravu i meku kosu, a tradicionalni šamponi ih sve ubijaju. Naravno, to uopće nije dobro za vas, ali također, tjera vas da koristite toliko drugih proizvoda da biste izgledali dobro da je potreban jači šampon da ih ukloni i stvara ovisan krug koji nikad ne prestaje.

Na hrvatskim tržištima ima toliko boljih alternativa da vaša kosa bude zdrava i čista bez zagađenja. Zapravo možete odabrati prirodni šampon bez kiselina i parabena. Postoje i neke druge opcije poput pranja samo jednom tjedno ili održavanja čistoće pomoću prirodnog regeneratora koji uklanja masnoću, ali ne i hranjive tvari. Također biste trebali odabrati obje metode i kombinirali ih koristeći svaku od njih naizmjenično jednom tjedno.

REGENERATOR

Svi smo navikli stavljati regenerator i hranjive tretmane kako bi nam kosa izgledala bolje, sjajnije i mekše. Kao što sam već spomenula, oni su napravljeni da dodaju sve hranjive tvari koje nas šampon također dodaje.

Nakon što prestanete koristiti jaki šampon, možda ćete se osjećati kao da kosi nije potrebno toliko proizvoda da izgleda dobro. Osim toga, ako ne koristite nekoliko silikonskih regeneratora, možda vam uopće neće trebati toliko proizvoda za pranje kose.

Odaberite iz svoje uobičajene trgovine prirodnu masku za kosu bez silicija i naftnih derivata za njegovanje vlasišta i korijena kose i svidjet će vam se rezultat.

KRUTI PROIZVODI

Još jedna dobra točka za ekološku njegu kose je prestati kupovati tekuće proizvode kako ne biste bacali plastične boce. Postoje neki dobri kruti šamponi, regeneratori, sapuni i sredstva za njegu kože koji ispunjavaju istu funkciju izbjegavajući plastični otpad. Dolaze u biorazgradivom papiru i traju nekoliko mjeseci. Isprobajte ih.

SAMO SVJESNO ODABERITE SVOJU STRANU

Zapravo je jednostavnije zadržati naše tradicionalne navike, ali to ne znači da su one ispravne. Sada znate alternative, samo počnite pametno birati svoje proizvode i smanjite svoj ugljični otisak.

 

- 2 min

Share
ZAPOČNITE PRIRODNO NJEGOVATI SVOJU KOSU

NEKE TAJNE ZA UŠTEDE U SUPERMARKETIMA

Namirnice su jedna od onih stvari za koje je potrebno vrijeme i novac. Ako ste ikada pravili mjesečni budžet, znate da supermarket predstavlja važan dio svih mjesečnih troškova. Uvijek je važno biti u potrazi za novim načinima uštede novca bez nepotrebnih kupnji koje bi definitivno mogle povećati vaš račun. Evo nekoliko savjeta kako uštedjeti dok kupujete namirnice.

BIRAJTE SAVJESNO

Ljudi obično idu u kupovinu u obližnji supermarket ili iz navike ili iz udobnosti. Ako želite bolje cijene, ponekad morate razmisliti o tome da odete u neki malo dalji dućan. Neka mjesta imaju posebne promocije, rasprodaje ili popuste ovisno o danu kada idete u kupovinu namirnica. Prijava za program nagradnih kartica ili bilten traje samo nekoliko minuta i daje vam pristup mnogim ekskluzivnim pogodnostima. Bez obzira gdje kupujete namirnice, velike su šanse da upravo sada propuštate sjajne ponude. Pitajte svog lokalnog službenika sljedeći put kada budete u trgovini ili posjetite njihovu web stranicu za više informacija.

NEMOJTE KUPOVATI IMPULZIVNO ILI DOK STE GLADNI

Nikada ne idite u supermarket dok ste gladni. To je vjerojatno najbolji način da završite s hrpom nepotrebnih grickalica i jela za mikrovalne pećnice za koje ćete odmah požaliti što ste ih kupili čim izađete. Jeste li ikada primijetili kako se čini da su svi slatkiši zgodno smješteni u blizini kase? Ili kako se poslastice stavljaju tako da ih djeca mogu zgrabiti? To je zato što je svaki supermarket dizajniran na način da će vas uvjeriti da kupite impulzivne proizvode poput čokolade, slatkiša i sezonskih proizvoda.

PRIPREMITE SE ZA KUPOVINU

Izuzetno je važno imati popis namirnica prije nego što uopće pomislite na odlazak u supermarket, uvijek imajte svoj popis spreman za polazak i provjerite je li sve tamo. Malo kopanja kod kuće može vam uštedjeti puno vremena i novca. Mnoge kreditne kartice i programi vjernosti daju vam velike popuste i bodove ako napravite veliku kupnju. Kupnjom samo nekoliko proizvoda također možete propustiti promocije poput 3 proizvoda po cijeni od 2 ili popusta na drugi proizvod iste kategorije i iako možda ne izgledaju kao velika stvar, promocije se gomilaju i čine razliku kada dođete na blagajnu. ZABORAVITE NA MARKE Prosječan kupac traži robne marke koje uvijek kupuje. Utješno je znati da kupujete nešto što već znate, ali ponekad na kraju platite puno više za nešto što je možda potpuno isto kao i jeftinija verzija druge marke. Možda ćete na kraju pronaći novi omiljeni šampon za upola nižu cijenu.

 

- 2 min

Share
NEKE TAJNE ZA UŠTEDE U SUPERMARKETIMA

POKAŽITE ČAROLIJU HRVATSKE SVIJETU

Jeste li ikada pomislili da je Hrvatska zapravo jedna od najljepših zemalja na svijetu? Zapravo jest i ljudi diljem svijeta to upravo sada počinju otkrivati. Ovdje je glavno pitanje jeste li doista iskoristili prednosti života u čarobnom okruženom mjestu i uživali u njemu u svoj njegovoj raskoši.

Dolaze nam lijepi dani, a blistava, topla klima uvijek nas poziva u šetnju, putovanje ili kampiranje kako bismo bili u prirodi, duboko udahnuli svježi zrak i gledali najljepša mjesta, osjetili kretanje drveća, slušali pjev ptica i očistili svoje duše u najčišćoj vodi da obnovimo cijeli smisao života.

ZAPOČNITE

Za sljedeće proljeće i ljeto svakako biste trebali imati ruksak pun osnovnih stvari koje su vam potrebne za uživanje u Hrvatskoj i njezinom krajoliku.

Započnite s kupnjom velikog udobnog ruksaka koji ćete nositi bilo gdje sa sobom. Najbolji su oni koji se zakače ispred prsa i tako nose da ne osjećate težinu koja bi vam ubijala leđa.

Nakon što ga dobijete, napunite ga bocom svježe vode, termos bocom za kavu, čaj ili bilo koji topli napitak i nabavite malu termo vrećicu za nošenje grickalica, a da ih ne razbijete ili da suzbijete rizik od truljenja hrane.

Velika prostirka također bi bila savršena za vaše šetnje vani i izlete u prirodu. Nošenje kišne jakne uvijek je dobra ideja i bili biste zahvalni na tome mnogo, mnogo puta. Obje bi trebale biti lagane i sklopive za nošenje u slučaju da ih koristite i da vam ne smetaju oko ruksaka.

POKAŽITE JU SVIJETU

Kao što sam spomenuo, Hrvatska ima najljepše krajolike na svijetu, ali ljudi to zapravo ne znaju. Turisti iz cijeloga svijeta možda žele upoznati bilo koji kutak naše zemlje, ali samo rijetki zapravo i dođu.

Možete to promijeniti sami. Tijekom svojih šetnji i putovanja diljem zemlje možete fotografirati ili snimiti ono što vidite i objaviti na društvenim mrežama. Potrebna vam je samo dobra kamera, mobitel ili čak mali dron da sve to pokažete.

Nemojte misliti da su nedostupni jer ih možete nabaviti za vrlo mali budžet u online trgovinama. Postoji toliko mnogo opcija da sigurno možete odabrali onu koja će vam savršeno pristajati.

SPREMNI STE ZA AKCIJU

Sada je na vama red da promijenite zrak koji vas okružuje, ispunite svoju dušu i uživate u čarima Hrvatske.

Samo naprijed, započnite svoje putovanje kroz cijelu zemlju da je upoznate, iskoristite njenu prirodu i pokažete je svijetu kako bi turisti došli s vama.

 

- 2 min

Share
POKAŽITE ČAROLIJU HRVATSKE SVIJETU

TAJNE ZA ZDRAVU PREHRANU

Čak i ako razmišljate o tome da se zdravije hranite kako biste smršavili, bili u formi ili ste jednostavno umorni od svakodnevnog razmišljanja što ćete jesti ili na kraju uvijek jedete iste namirnice, evo nekoliko savjeta za zdravu prehranu.

Bez obzira jeste li ljubitelj tradicionalne hrvatske hrane ili radije jedete brzu hranu kako biste pojednostavili kuhanje, uz ove ćete ideje naučiti kako organizirati svoju prehranu.

PROTEINI

Prije svega, trebali biste prepoznati različite vrste obroka koje obično jedete. Proteini su meso, piletina, riba, jaja ili mahunarke poput soje ili leće. One vam daju snagu i hrane vaše mišiće, zato ih morate jesti svaki dan.

Podijelite svoj tanjur na četiri dijela kako biste znali koliko proteina trebate unijeti u svaki obrok. Samo jedan od tih dijelova trebao bi biti protein bilo koje vrste. Bez obzira jeste li vegetarijanac, proteini su ključni za vaš organizam.

UGLJIKOHIDRATI

Ugljikohidrati su energetski dio hrane koji trošimo tijekom kretanja ili vježbanja. Obično su najukusnije stvari napravljene od ugljikohidrata, pa smo ih navikli jesti u pretjeranim količinama. No, postoji potreba za ravnotežom. Trebamo jesti onoliko ugljikohidrata koliko sagorijevamo kako se trajni ugljikohidrati u tijelu ne bi pretvorili u salo.

Na vašem tanjuru ugljikohidrati bi trebali pokrivati samo četvrtinu.

Najčešći primjeri su riža, tjestenina, pire krumpir i sve što je napravljeno nakon žitarica. Također, šećer je ugljikohidrat pa su i bomboni upravo najgora vrsta ugljikohidrata.

POVRĆE I VOĆE

Na povrće gledajte kao na sve što dolazi iz tla. To je zdraviji dio naše prehrane i trebao bi uvijek zauzeti barem polovicu tanjura.

Povrće i voće sadrži sve hranjive tvari i vitamine koji su nam potrebni za život. To je razlog za nadolazeću preporuku: mijenjajte ih. Koliko god boja postoji na svijetu, toliko ih i boja voća i trebamo ga jesti jer svako ima različite hranjive tvari koje su nam važne.

UPOTRIJEBITE SVOJU MAŠTU

Sada kada znate tajnu zdrave prehrane, na vama je red da saznate da napravite svoj plan prehrane slijedeći ove savjete. I zapamtite da biste se tijekom doručka i međuobroka trebali pridržavati ovih pravila kako biste izbjegli jesti previše jednih i ništa drugih vrsta namirnica.

Otiđite u jednu od onih velikih hrvatskih trgovina i pokušajte kupiti što više različitih vrsta proteina, ugljikohidrata i povrća. Ako vam je hladnjak pun raznih stvari, morat ćete ih koristiti tijekom kuhanja i dobit ćete raznoliko hranjenje uz samo nekoliko savjeta.

 

- 2 min

Share
TAJNE ZA ZDRAVU PREHRANU

Katalozi 365 Copyright © 2024. Sva su prava pridržana. Zabranjeno je kopirati ili reproducirati tekstove bez prethodnog pisanog odobrenja. Fotografije proizvoda, slike i brošure služe samo u ilustrativne svrhe. Snižene cijene utvrđuju službeni distributeri navedeni na ovoj stranici. Ponude vrijede od i do datuma isteka ili do isteka zaliha. Ova je stranica informativna i ne može se koristiti za reklamaciju proizvoda. Cijene se mogu razlikovati ovisno o lokaciji.