logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorNajbolje trgovine za ljubitelje DIY-ja
OGLAS

Najbolje trgovine za ljubitelje DIY-ja

Najbolje trgovine za ljubitelje DIY-ja

Karantena je donijela promjenu u navikama Hrvata koji su, zatvoreni u svojim domovima, svojom maštom proveli trenutke pune neizvjesnosti na najbolji mogući način. Od bavljenja sportom kod kuće i brisanja prašine s društvenih igara do pečenja kruha i gledanja prijenosa uživo i društvenih mreža. Svaka aktivnost je dobrodošla kako bi se podnosilo stanje uzbune. Osuđeni na propast, promijenili smo rutinu i to može objasniti potragu za drugim načinima raspodjele energije kao što je DIY. Tijekom karantene postao je popularan trend "Uradi sam" (DIY), koji jača ručne zadatke i kreativni razvoj. A među tim novim hobijima, DIY se ističe posebnom vezom koja je uspostavljena između ljudi i njihovih domova. Ovdje predstavljamo najbolje DIY trgovine u Hrvatskoj koje karakterizira dobar omjer cijene i kvalitete.

Bauhaus

2.jpg

Bauhaus ima sve: boje i tapete, dekoracije i namještaj, vrata, prozore i stepenice, rasvjetu i električne uređaje, građevinske potrepštine, keramiku, kuhinje, hardverske proizvode i još mnogo toga. Ova trgovina prodaje gotovo isključivo proizvode poznatih proizvođača kao što su Admiral, Camargue, Gardol, Grillstar, Kingstone, Mixomat, Palazzo, Regalux, Sunfun, Toolson, Voltomat, Wisent. Nove ponude i popuste na njihove proizvode možete pronaći na njihovoj web stranici ili se možete pretplatiti na njihov newsletter kako biste primali najnovije ponude i uvijek bili u tijeku s novostima.

Comet

3.jpg

Comet nudi ručne alate, baterije, ljestve, pneumatske alate, mjerne alate, zaštitnu opremu, bušilice, unutarnju i vanjsku rasvjetu, kablove, kupaonski pribor, kuhinjski pribor, boje i lakove, pribor za kamine. U prodajnom dijelu službene web stranice možete vidjeti najnovije ponude novih proizvoda i druge popuste. Jedan je od brendova koje Hrvati biraju jer je stvoren u Hrvatskoj. Bosch, Cat, Commel, Duracell, Electrolux, Enology, Faber, Felco, Focus, Heinner, Honda, HP, Huawei, JVS, JUB, Koracell, Krause, Lenovo, LG, Limex, Mellerud, Nokia, North, Panasonic, Philips, Rems, Samsung samo su neke od najboljih marki koje su dostupne u Cometu.

Fero-Term

4.jpg

Fero-Term nudi širok izbor kvalitetnih proizvoda. Kod nas možete pronaći umivaonike, ogledala, ormariće, ormariće, kade, zidne wc školjke, niske wc školjke, digitalne tuševe, tuševe s toplom vodom, tuševe, punila za kade, zidne kade i mnoge druge proizvode. U Fero-Termu možete uštedjeti na više načina: pregledajte njihove tjedne oglase ili se prijavite na njihov newsletter kako biste dobili informacije o posebnim popustima na proizvode i usluge. U ovoj trgovini pronaći ćete vrhunske brendove kao što su Arco, Armal, Basic, Cersanit, Concept, Duravit, Dolomite, Grohe, Haro, Hornbach, Hoopoe, Ideal Standard, Inker, Itap, Jacuzzi, Coin, If, Liv, MSV, Neoperl.

Brodomerkur

5.jpg

Ova trgovina prodaje sve vrste proizvoda za kućanstvo i vrhunske proizvode: alat i radnu odjeću, sanitarije, unutarnju i vanjsku rasvjetu, građevinski materijal, keramiku i pločice za dom, bijelu tehniku, kupaonsku keramiku, kuhinje, bijelu tehniku i mnoge druge. Pretplatite se na njihov newsletter putem njihove službene web stranice kako ne biste propustili novosti i popuste koje nudi Brodomerkur. Također, pogledajte njihove mjesečne kataloge i brošure s nevjerojatnim akcijama i novim ponudama.

Saznajte o najboljim i najnovijim katalozima iz svojih omiljenih trgovina uz Katalozi365. Svaki mjesec nude nove popuste na odabrane proizvode. Iskoristite priliku i uz našu pomoć usporedite cijene ova četiri lanca.

OGLAS

Katalozi 365 Copyright © 2024. Sva su prava pridržana. Zabranjeno je kopirati ili reproducirati tekstove bez prethodnog pisanog odobrenja. Fotografije proizvoda, slike i brošure služe samo u ilustrativne svrhe. Snižene cijene utvrđuju službeni distributeri navedeni na ovoj stranici. Ponude vrijede od i do datuma isteka ili do isteka zaliha. Ova je stranica informativna i ne može se koristiti za reklamaciju proizvoda. Cijene se mogu razlikovati ovisno o lokaciji.