logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorNajbolji supermarketi u Hrvatskoj
OGLAS

Najbolji supermarketi u Hrvatskoj

Najbolji supermarketi u Hrvatskoj

Odabir supermarketa ovisi o mnogim čimbenicima. Cijene, higijena, zalihe i raznolikost robnih marki neke su od stvari koji Hrvati najviše cijene. Niže su navedeni najbolji supermarketi u Hrvatskoj u kojima ćete pronaći široku ponudu proizvoda i dnevnih ponuda.

Eurospin

2.jpg

Nudi razne robne marke i sve vrste proizvoda kao što su meso, kruh, riba, voće i povrće, pa čak i hranu za kućne ljubimce. Eurospin je okarakteriziran kao trgovina niskih cijena u kojoj možete uštedjeti mnogo novca.

Pregledavanje ponuda na njihovoj web stranici ili preuzimanje kupona za korištenje u njihovim fizičkim trgovinama dvije su dobre opcije za uštedu vašeg novca. Također se možete pretplatiti na njihov bilten kako biste primali obavijesti o najnovijim ponudama i promocijama.

Velpro

3.jpg

Velpro nudi proizvode privatnih robnih marki kao što su Rial, Ritual, Party, Terra Vinea ili Hrusty. Možete pronaći široku ponudu proizvoda: meso, svježe voće i povrće, smrznutu hranu, mlijeko, kekse, hranu za kućne ljubimce, proizvode za osobnu njegu i higijenu i još mnogo toga.

Štednja novca u Velpro trgovinama je jednostavna. Iskoristite ponude i promocije objavljene na službenim stranicama gdje ćete pronaći veliki izbor proizvoda po sniženim cijenama. Velpro također nudi komercijalne savjete i ekskluzivnu korisničku podršku putem telefona ili e-maila.

Metro

4.jpg

Osim hrane i proizvoda za osobnu higijenu, u Metrou možete pronaći igračke i kućanske aparate za sve posebne prilike. Prodaje širok spektar robnih marki, kako nacionalnih tako i međunarodnih. Posjetite li Metro trgovine, ponude možete pronaći svaki dan na svakom odjeljku.

Najbolji način da saznate za ekskluzivne ponude u Metrou je listanje njihovog tjednog kataloga. Metro možete pratiti i na njihovim društvenim mrežama koje su pouzdana online mjesta gdje možete pronaći inspiraciju, recepte, Metro nagradne igre i dnevne savjete.

Lidl

5.jpg

Riječ je o vodećoj trgovini mješovitom robom koja nudi domaće i uvozne proizvode, od kućanskih potrepština i osnovnih kućanskih aparata. Karakteriziraju ga konstantno niske cijene koje ga svrstavaju među favorite među Hrvatima.

Lidl nudi brojne tjedne akcije na namirnice. U trgovinama također postoje akcije i popusti na proizvode za čišćenje i dodatke za dom. Možete preuzeti Lidl Plus aplikaciju kako biste počeli štedjeti pri svakoj kupnji i ostvarili ekskluzivne pogodnosti.

Kitro

6.jpg

Nudi široku paletu proizvoda. Njegove glavne kategorije su voće i povrće, grickalice, svježa hrana, hrana za kućne ljubimce, odjeća i toaletni pribor. Osim poznatih robnih marki, tvrtka prodaje vlastitu liniju UltraGros i UltraPlus.

Kitro ima tjedne akcije. Osim toga, svakom kupnjom u Kitro marketima skupljate bodove i možete uživati ​​u brojnim pogodnostima. Ne zaboravite se prijaviti za Kitro Loyalty karticu za pristup klubu vjernosti u najbližoj trgovini.

Katalozi 365 vam donosi najbolje i najraznovrsnije kataloge glavnih supermarketa u Hrvatskoj. Iskoristite priliku i ne trošite previše.

OGLAS

Katalozi 365 Copyright © 2024. Sva su prava pridržana. Zabranjeno je kopirati ili reproducirati tekstove bez prethodnog pisanog odobrenja. Fotografije proizvoda, slike i brošure služe samo u ilustrativne svrhe. Snižene cijene utvrđuju službeni distributeri navedeni na ovoj stranici. Ponude vrijede od i do datuma isteka ili do isteka zaliha. Ova je stranica informativna i ne može se koristiti za reklamaciju proizvoda. Cijene se mogu razlikovati ovisno o lokaciji.