OGLAS

Najnovije ponude trgovine BRODOMERKUR

Ponude, popusti, promocije, brošure i katalozi trgovine BRODOMERKUR

Brodomerkur je tvrtka koja se bavi prodajom i distribucijom industrijskih proizvoda, tehničke robe i robe široke potrošnje. Svojim širokim asortimanom ističe se kao pouzdan dobavljač u svim fazama izgradnje i uređenja stambenih i poslovnih prostora. Nalazi se po cijeloj Hrvatskoj: trenutno imaju poslovnice u Splitu, Kninu, Šibeniku te novootvoreno skladište i prodajni prostor u Zagrebu. Poslovanje se širi i kroz franšize koje pokrivaju gradove Brač, Imotski, Metković i Vrgorac.

Kakve proizvode mogu pronaći u trgovini BRODOMERKUR?

Prodaju sve vrste kućanskih proizvoda i predmeta visoke kvalitete: alat i radnu odjeću, sanitarne čvorove, unutarnju i vanjsku rasvjetu, građevinski materijal, kućnu keramiku i pločice, bijelu tehniku, kupaonsku keramiku, kuhinje, kućanske aparate i mnoge druge. Sve za kuću i gradnju je ovdje.

OGLAS

Često postavljana pitanja o BRODOMERKUR

Povijest trgovine BRODOMERKUR: što je BRODOMERKUR?
Open

Brodomerkur je otvoren 1946. godine kada je u Splitu osnovano trgovačko poduzeće za prodaju građevinskog materijala i tehničke robe. Deset godina kasnije pojavio se naziv “Brodomerkur” koji je ostao do danas. Danas imaju više trgovina diljem zemlje.

Koje brendove nudi trgovina BRODOMERKUR?
Open

Trgovina nudi brendove vrhunske kvalitete na tržištu: Samsung, Vivax, Philips, Končar, LG i Kauf. Osim toga, njihova nova linija keramike predstavlja rad grupe Porcelanosa: Butech, X Tone, Noken, Gamadecor, Venis Projects, Krion and L’Antic Colonial. Ostali vodeći brendovi koje Brodomerkur nudi su Atlas Concorde, Axor, STN Ceramics, Laufen, Marazzi, Stargres i Tarkett.

Kako uštedjeti u trgovini BRODOMERKUR?
Open

Pretplatite se na njihov newsletter putem njihove službene web stranice kako ne biste propustili novosti i popuste koje Brodomerkur nudi! Također, pogledajte njihove mjesečne kataloge i letke s nevjerojatnim potpuno novim ponudama i ponudama.

Upoznaj konkurente trgovine BRODOMERKUR
Open

Njihovi glavni konkurenti na terenu su Elgrad, Taho-ST, Lucky i Posljednja Šansa. Sve ove tvrtke rade na tržištu trgovaca i dobrih veletrgovaca.

Ekskluzivne pogodnosti trgovine BRODOMERKUR
Open

Stalnim razvojem poslovne, organizacijske strukture i podizanjem standarda kvalitete svojih usluga i proizvoda, iskustvo kupaca uvijek je prioritet. Brodomerkur ima visokoobrazovano osoblje, aktualne trendove, moderna znanja i izvrsne poslovne vještine. Također pružaju besplatne telefonske informacije o svojim proizvodima od strane stručnjaka koji rade u trgovini.

Ali bo BRODOMERKUR imelo ponudbe na Black Friday?
Open

Brodomerkur nudi izvrsne ponude i popuste za Crni petak kako bi vam pomogli uštedjeti novac na svemu što vam je potrebno. Otključajte najpovoljnije ponude ove sezone i postanite stručni kupac!

Katalozi 365 nudi najnovije kataloge i brošure za Crni petak na tržištu. Otkrijte ekskluzivne pogodnosti kako biste dobili najbolju vrijednost za svoj novac u svojim omiljenim trgovinama.

Crni petak će započeti 25. studenoga. Iako tehnički traje 24 sata, većina trgovina će imati ponude i velike popuste najmanje tjedan dana. U nekim će slučajevima biti ranih popusta za Crni petak nekoliko dana prije nego što Crni petak uopće počne, pa budite u potrazi za ranim ponudama i prilikama.

Otključajte ponude najpouzdanijih marki u zemlji i pogodnosti koje su zapravo vrijedne vašeg vremena. Prikupljamo, razvrstavamo i organiziramo tisuće brošura iz različitih kategorija i lokacija, omogućujući vam da uštedite novac tijekom Crnog petka, Cyber ponedjeljka, i drugih relevantnih sezona popusta.

Bilo da tražite kućanske aparate koje si zapravo možete priuštiti ili novi namještaj za svoj dom, jamčimo da ćete pronaći ono što tražite na našoj web stranici.

Uz Katalozi 365, možete dobiti do 80% popusta na odabrane proizvode. Zaboravite na inflaciju, rast cijena i sumnjive poslove. Posjetite Katalozi 365danas i pridružite se ostalim pametnim kupcima!

Popusti trgovine BRODOMERKUR
Open

Uz kataloge Katalozi 365 saznajte vrhunske i najnovije ponude Brodomerkura.

Svakog mjeseca ova tvrtka nudi nove ponude i popuste pa nemojte propustiti nijedan! Iskoristite prilike i usporedite cijene između trgovina uz pomoć Katalozi 365. U Brodomerkuru pronađite građevinski materijal koji vam je potreban i još više.

Brošure i katalozi sadrže najbolje tjedne, mjesečne i godišnje promocije, kao i ponude i popuste koji su danas dostupni u trgovinama. Da biste provjerili ažurirane cijene, možete pogledati i službenu internetsku stranicu: https://brodomerkur.hr

OGLAS
OGLAS