homeIcon
  1. separatorElektronika
  2. separatorCHIPOTEKA
OGLAS

Najnovije ponude trgovine CHIPOTEKA

Ponude, popusti, promocije, brošure i katalozi trgovine CHIPOTEKA

Chipoteka je hrvatski lanac elektroničke opreme. Njihovi se proizvodi mogu naći u njihovih 9 trgovina diljem zemlje. Prodaju od slušalica do televizora, i još mnogo toga! Sve što Vam treba u domu možete pronaći ovdje.

Često postavljana pitanja o CHIPOTEKA

Povijest trgovine CHIPOTEKA: što je CHIPOTEKA?
Open

Chipoteka ima više od 30 godina iskustva na tržištu. Počela je kao trgovina isključivo elektroničke opreme. S vremenom su rasli i uvelike proširili svoju ponudu. Njime upravlja tročlana uprava, s više od 60 zaposlenika u svim prodavaonicama u Puli, Zadru, Šibeniku, Rijeci, Splitu, Dubrovniku, Zagrebu i Osijeku. Chipoteka je izravni uvoznik 80% proizvoda koje nudi u svim svojim poslovnicama, te distributer visokokvalitetnih i brzorastućih tehnološki vrhunskih brendova.

Koje brendove nudi trgovina CHIPOTEKA?
Open

Prodaju vrhunske brendove s tržišta elektronike: Samsung, Xiaomi, Segway, Garmin, Philips, GoPro, Dell, LG, Lenovo, Epson, Pioneer, Logitech i mnoge druge. Svi navedeni nude proizvode vrhunske kvalitete, s uključenim jamstvom.

Kako uštedjeti u trgovini CHIPOTEKA?
Open

Provjerite odjeljak "ZALIHE" na njihovoj Internet stranici kako ne biste propustili nijednu novu akciju! Najbolje ponude trenutno uključuju besplatnu isporuku i popuste na sve vrste proizvoda.

Upoznaj konkurente trgovine CHIPOTEKA
Open

Među konkurentima Chipoteke nalaze se druge trgovine elektroničkom opremom poput Links, Protisa, NeutrinoMobilea i Instar Informatike. Trenutno je Chipoteka broj 1 u prodaji GPS uređaja.

Ekskluzivne pogodnosti trgovine CHIPOTEKA
Open

Možete pronaći njihove najbolje ponude na službenoj Facebook stranici koja se svakodnevno ažurira najnovijim akcijama i proizvodima.

Popusti trgovine CHIPOTEKA
Open

Pronađite najbolje što nudi Chipoteka pomoću Katalozi 365.

Pogledajte odjeljak s popustima za trenutno najveće ponude elektroničkih proizvoda u Vašoj blizini. U Chipoteci ćete pronaći kakav god gadget trebate ili poželite. I ne samo to, oni su distributeri brendova najbolje kvalitete na tržištu. Zaboravite na pokvarene televizore i potrgane slušalice! Pronađite najbolje za sebe u Katalozi 365.

Brošure i katalozi sadrže najbolje tjedne, mjesečne i godišnje promocije, kao i ponude i popuste koji su danas dostupni u trgovinama. Da biste provjerili ažurirane cijene, možete pogledati i službenu internetsku stranicu: https://www.chipoteka.hr

OGLAS

Katalozi 365 Copyright © 2023. Sva su prava pridržana. Zabranjeno je kopirati ili reproducirati tekstove bez prethodnog pisanog odobrenja. Fotografije proizvoda, slike i brošure služe samo u ilustrativne svrhe. Snižene cijene utvrđuju službeni distributeri navedeni na ovoj stranici. Ponude vrijede od i do datuma isteka ili do isteka zaliha. Ova je stranica informativna i ne može se koristiti za reklamaciju proizvoda. Cijene se mogu razlikovati ovisno o lokaciji.