logo
homeIcon
  1. separatorElektronika
  2. separatorCHIPOTEKA
OGLAS

Najnovije ponude trgovine CHIPOTEKA

Ponude, popusti, promocije, brošure i katalozi trgovine CHIPOTEKA

Chipoteka je hrvatski lanac elektroničke opreme. Njihovi se proizvodi mogu naći u njihovih 9 trgovina diljem zemlje. Prodaju od slušalica do televizora, i još mnogo toga! Sve što Vam treba u domu možete pronaći ovdje.

Često postavljana pitanja o CHIPOTEKA

Povijest trgovine CHIPOTEKA: što je CHIPOTEKA?
close

Chipoteka ima više od 30 godina iskustva na tržištu. Počela je kao trgovina isključivo elektroničke opreme. S vremenom su rasli i uvelike proširili svoju ponudu. Njime upravlja tročlana uprava, s više od 60 zaposlenika u svim prodavaonicama u Puli, Zadru, Šibeniku, Rijeci, Splitu, Dubrovniku, Zagrebu i Osijeku. Chipoteka je izravni uvoznik 80% proizvoda koje nudi u svim svojim poslovnicama, te distributer visokokvalitetnih i brzorastućih tehnološki vrhunskih brendova.

Koje brendove nudi trgovine CHIPOTEKA?
close

Prodaju vrhunske brendove s tržišta elektronike: Samsung, Xiaomi, Segway, Garmin, Philips, GoPro, Dell, LG, Lenovo, Epson, Pioneer, Logitech i mnoge druge. Svi navedeni nude proizvode vrhunske kvalitete, s uključenim jamstvom.

Kako uštedjeti u trgovine CHIPOTEKA?
close

Provjerite odjeljak "ZALIHE" na njihovoj Internet stranici kako ne biste propustili nijednu novu akciju! Najbolje ponude trenutno uključuju besplatnu isporuku i popuste na sve vrste proizvoda.

Ali bo CHIPOTEKA imelo ponudbe na Black Friday?
close

Chipoteka nudi izvrsne ponude i popuste za Crni petak kako bi vam pomogli uštedjeti novac na svemu što vam je potrebno. Otključajte najpovoljnije ponude ove sezone i postanite stručni kupac!

Katalozi 365 nudi najnovije kataloge i brošure za Crni petak na tržištu. Otkrijte ekskluzivne pogodnosti kako biste dobili najbolju vrijednost za svoj novac u svojim omiljenim trgovinama.

Crni petak će započeti 25. studenoga. Iako tehnički traje 24 sata, većina trgovina će imati ponude i velike popuste najmanje tjedan dana. U nekim će slučajevima biti ranih popusta za Crni petak nekoliko dana prije nego što Crni petak uopće počne, pa budite u potrazi za ranim ponudama i prilikama.

Otključajte ponude najpouzdanijih marki u zemlji i pogodnosti koje su zapravo vrijedne vašeg vremena. Prikupljamo, razvrstavamo i organiziramo tisuće brošura iz različitih kategorija i lokacija, omogućujući vam da uštedite novac tijekom Crnog petka, Cyber ponedjeljka, i drugih relevantnih sezona popusta.

Bilo da tražite kućanske aparate koje si zapravo možete priuštiti ili novi namještaj za svoj dom, jamčimo da ćete pronaći ono što tražite na našoj web stranici.

Uz Katalozi 365, možete dobiti do 80% popusta na odabrane proizvode. Zaboravite na inflaciju, rast cijena i sumnjive poslove. Posjetite Katalozi 365danas i pridružite se ostalim pametnim kupcima!

Upoznaj konkurente trgovine CHIPOTEKA
close

Među konkurentima Chipoteke nalaze se druge trgovine elektroničkom opremom poput Links, Protisa, NeutrinoMobilea i Instar Informatike. Trenutno je Chipoteka broj 1 u prodaji GPS uređaja.

Ekskluzivne pogodnosti trgovine CHIPOTEKA
close

Možete pronaći njihove najbolje ponude na službenoj Facebook stranici koja se svakodnevno ažurira najnovijim akcijama i proizvodima.

Popusti trgovine CHIPOTEKA
close

Pronađite najbolje što nudi Chipoteka pomoću Katalozi 365.

Pogledajte odjeljak s popustima za trenutno najveće ponude elektroničkih proizvoda u Vašoj blizini. U Chipoteci ćete pronaći kakav god gadget trebate ili poželite. I ne samo to, oni su distributeri brendova najbolje kvalitete na tržištu. Zaboravite na pokvarene televizore i potrgane slušalice! Pronađite najbolje za sebe u Katalozi 365.

Brošure i katalozi sadrže najbolje tjedne, mjesečne i godišnje promocije, kao i ponude i popuste koji su danas dostupni u trgovinama. Da biste provjerili ažurirane cijene, možete pogledati i službenu internetsku stranicu: https://www.chipoteka.hr

OGLAS

Katalozi 365 Copyright © 2024. Sva su prava pridržana. Zabranjeno je kopirati ili reproducirati tekstove bez prethodnog pisanog odobrenja. Fotografije proizvoda, slike i brošure služe samo u ilustrativne svrhe. Snižene cijene utvrđuju službeni distributeri navedeni na ovoj stranici. Ponude vrijede od i do datuma isteka ili do isteka zaliha. Ova je stranica informativna i ne može se koristiti za reklamaciju proizvoda. Cijene se mogu razlikovati ovisno o lokaciji.