OGLAS

Najnovije ponude trgovine COMET

Ponude, popusti, promocije, brošure i katalozi trgovine COMET

Comet je tvrtka smještena u Hrvatskoj koja se bavi prodajom ručnih alata, električnih alata i pribora za industriju i obrt. Njihovi proizvodi dostupni su u Bjelovaru, Ludbregu i Koprivnici. Glavni logistički i distribucijski centar nalazi se u Varaždinu. Osnovna djelatnost je veleprodaja alata, ali Comet nije samo veleprodajna tvrtka već obrt s maloprodajnim centrima u sjeverozapadnom dijelu Hrvatske, te velikim asortimanom ručnih, električnih vrtnih strojeva i alata.

Kakve proizvode mogu pronaći u trgovini COMET?

U ponudi imaju ručne alate, baterije, ljestve, pneumatske alate, mjerne alate, zaštitnu opremu, bušilice, ulja, lance, kosilice, trimere za travu, ručne vrtne alate, motokultivatore, hladnjake i zamrzivače, perilice i sušilice rublja, pećnice, štednjake, perilice posuđa, usisavače, mikrovalne pećnice, aparate za kavu, televizore i njihovu dodatnu opremu, radio, DVD playere, proizvode za osobnu njegu i higijenu, klima uređaje, ventilatore, laptope, tablete, telefone, bicikle i njihove dodatke, roštilje, unutarnju i vanjsku rasvjetu, kabele, pribor za kupaonicu, kuhinjski pribor, boje i lakove, dodatke za dimnjake, proizvode za ekološki uzgoj, vina i još puno toga! Pogledajte njihovu službenu web stranicu za potpuni popis proizvoda.

OGLAS

Često postavljana pitanja o COMET

Povijest trgovine COMET: što je COMET?
Open

Tvrtka uspješno posluje od 1993. godine. 2012. godine pokrenuli su svoju web stranicu, jedan od prvih hrvatskih specijaliziranih web trgovina. Danas njihova web stranica ima široku paletu proizvoda koja uključuje preko 16.000 proizvoda iz kategorija profesionalnih alata, strojeva i pribora, vrtnih alata i poljoprivrednih strojeva, kućanskih aparata, računala, proizvoda za slobodno vrijeme i dr.

Koje brendove nudi trgovina COMET?
Open

3M, Acer, Alpha, Asus, Blix, Brown, Bosch, Cat, Commel, Crown, Cubot, Delta, Duracell, Electrolux, Enology, Faber, Felco, Focus, Heinner, Honda, HP, Huawei, JVS, JUB, Koracell, Krause, Lenovo, LG, Limex, Mellerud, Nokia, North, Panasonic, Philips, Rems, Revlon, Samsung, Sandwick, Sony, Titan, Whirlpool i ZXC samo su neki od brendova koje Comet nudi u svojim trgovinama.

Kako uštedjeti u trgovini COMET?
Open

U odjeljku "RASPRODAJA" njihove službene web stranice možete vidjeti najnovije ponude potpuno novih proizvoda i druge popuste.

Upoznaj konkurente trgovine COMET
Open

Tijekom godina Comet je postao jedan od vodećih hrvatskih distributera na tržištu. Neki od konkurenata tvrtke u zemlji su Bauhaus, Fibis, Logista i Electrocoin.

Ekskluzivne pogodnosti trgovine COMET
Open

Comet pruža pouzdanu, ugodnu i jednostavnu kupnju putem interneta praćenu brzom i sigurnom dostavom proizvoda.

Ali bo COMET imelo ponudbe na Black Friday?
Open

Comet nudi izvrsne ponude i popuste za Crni petak kako bi vam pomogli uštedjeti novac na svemu što vam je potrebno. Otključajte najpovoljnije ponude ove sezone i postanite stručni kupac!

Katalozi 365 nudi najnovije kataloge i brošure za Crni petak na tržištu. Otkrijte ekskluzivne pogodnosti kako biste dobili najbolju vrijednost za svoj novac u svojim omiljenim trgovinama.

Crni petak će započeti 25. studenoga. Iako tehnički traje 24 sata, većina trgovina će imati ponude i velike popuste najmanje tjedan dana. U nekim će slučajevima biti ranih popusta za Crni petak nekoliko dana prije nego što Crni petak uopće počne, pa budite u potrazi za ranim ponudama i prilikama.

Otključajte ponude najpouzdanijih marki u zemlji i pogodnosti koje su zapravo vrijedne vašeg vremena. Prikupljamo, razvrstavamo i organiziramo tisuće brošura iz različitih kategorija i lokacija, omogućujući vam da uštedite novac tijekom Crnog petka, Cyber ponedjeljka, i drugih relevantnih sezona popusta.

Bilo da tražite kućanske aparate koje si zapravo možete priuštiti ili novi namještaj za svoj dom, jamčimo da ćete pronaći ono što tražite na našoj web stranici.

Uz Katalozi 365, možete dobiti do 80% popusta na odabrane proizvode. Zaboravite na inflaciju, rast cijena i sumnjive poslove. Posjetite Katalozi 365danas i pridružite se ostalim pametnim kupcima!

Popusti trgovine COMET
Open

Zahvaljujući Katalozi 365 možete pronaći najnovije popuste i rasprodaje koje nudi ova multi-trgovina.

Ovdje možete pronaći sve potrebne građevinske materijale i više od toga. Usporedite cijene i pregledajte druge trgovine s Katalozi 365 katalozima! Pronađite najbolje ponude za sebe i svoju obitelj.

Brošure i katalozi sadrže najbolje tjedne, mjesečne i godišnje promocije, kao i ponude i popuste koji su danas dostupni u trgovinama. Da biste provjerili ažurirane cijene, možete pogledati i službenu internetsku stranicu: http://www.comet.hr

OGLAS
OGLAS