OGLAS

Tjedne ponude trgovine EKUPI

Najnovije ponude trgovine EKUPI
Najnovije ponude trgovine EKUPI

Najnovije ponude trgovine EKUPI

EKUPI logo
Ponude trgovine EKUPI

Ponude trgovine EKUPI

Vrijedi do 7. lis
Otvori brošuru
EKUPI logo
Katalog tgovine EKUPI

Katalog tgovine EKUPI

Katalog 2022
Otvori brošuru
EKUPI logo
Ponude trgovine EKUPI

Ponude trgovine EKUPI

Vrijedi do 9. ruj
Otvori brošuru
EKUPI logo
Ponude trgovine EKUPI

Ponude trgovine EKUPI

Vrijedi do 27. kol
Otvori brošuru
OGLAS

Drugi brendovi u kategoriji Trgovački centri

Ponude, popusti, promocije, brošure i katalozi trgovine EKUPI

eKupi je najvažnije Internet trgovina elektroničkih i kućanskih aparata u Hrvatskoj. U njegovim trgovinama možete pronaći sve što vam je potrebno za vaš dom jer nudi velik izbor proizvoda. eKupi vam donosi najbolju tehnologiju po najnižim cijenama.

Često postavljana pitanja o EKUPI

Povijest trgovine EKUPI: što je EKUPI?
Open

eKupi je započeo s radom 2010. godine s čvrstim uvjerenjem da će hrvatskim građanima pružiti jednostavnu i pristupačnu trgovinu elektroničkim uređajima. Otkako je otvoren, eKupi samo raste i širi svoj utjecaj ne samo na hrvatskom nego i na regionalnom tržištu. eKupi nema trgovina ali ima mjesta prikupa u svim regijama zemlje. Dobitnik je nagrade za najboljeg internet trgovca u 2016.

Kakve proizvode mogu pronaći u trgovini EKUPI?
Open

eKupi nudi različite elektroničke uređaje od računala, prijenosnih računala i tableta do mobitela, igraćih konzola, pametnih satova, kamera i dronova. Također se bavi prodajom perilica rublja, sušilica rublja, hladnjaka, pećnica, klima uređaja, štednjaka te malih i osobnih kućanskih aparata. Također možete pronaći bicikle, skutere, opremu za sport i vježbanje, alate i gume. Mogu se nabaviti i igračke, proizvodi za vrt, sredstva za čišćenje i osobnu njegu.

Koje brendove nudi trgovina EKUPI?
Open

eKupi nudi najbolje brendove Hrvatske i svijeta. Moguće je kupiti Acer, Asus i HP prijenosna računala, Lenovo tablete, Synology proizvode za pohranu podataka, Apple i Samsung mobitele, Playstation igraće konzole, Huawei i Garmin pametne satove i Nikon fotoaparate. Tu su i perilice rublja Gorenje, sušilice rublja Electrolux, hladnjaci LG, pećnice Miele, klima uređaji Vivax, mali kućanski aparati Candy i Philips. eKupi nudi Kross bicikle, Xiaomi skutere, te Dewalt i Bosch alate, Barbie i LEGO igračke, Persil i Vanish sredstva za čišćenje te Dove i Nivea proizvode za osobnu njegu.

Kako uštedjeti u trgovini EKUPI?
Open

eKupi uvijek ima povoljne ponude. Nemojte propustiti posebne ponude s 50% popusta, niti privremene popuste. Također, možete platiti do 12 rata raznovrsnim kreditnim karticama i produžiti jamstvo na 5 godina.

Upoznaj konkurente trgovine EKUPI
Open

Hrvatsko tržište proizvođača elektroničkih i kućanskih aparata je veliko. eKupi dijeli ovo tržište s tvrtkama kao što su Nabava, Mall, Jeftinije, Emmezeta, Elipso, Njuškalo, Links, Pevex.

Ekskluzivne pogodnosti trgovine EKUPI
Open

eKupi uvijek ima poklon za vas. Možete dobiti 1000 kn za narudžbe veće od 8000 kn ili dobiti poklon artikle prilikom kupnje određenih brendova. Nemojte zaboraviti provjeriti ekskluzivne kodove za popust.

Popusti trgovine EKUPI
Open

Spremni na uštede? Provjerite eKupi kataloge na Katalozi 365 i jeftino nabavite nove elektroničke uređaje. Nemojte da vam prilike izmaknu iz ruku.

Brošure i katalozi sadrže najbolje tjedne, mjesečne i godišnje promocije, kao i ponude i popuste koji su danas dostupni u trgovinama. Da biste provjerili ažurirane cijene, možete pogledati i službenu internetsku stranicu: https://www.ekupi.hr/hr/

OGLAS