logo
OGLAS

Najnovije ponude trgovine FERO-TERM

Ponude, popusti, promocije, brošure i katalozi trgovine FERO-TERM

Fero-Term je hrvatski trgovac na malo koji se bavi prodajom kvalitetnih kupaonskih, kuhinjskih i kućnih materijala. Sa sjedištem u Zagrebu, posjeduju i vode 24 trgovine diljem zemlje, kao i internetsku trgovinu na kojoj kupci mogu pregledavati i kupovati iz udobnosti svojih domova.

Često postavljana pitanja o FERO-TERM

Kako uštedjeti u trgovine FERO-TERM?

U Fero-Termu možete uštedjeti na mnogo načina. Možete pregledavati njihove tjedne oglase i pretplatiti se na njihov newsletter kako biste dobili informacije o posebnim popustima za proizvode i usluge.

Popusti trgovine FERO-TERM

Katalozi 365 donosi vam najbolje Fero-Term popuste i kataloge. Otkrijte trenutne ponude ove trgovine za vas i saznajte najbolje popuste u Fero-Termovim trgovinama u vašoj blizini. Pogledajte najbolje ponude odmah uz Katalozi 365 i otkrijte što vam ova popularna trgovina može ponuditi.

Ako želite izgraditi kupaonicu iz snova, Fero-Term je pravo mjesto. Usporedite cijene između različitih trgovina i iskoristite sve promocije koje ovaj lanac trgovina nudi za vas.

Brošure i katalozi sadrže najbolje tjedne, mjesečne i godišnje promocije, kao i ponude i popuste koji su danas dostupni u trgovinama. Da biste provjerili ažurirane cijene, možete pogledati i službenu internetsku stranicu: https://www.fero-term.hr

Povijest trgovine FERO-TERM: što je FERO-TERM?

Fero-Term je osnovan 1991. godine u Zagrebu. Tvrtka je stvorena kako bi ponudila lokalnu alternativu kupcima koji traže kvalitetne materijale i instalacije za kuhinje i kupaonice. Tijekom godina tvrtka se širila, dodavala nove lokacije, proizvode, robne marke i kategorije uključujući keramičke pločice, opremu za grijanje i hlađenje te solarne sustave grijanja. Danas Fero-Term ima preko 24 lokacije u cijeloj zemlji i smatra se jednom od vodećih tvrtki na svom tržištu. Također imaju vlastitu internetsku trgovinu na kojoj kupci mogu pregledavati proizvode, kupovati i pronaći nevjerojatne ponude za razne kupaonske, kuhinjske i građevinske proizvode.

Koje brendove nudi trgovine FERO-TERM?

Fero-Term ima mnogo različitih brendova. Među njima možete pronaći Aquaprestigio, Arco, Armal, Basic, Cersanit, Concept, Duravit, Dolomite, Grohe, Haro, Hornbach, Hoopoe, Ideal Standard, Inker, Itap, Jacuzzi, Coin, If, Liv, MSV, Neoperl i mnoge druge premium marke.

Ali bo FERO-TERM imelo ponudbe na Black Friday?

Fero-Term nudi izvrsne ponude i popuste za Crni petak kako bi vam pomogli uštedjeti novac na svemu što vam je potrebno. Otključajte najpovoljnije ponude ove sezone i postanite stručni kupac!

Katalozi 365 nudi najnovije kataloge i brošure za Crni petak na tržištu. Otkrijte ekskluzivne pogodnosti kako biste dobili najbolju vrijednost za svoj novac u svojim omiljenim trgovinama.

Crni petak će započeti 25. studenoga. Iako tehnički traje 24 sata, većina trgovina će imati ponude i velike popuste najmanje tjedan dana. U nekim će slučajevima biti ranih popusta za Crni petak nekoliko dana prije nego što Crni petak uopće počne, pa budite u potrazi za ranim ponudama i prilikama.

Otključajte ponude najpouzdanijih marki u zemlji i pogodnosti koje su zapravo vrijedne vašeg vremena. Prikupljamo, razvrstavamo i organiziramo tisuće brošura iz različitih kategorija i lokacija, omogućujući vam da uštedite novac tijekom Crnog petka, Cyber ponedjeljka, i drugih relevantnih sezona popusta.

Bilo da tražite kućanske aparate koje si zapravo možete priuštiti ili novi namještaj za svoj dom, jamčimo da ćete pronaći ono što tražite na našoj web stranici.

Uz Katalozi 365, možete dobiti do 80% popusta na odabrane proizvode. Zaboravite na inflaciju, rast cijena i sumnjive poslove. Posjetite Katalozi 365danas i pridružite se ostalim pametnim kupcima!

Upoznaj konkurente trgovine FERO-TERM

Fero-Term se natječe s domaćim i međunarodnim brendovima. Glavni konkurenti u Hrvatskoj su im Petrokov Rijeka, Frak, Stilker Store, Fons, Kolpa San, Pipa Centar, Brodomerkur, Credo, Agria i Kimi Commerce.

Ekskluzivne pogodnosti trgovine FERO-TERM

Najbolji način da ostvarite ekskluzivne pogodnosti u Fero-Termu je pretplatiti se na njihov tjedni oglas. Posjetite odjeljak Outlet kako biste otkrili nevjerojatne ponude i počeli štedjeti na kupaonskim proizvodima koji su vam potrebni danas!

OGLAS

Katalozi 365 Copyright © 2024. Sva su prava pridržana. Zabranjeno je kopirati ili reproducirati tekstove bez prethodnog pisanog odobrenja. Fotografije proizvoda, slike i brošure služe samo u ilustrativne svrhe. Snižene cijene utvrđuju službeni distributeri navedeni na ovoj stranici. Ponude vrijede od i do datuma isteka ili do isteka zaliha. Ova je stranica informativna i ne može se koristiti za reklamaciju proizvoda. Cijene se mogu razlikovati ovisno o lokaciji.