homeIcon
  1. separatorTrgovački centri
  2. separatorHARVEY NORMAN
OGLAS

Najnovije ponude trgovine HARVEY NORMAN

OGLAS

Ponude, popusti, promocije, brošure i katalozi trgovine HARVEY NORMAN

Harvey Norman je vodeći lanac trgovina iz Australije, specijaliziran za maloprodaju namještaja, kreveta, kućnih potrepština, audio i video opreme, IT proizvoda, kućanskih aparata i kvalitetne bijele tehnike.

Kakve proizvode mogu pronaći u trgovini HARVEY NORMAN?

Harvey Norman prodaje široku paletu proizvoda koje kupci mogu pronaći podijeljene u kategorije kao što su namještaj, spavaće sobe, računala, mobiteli, audio-video oprema, kućanski aparati, mali kućanski aparati, osobna njega, vrtni namještaj i kuhinje.

OGLAS

Često postavljana pitanja o HARVEY NORMAN

Povijest trgovine HARVEY NORMAN: što je HARVEY NORMAN?
Open

Harvey Norman osnovali su 1961. godine u Sydneyju u Australiji Gerry Harvey i Ian Norman kada su otvorili svoju prvu trgovinu koja je kasnije postala centar za prodaju kućanskih aparata.

S vremenom je tvrtka rasla i internacionalno se širila u različite zemlje: Novi Zeland, Maleziju, Singapur, Irsku, Sloveniju i Hrvatsku. Na ovom posljednjem mjestu tvrtka je od 2011. godine, s jednom trgovinom u Zagrebu i drugom u Puli. Međutim, tvrtka je dobila više klijenata od 2014. kada je pokrenula internet trgovinu.

Harvey Norman danas ima više od 300 trgovina diljem svijeta i postao je jedan od vodećih lanaca koji prodaju namještaj, krevete, kućanske potrepštine, audio i video opremu, IT proizvode, kućanske aparate i kvalitetnu tehniku.

Koje brendove nudi trgovina HARVEY NORMAN?
Open

Trgovina Harvey Norman prodaje različite robne marke kao što su Electrolux, dyson, Tempur, Simmons, Samsung, Sony, cubo rosso, HP, Lenovo, Microsoft Surface, Bosch, AEG, Philips, Polipol, ALF, hesp, Serta, DeLonghi, Hilker, King Koil, Whirlpool i još mnogo njih.

Kako uštedjeti u trgovini HARVEY NORMAN?
Open

Harvey Norman donosi svojim kupcima puno načina za uštedu kroz mnoge zanimljive ponude koje uključuju značajne popuste na odabrane proizvode. Osim toga, tvrtka ima i newsletter koji nudi najbolje vijesti i najnovije akcije.

Upoznaj konkurente trgovine HARVEY NORMAN
Open

Neki od glavnih konkurenata Harvey Normana u Hrvatskoj su Frigo & Co, Pevex, HGSPOT, IKEA i drugi.

Ekskluzivne pogodnosti trgovine HARVEY NORMAN
Open

Harvey Norman je odlično mjesto gdje možete pronaći sve što vam treba od namještaja, računala, uređaja ili bilo čega drugog po niskim cijenama, najboljih brendova i kvalitete. Ne samo to, već vam tvrtka nudi i zanimljive ponude i vrhunsku uslugu.

Ali bo HARVEY NORMAN imelo ponudbe na Black Friday?
Open

Harvey Norman nudi izvrsne ponude i popuste za Crni petak kako bi vam pomogli uštedjeti novac na svemu što vam je potrebno. Otključajte najpovoljnije ponude ove sezone i postanite stručni kupac!

Katalozi 365 nudi najnovije kataloge i brošure za Crni petak na tržištu. Otkrijte ekskluzivne pogodnosti kako biste dobili najbolju vrijednost za svoj novac u svojim omiljenim trgovinama.

Crni petak će započeti 25. studenoga. Iako tehnički traje 24 sata, većina trgovina će imati ponude i velike popuste najmanje tjedan dana. U nekim će slučajevima biti ranih popusta za Crni petak nekoliko dana prije nego što Crni petak uopće počne, pa budite u potrazi za ranim ponudama i prilikama.

Otključajte ponude najpouzdanijih marki u zemlji i pogodnosti koje su zapravo vrijedne vašeg vremena. Prikupljamo, razvrstavamo i organiziramo tisuće brošura iz različitih kategorija i lokacija, omogućujući vam da uštedite novac tijekom Crnog petka, Cyber ponedjeljka, i drugih relevantnih sezona popusta.

Bilo da tražite kućanske aparate koje si zapravo možete priuštiti ili novi namještaj za svoj dom, jamčimo da ćete pronaći ono što tražite na našoj web stranici.

Uz Katalozi 365, možete dobiti do 80% popusta na odabrane proizvode. Zaboravite na inflaciju, rast cijena i sumnjive poslove. Posjetite Katalozi 365danas i pridružite se ostalim pametnim kupcima!

Popusti trgovine HARVEY NORMAN
Open

Katalozi 365 vam donosi najbolje Harvey Norman popuste i akcije Ovdje otkrijte sve prednosti koje ovaj nevjerojatni lanac trgovina ima za vas i nabavite najbolju opciju za uštedu prilikom sljedeće kupnje uz Katalozi 365.

Harvey Norman je najbolje mjesto gdje možete nabaviti sve što vam treba po pristupačnim cijenama. Ne gubite vrijeme i iskoristite sve njegove akcije baš sada.

Brošure i katalozi sadrže najbolje tjedne, mjesečne i godišnje promocije, kao i ponude i popuste koji su danas dostupni u trgovinama. Da biste provjerili ažurirane cijene, možete pogledati i službenu internetsku stranicu: https://www.harveynorman.hr

OGLAS
OGLAS