logo
homeIcon
  1. separatorTrgovački centri
  2. separatorHARVEY NORMAN
OGLAS

Najnovije ponude trgovine HARVEY NORMAN

Ponude, popusti, promocije, brošure i katalozi trgovine HARVEY NORMAN

Harvey Norman je vodeći lanac trgovina iz Australije, specijaliziran za maloprodaju namještaja, kreveta, kućnih potrepština, audio i video opreme, IT proizvoda, kućanskih aparata i kvalitetne bijele tehnike.

Često postavljana pitanja o HARVEY NORMAN

Kako uštedjeti u trgovine HARVEY NORMAN?

Harvey Norman donosi svojim kupcima puno načina za uštedu kroz mnoge zanimljive ponude koje uključuju značajne popuste na odabrane proizvode. Osim toga, tvrtka ima i newsletter koji nudi najbolje vijesti i najnovije akcije.

Popusti trgovine HARVEY NORMAN

Katalozi 365 vam donosi najbolje Harvey Norman popuste i akcije Ovdje otkrijte sve prednosti koje ovaj nevjerojatni lanac trgovina ima za vas i nabavite najbolju opciju za uštedu prilikom sljedeće kupnje uz Katalozi 365.

Harvey Norman je najbolje mjesto gdje možete nabaviti sve što vam treba po pristupačnim cijenama. Ne gubite vrijeme i iskoristite sve njegove akcije baš sada.

Brošure i katalozi sadrže najbolje tjedne, mjesečne i godišnje promocije, kao i ponude i popuste koji su danas dostupni u trgovinama. Da biste provjerili ažurirane cijene, možete pogledati i službenu internetsku stranicu: https://www.harveynorman.hr

Povijest trgovine HARVEY NORMAN: što je HARVEY NORMAN?

Harvey Norman osnovali su 1961. godine u Sydneyju u Australiji Gerry Harvey i Ian Norman kada su otvorili svoju prvu trgovinu koja je kasnije postala centar za prodaju kućanskih aparata.

S vremenom je tvrtka rasla i internacionalno se širila u različite zemlje: Novi Zeland, Maleziju, Singapur, Irsku, Sloveniju i Hrvatsku. Na ovom posljednjem mjestu tvrtka je od 2011. godine, s jednom trgovinom u Zagrebu i drugom u Puli. Međutim, tvrtka je dobila više klijenata od 2014. kada je pokrenula internet trgovinu.

Harvey Norman danas ima više od 300 trgovina diljem svijeta i postao je jedan od vodećih lanaca koji prodaju namještaj, krevete, kućanske potrepštine, audio i video opremu, IT proizvode, kućanske aparate i kvalitetnu tehniku.

Koje brendove nudi trgovine HARVEY NORMAN?

Trgovina Harvey Norman prodaje različite robne marke kao što su Electrolux, dyson, Tempur, Simmons, Samsung, Sony, cubo rosso, HP, Lenovo, Microsoft Surface, Bosch, AEG, Philips, Polipol, ALF, hesp, Serta, DeLonghi, Hilker, King Koil, Whirlpool i još mnogo njih.

Ali bo HARVEY NORMAN imelo ponudbe na Black Friday?

Harvey Norman nudi izvrsne ponude i popuste za Crni petak kako bi vam pomogli uštedjeti novac na svemu što vam je potrebno. Otključajte najpovoljnije ponude ove sezone i postanite stručni kupac!

Katalozi 365 nudi najnovije kataloge i brošure za Crni petak na tržištu. Otkrijte ekskluzivne pogodnosti kako biste dobili najbolju vrijednost za svoj novac u svojim omiljenim trgovinama.

Crni petak će započeti 25. studenoga. Iako tehnički traje 24 sata, većina trgovina će imati ponude i velike popuste najmanje tjedan dana. U nekim će slučajevima biti ranih popusta za Crni petak nekoliko dana prije nego što Crni petak uopće počne, pa budite u potrazi za ranim ponudama i prilikama.

Otključajte ponude najpouzdanijih marki u zemlji i pogodnosti koje su zapravo vrijedne vašeg vremena. Prikupljamo, razvrstavamo i organiziramo tisuće brošura iz različitih kategorija i lokacija, omogućujući vam da uštedite novac tijekom Crnog petka, Cyber ponedjeljka, i drugih relevantnih sezona popusta.

Bilo da tražite kućanske aparate koje si zapravo možete priuštiti ili novi namještaj za svoj dom, jamčimo da ćete pronaći ono što tražite na našoj web stranici.

Uz Katalozi 365, možete dobiti do 80% popusta na odabrane proizvode. Zaboravite na inflaciju, rast cijena i sumnjive poslove. Posjetite Katalozi 365danas i pridružite se ostalim pametnim kupcima!

Upoznaj konkurente trgovine HARVEY NORMAN

Neki od glavnih konkurenata Harvey Normana u Hrvatskoj su Frigo & Co, Pevex, HGSPOT, IKEA i drugi.

Ekskluzivne pogodnosti trgovine HARVEY NORMAN

Harvey Norman je odlično mjesto gdje možete pronaći sve što vam treba od namještaja, računala, uređaja ili bilo čega drugog po niskim cijenama, najboljih brendova i kvalitete. Ne samo to, već vam tvrtka nudi i zanimljive ponude i vrhunsku uslugu.

OGLAS

Katalozi 365 Copyright © 2024. Sva su prava pridržana. Zabranjeno je kopirati ili reproducirati tekstove bez prethodnog pisanog odobrenja. Fotografije proizvoda, slike i brošure služe samo u ilustrativne svrhe. Snižene cijene utvrđuju službeni distributeri navedeni na ovoj stranici. Ponude vrijede od i do datuma isteka ili do isteka zaliha. Ova je stranica informativna i ne može se koristiti za reklamaciju proizvoda. Cijene se mogu razlikovati ovisno o lokaciji.