logo
OGLAS

Najnovije ponude trgovine HERVIS

Ponude, popusti, promocije, brošure i katalozi trgovine HERVIS

Hervis je međunarodna tvrtka koja pripada austrijskoj grupaciji Spar i specijalizirana je za maloprodaju sportskih proizvoda po cijeloj Europi.

Često postavljana pitanja o HERVIS

Povijest trgovine HERVIS: što je HERVIS?
close

Povijest Hervisa seže u 1972. godinu kada je austrijska grupacija Spar (maloprodajna tvrtka u srednjoj Europi, osnovana 1954.) prisvojila njemačke modne trgovine HERman VISser i godinu dana kasnije dodala sportsku opremu u tu kategoriju. Osamdesetih godina prošlog stoljeća Hervis je postao pionir na tržištu, specijalizirajući se za prodaju sportskih, rekreacijskih i modnih predmeta. Kasnije se tvrtka proširila u različite zemlje; Sloveniju, Mađarsku, Češku, Hrvatsku, Rumunjsku i Njemačku. U Hrvatskoj se pojavio 2006. godine i do sada broji oko 15 trgovina. Zbog svih ovih činjenica, važno je reći da Hervis ima preko 190 trgovina u Austriji te je postao najveći lanac trgovina i lider u prodaji sportske opreme i odjeće i proizvoda za slobodno vrijeme.

Koje brendove nudi trgovine HERVIS?
close

Hervis surađuje s najboljim i dobro poznatim brendovima. Neki od njih su Adidas, Under Armour, Asics, Nike, Merrell, Arena, Benger, Brooks, Converse, Garmin, KTM, Kilimanjaro, Mizuno, New Balance, Polar, Puma, Reusch, Salomon, Speedo, Suunto i još mnogi drugi.

Kako uštedjeti u trgovine HERVIS?
close

U Hervisu možete uštedjeti korištenjem njihovih posebnih ponuda i zanimljivih popusta na odabrane proizvode. Osim toga, tvrtka Vam skuplja bodove u svom Hervis sportskom klubu, stoga ako ste njihov član dobit ćete puno ekskluzivnih pogodnosti poput ponuda, popusta i događaja.

Ali bo HERVIS imelo ponudbe na Black Friday?
close

Hervis nudi izvrsne ponude i popuste za Crni petak kako bi vam pomogli uštedjeti novac na svemu što vam je potrebno. Otključajte najpovoljnije ponude ove sezone i postanite stručni kupac!

Katalozi 365 nudi najnovije kataloge i brošure za Crni petak na tržištu. Otkrijte ekskluzivne pogodnosti kako biste dobili najbolju vrijednost za svoj novac u svojim omiljenim trgovinama.

Crni petak će započeti 25. studenoga. Iako tehnički traje 24 sata, većina trgovina će imati ponude i velike popuste najmanje tjedan dana. U nekim će slučajevima biti ranih popusta za Crni petak nekoliko dana prije nego što Crni petak uopće počne, pa budite u potrazi za ranim ponudama i prilikama.

Otključajte ponude najpouzdanijih marki u zemlji i pogodnosti koje su zapravo vrijedne vašeg vremena. Prikupljamo, razvrstavamo i organiziramo tisuće brošura iz različitih kategorija i lokacija, omogućujući vam da uštedite novac tijekom Crnog petka, Cyber ponedjeljka, i drugih relevantnih sezona popusta.

Bilo da tražite kućanske aparate koje si zapravo možete priuštiti ili novi namještaj za svoj dom, jamčimo da ćete pronaći ono što tražite na našoj web stranici.

Uz Katalozi 365, možete dobiti do 80% popusta na odabrane proizvode. Zaboravite na inflaciju, rast cijena i sumnjive poslove. Posjetite Katalozi 365danas i pridružite se ostalim pametnim kupcima!

Upoznaj konkurente trgovine HERVIS
close

Neki od glavnih konkurenata Hervisa u Hrvatskoj su Decathlon, Carvel, Crosport i drugi.

Ekskluzivne pogodnosti trgovine HERVIS
close

Hervis je najbolje mjesto gdje možete nabaviti najbolje sportske proizvode, opremu, rekreacijske i modne artikle. Sve se nudi po odličnim cijenama uz značajne popuste i ekskluzivne pogodnosti za Vaš džep.

Popusti trgovine HERVIS
close

Katalozi 365, najbolja stranica koja Vam donosi sve ponude Vaše omiljene trgovine, ima najnovije popuste iz Hervisa.

Ovdje možete otkriti koja je najbolja opcija za uštedu i o nevjerojatnim pogodnostima za svoj sljedeći odlazak u kupovinu. Hervis je međunarodna tvrtka koja nudi najbolju opremu za sportove na svijetu. Nemojte više čekati i odmah iskoristite sve ove akcije!

Brošure i katalozi sadrže najbolje tjedne, mjesečne i godišnje promocije, kao i ponude i popuste koji su danas dostupni u trgovinama. Da biste provjerili ažurirane cijene, možete pogledati i službenu internetsku stranicu: https://www.hervis.hr

OGLAS

Katalozi 365 Copyright © 2024. Sva su prava pridržana. Zabranjeno je kopirati ili reproducirati tekstove bez prethodnog pisanog odobrenja. Fotografije proizvoda, slike i brošure služe samo u ilustrativne svrhe. Snižene cijene utvrđuju službeni distributeri navedeni na ovoj stranici. Ponude vrijede od i do datuma isteka ili do isteka zaliha. Ova je stranica informativna i ne može se koristiti za reklamaciju proizvoda. Cijene se mogu razlikovati ovisno o lokaciji.