logo
homeIcon
  1. separatorSupermarketi
  2. separatorINTERSPAR
OGLAS

Najnovije ponude trgovine INTERSPAR

Ponude, popusti, promocije, brošure i katalozi trgovine INTERSPAR

INTERSPAR je nizozemski lanac hipermarketa s više od 13 500 prodavaonica u 48 različitih zemalja. Sa sjedištem u Amsterdamu, tvrtka kontrolira široku mrežu prodavaonica, distribucijskih centara, poslovnih ureda i Internet trgovina. Njegov slogan je "Svi bolje rade zajedno".

Često postavljana pitanja o INTERSPAR

Povijest trgovine INTERSPAR: što je INTERSPAR?
close

SPAR je nastao 1932. godine u Amsterdamu. U početku je tvrtka bila samo mala trgovina u rezidencijalnom dijelu grada koja je nudila raznovrsnu robu svakodnevne upotrebe. S vremenom su kvalitetom njihove usluge i konkurentnim cijenama zaslužili nevjerojatnu reputaciju, započevši širenje koje će ih pretvoriti u uspjeh.

SPAR je stvorio mnogo različitih brendova i pod-brendova kako bi stvorio jaču i raznolikiju mrežu poslovanja. INTERSPAR je njihova linija hipermarketa, koja se natječe s nekim od najvećih tvrtki u poslu.

U Hrvatskoj SPAR posjeduje i upravlja s više od 22 INTERSPAR hipermarketa u većim gradovima, kao i drugim SPAR tržištima koja surađuju kako bi osigurala bolje cijene, raznolik katalog proizvoda i neke od najboljih domaćih i međunarodnih brendova.

Koje brendove nudi trgovine INTERSPAR?
close

INTERSPAR nudi širok asortiman brandova. Među njima možete pronaći Materne, Charlotte, SPAR, Coffee and Milk, Philadelphia, Garden Gourmet, Iglo, Jordans, Organix, Panzani, Natural, Knorr, Elvea, Milka, Delacre, Kinder Bueno, Toblerone, Schweppes, Spa, Brugse, Pauwel Kwak i mnoge druge brandove.

Kako uštedjeti u trgovine INTERSPAR?
close

INTERSPAR je po dizajnu trgovina niskih cijena. Možete uštedjeti još više novca pregledavanjem odjeljka s tjednim oglasima na njihovoj web stranici ili preuzimanjem kupona za korištenje u trgovinama i na internetu (na web stranici SPAR).

Ali bo INTERSPAR imelo ponudbe na Black Friday?
close

INTERSPAR nudi izvrsne ponude i popuste za Crni petak kako bi vam pomogli uštedjeti novac na svemu što vam je potrebno. Otključajte najpovoljnije ponude ove sezone i postanite stručni kupac!

Katalozi 365 nudi najnovije kataloge i brošure za Crni petak na tržištu. Otkrijte ekskluzivne pogodnosti kako biste dobili najbolju vrijednost za svoj novac u svojim omiljenim trgovinama.

Crni petak će započeti 25. studenoga. Iako tehnički traje 24 sata, većina trgovina će imati ponude i velike popuste najmanje tjedan dana. U nekim će slučajevima biti ranih popusta za Crni petak nekoliko dana prije nego što Crni petak uopće počne, pa budite u potrazi za ranim ponudama i prilikama.

Otključajte ponude najpouzdanijih marki u zemlji i pogodnosti koje su zapravo vrijedne vašeg vremena. Prikupljamo, razvrstavamo i organiziramo tisuće brošura iz različitih kategorija i lokacija, omogućujući vam da uštedite novac tijekom Crnog petka, Cyber ponedjeljka, i drugih relevantnih sezona popusta.

Bilo da tražite kućanske aparate koje si zapravo možete priuštiti ili novi namještaj za svoj dom, jamčimo da ćete pronaći ono što tražite na našoj web stranici.

Uz Katalozi 365, možete dobiti do 80% popusta na odabrane proizvode. Zaboravite na inflaciju, rast cijena i sumnjive poslove. Posjetite Katalozi 365danas i pridružite se ostalim pametnim kupcima!

Upoznaj konkurente trgovine INTERSPAR
close

INTERSPAR se natječe s domaćim i međunarodnim brandovima. Njegovi glavni konkurenti u Hrvatskoj su Carrefour, Pemo, Tesco, Smiljana, Plodine, Maxi Konzum, Beijing Duck, Birota, Market Jedinstvo i Djelo.

Ekskluzivne pogodnosti trgovine INTERSPAR
close

Najbolji način za ostvarivanje ekskluzivnih pogodnosti u INTERSPARU je pregled njegovog tjednog kataloga. Možete se i pretplatiti na njihov newsletter i dobivati najnovije ponude i promocije. Na njihovoj stranici možete stvoriti račun za pristup pogodnostima samo za članove.

Popusti trgovine INTERSPAR
close

Katalozi 365 nudi vam najbolje od INTERSPAR popusta i sniženja.

Otkrijte trenutne ponude koje ova trgovina ima za vas i saznajte najbolje popuste koje nudi INTERSPAR u vašoj blizini. Dobit ćete najbolje ponude pomoću Katalozi 365 i otkriti što vam može ponuditi ova popularna organizacija. Ako tražite kvalitetne proizvode i niske cijene, INTERSPAR je pravo mjesto za to. Usporedite cijene zmeđu različitih trgovina i iskoristite sve promocije koje vam nudi ovaj lanac trgovina.

Brošure i katalozi sadrže najbolje tjedne, mjesečne i godišnje promocije, kao i ponude i popuste koji su danas dostupni u trgovinama. Da biste provjerili ažurirane cijene, možete pogledati i službenu internetsku stranicu: https://www.spar.hr

OGLAS

Katalozi 365 Copyright © 2024. Sva su prava pridržana. Zabranjeno je kopirati ili reproducirati tekstove bez prethodnog pisanog odobrenja. Fotografije proizvoda, slike i brošure služe samo u ilustrativne svrhe. Snižene cijene utvrđuju službeni distributeri navedeni na ovoj stranici. Ponude vrijede od i do datuma isteka ili do isteka zaliha. Ova je stranica informativna i ne može se koristiti za reklamaciju proizvoda. Cijene se mogu razlikovati ovisno o lokaciji.