logo
homeIcon
  1. separatorKuća i Namještaj

Kuća i Namještaj

OGLAS
OGLAS

Ostale ponude trgovine Kuća i Namještaj

OGLAS

Ostale ponude trgovine Kuća i Namještaj

OGLAS

Pronađite najbolje ponude i pogodnosti u kategoriji Kuća i Namještaj na Katalozi 365

Gdje god mi živimo, važno je da naš dom zaista bude dom. Moramo ga paziti i urediti po svom ukusu kako bismo se osjećali ugodno u prostoru u kojem provodimo najviše vremena. To može varirati od kupnje određenih proizvoda za čišćenje, elektronike i uređaja, namještaja, mirisa, tekstila, dodataka za pametan dom i još mnogo toga. To su investicije koje se isplate i koje nam život čine lakšim i udobnijim, ali mogu uključivati značajan trošak.

Ako želite imati atraktivan dom po svom ukusu, sa svim potrepštinama za njegu i čišćenje koje vam omogućuju da takvim i ostane, iskoristite akcijske kataloge i brošure koje Katalozi 365 priprema za vas. Imamo sve ponude najpoznatijih trgovina u Hrvatskoj od međunarodnih do domaćih lanaca i trgovina. Otkrijte sve programe vjernosti, bodova i nagrađivanja koji vam omogućuju da dobijete veću vrijednost od svojih kupnji. Također saznajte najniže cijene, robne marke i sezonske ponude koje će vam omogućiti da planirate kupnju i dobijete više za isti novac. Jednostavno usporedite cijene različitih trgovina i pronađite opciju koja vam najviše odgovara od vaših omiljenih brendova.

Želimo vam pomoći da vaš dom bude što ugodniji za vas i da ga možete urediti po vašoj želji. Pogledajte naše brošure kako biste lakše pronašli ono što vam se najviše sviđa i kupili kućne potrepštine po pogodnim cijenama. Na jednom mjestu imamo električne uređaje, tekstil, dekorativne elemente i sve što vam može zatrebati iz kontinentalne Hrvatske i međunarodnih lanaca.

Pretvorite svoju kuću ili stan u dom po svom ukusu uz Katalozi 365 i sve popuste koje imamo za vas. Ne gubite vrijeme i svoj novac uzalud.

Katalozi 365 Copyright © 2024. Sva su prava pridržana. Zabranjeno je kopirati ili reproducirati tekstove bez prethodnog pisanog odobrenja. Fotografije proizvoda, slike i brošure služe samo u ilustrativne svrhe. Snižene cijene utvrđuju službeni distributeri navedeni na ovoj stranici. Ponude vrijede od i do datuma isteka ili do isteka zaliha. Ova je stranica informativna i ne može se koristiti za reklamaciju proizvoda. Cijene se mogu razlikovati ovisno o lokaciji.