homeIcon
  1. separatorModa
  2. separatorPEPCO
OGLAS

Najnovije ponude trgovine PEPCO

Ponude, popusti, promocije, brošure i katalozi trgovine PEPCO

Pepco je poljski lanac trgovina koji prodaje odjeću za žene, muškarce i djecu te proizvode za kućanstvo. Brend je veoma popularan zbog povoljnih cijena i zbog toga što uvijek ima poslovnicu u blizini. Pepco je Vaša najbolja opcija za jeftinu kupovinu.

Ali bo PEPCO imelo ponudbe na Black Friday?

Pepco nudi izvrsne ponude i popuste za Crni petak kako bi vam pomogli uštedjeti novac na svemu što vam je potrebno. Otključajte najpovoljnije ponude ove sezone i postanite stručni kupac!

Katalozi 365 nudi najnovije kataloge i brošure za Crni petak na tržištu. Otkrijte ekskluzivne pogodnosti kako biste dobili najbolju vrijednost za svoj novac u svojim omiljenim trgovinama.

Crni petak će započeti 25. studenoga. Iako tehnički traje 24 sata, većina trgovina će imati ponude i velike popuste najmanje tjedan dana. U nekim će slučajevima biti ranih popusta za Crni petak nekoliko dana prije nego što Crni petak uopće počne, pa budite u potrazi za ranim ponudama i prilikama.

Otključajte ponude najpouzdanijih marki u zemlji i pogodnosti koje su zapravo vrijedne vašeg vremena. Prikupljamo, razvrstavamo i organiziramo tisuće brošura iz različitih kategorija i lokacija, omogućujući vam da uštedite novac tijekom Crnog petka, Cyber ponedjeljka, i drugih relevantnih sezona popusta.

Bilo da tražite kućanske aparate koje si zapravo možete priuštiti ili novi namještaj za svoj dom, jamčimo da ćete pronaći ono što tražite na našoj web stranici.

Uz Katalozi 365, možete dobiti do 80% popusta na odabrane proizvode. Zaboravite na inflaciju, rast cijena i sumnjive poslove. Posjetite Katalozi 365danas i pridružite se ostalim pametnim kupcima!

Često postavljana pitanja o PEPCO

Povijest trgovine PEPCO: što je PEPCO?
Open

  1. godine napravljeni su prvi koraci u Pepcovoj avanturi. Brend je pravi predstavnik poljskog poduzetničkog duha. 2004. godine otvoreno je prvih 14 trgovina u 3 različita grada Poljske. Do 2013. godine brend je krenuo u inozemstvo, u Češku i Slovačku, a do 2017. godine osnovao je svoju prvu trgovinu u Hrvatskoj u kojoj sada ima 100 podružnica.

Koje brendove nudi trgovina PEPCO?
Open

Većinu proizvoda izloženih u Pepcu proizvodi sama tvrtka. Međutim, moguće je pronaći proizvode koje prodaju u suradnji s drugim tvrtkama, kao što su Looney Toons, Powerpuff Girls ili DC. Možete kupiti i O cuisine, Curver, Peter Cook i Aquaphor proizvode za kućanstvo, Bic stationary i Cardio Bunny sportsku odjeću.

Kako uštedjeti u trgovini PEPCO?
Open

Pepco je sinonim za uštede u Hrvatskoj. U njhovim trgovinama uvjek postoje popusti ili posebne ponude koje možete iskoristiti. U Pepcu je moguće kupiti komplete proizvoda po sniženim cijenama i pronaći odlične cijene odjeće i proizvoda za kućanstvo.

Upoznaj konkurente trgovine PEPCO
Open

Pepco se natječe na raznim tržištima u Hrvatskoj. Dijeli tržište proizvoda za kućanstvo s tvrtkama kao što su Bonami, Jysk, Emmezeta, Ikea, Mömax, Vivre i XXXLesnina, te sudjeluje na tržištu odjeće i mode uz Mojekrprice, Glami, About You, Zalando, Epicele i Sinsay.

Ekskluzivne pogodnosti trgovine PEPCO
Open

Ako vam se ne sviđa ono što uzmete u Pepcu, nema problema. Proizvod možete vratiti u bilo koju trgovinu u Hrvatskoj u roku od 30 dana. Ne zaboravite se pretplatiti na Pepco newsletter i prije bilo koga primati najnovije informacije.

Popusti trgovine PEPCO
Open

Tražite dobar izbor odjeće i kućanskih potrepština? Saznajte što Pepco ima za Vas klikom na naše kataloge putem Katalozi 365. Nemojte propustiti posebne ponude i popuste koje Pepco nudi svakoga dana.

Brošure i katalozi sadrže najbolje tjedne, mjesečne i godišnje promocije, kao i ponude i popuste koji su danas dostupni u trgovinama. Da biste provjerili ažurirane cijene, možete pogledati i službenu internetsku stranicu: https://pepco.hr

OGLAS

Katalozi 365 Copyright © 2023. Sva su prava pridržana. Zabranjeno je kopirati ili reproducirati tekstove bez prethodnog pisanog odobrenja. Fotografije proizvoda, slike i brošure služe samo u ilustrativne svrhe. Snižene cijene utvrđuju službeni distributeri navedeni na ovoj stranici. Ponude vrijede od i do datuma isteka ili do isteka zaliha. Ova je stranica informativna i ne može se koristiti za reklamaciju proizvoda. Cijene se mogu razlikovati ovisno o lokaciji.