OGLAS

Tjedne ponude trgovine PET CENTAR

Najnovije ponude trgovine PET CENTAR
OGLAS

Trenutno nema ponuda od trgovine PET CENTAR

Ponude, popusti, promocije, brošure i katalozi trgovine PET CENTAR

Pet Centar je trgovina za kućne ljubimce porijeklom iz Hrvatske, specijalizirana za pružanje najboljeg izbora proizvoda za sve vrste životinja.

Često postavljana pitanja o PET CENTAR

Povijest trgovine PET CENTAR: što je PET CENTAR?
Open

Pet Centar je osnovan 1999. godine u Zagrebu, Hrvatska. Njihova prva trgovina bila je veća od tipične trgovine za kućne ljubimce u to doba. Međutim, s vremenom je tvrtka postala ono što su od početka imali na umu, a to je moderan trgovački lanac u skladu s najvišim standardima. Pet Centar danas komercijalno posluje diljem Hrvatske kroz svojih 9 trgovina koje se nalaze u Zagrebu, Rijeci, Splitu, Puli i Osijeku. Osim toga, važi napomenuti da ima 170 zaposlenih te se smatra vodećom maloprodajom specijaliziranom za kućne ljubimce, s kvalitetnom ponudom i uslugom na razini najboljih specijaliziranih trgovina u Europi.

Kakve proizvode mogu pronaći u trgovini PET CENTAR?
Open

Pet Centar prodaje veliki izbor proizvoda za kućne ljubimce, među kojima kupci mogu pronaći raznovrsnu hranu, zdravstvene potrepštine, pribor, igračke, higijenske i kozmetičke artikle, kućice i ukrase za kućice, odjeću i obuću i još puno proizvoda za pse, mačke, male životinje, ptice, akvarije i terarije.

Koje brendove nudi trgovina PET CENTAR?
Open

Pet Centar radi sa širokim asortimanom brendova, a neki od njih su: Nature CBD, Hills´s, Pedigree, Aspect, Wolfpack, Canvit Dental, Biogance, Alleva Equilibrium, Animonda, Advantage, Bioveta, Bogar, Camon, Ceva i mnogi drugi.

Kako uštedjeti u trgovini PET CENTAR?
Open

Pet Centar nudi mnogo načina za uštedu dok kupujete stvari za svog kućnog ljubimca. Tvrtka nudi zanimljive akcije i posebne popuste za određena razdoblja i na odabrane proizvode. Osim toga, tu je i Pet Centar Klub koji svojim članovima donosi brojne pogodnosti.

Upoznaj konkurente trgovine PET CENTAR
Open

Neki od glavnih konkurenata Pet Centra u Hrvatskoj su i drugi.

Ekskluzivne pogodnosti trgovine PET CENTAR
Open

Pet Centar je lijepo mjesto za Vašeg ljubimca, koje nudi najbolju ponudu proizvoda, od hrane do igračaka. Sve što tvrtka nudi za ljubimce je kvalitetnog brenda, po pristupačnim cijenama i uz ekskluzivne pogodnosti. Osim toga, imaju najbolju uslugu i savjete ako zatrebaju Vama i Vašem kućnom ljubimcu.

Popusti trgovine PET CENTAR
Open

Katalozi 365 donosi Vam najbolje popuste i ponude Pet Centra.

Ovdje ćete otkriti sve aktualne akcije i iskoristiti sve pogodnosti koje Vam nudi ovaj lanac trgovina. Bilo da kupujete hranu ili opremu za svog kućnog ljubimca, Pet Centar je tu za Vas. Nemojte više čekati i uz Katalozi 365 pronađite najbolju opciju za svoju sljedeću kupovinu.

Brošure i katalozi sadrže najbolje tjedne, mjesečne i godišnje promocije, kao i ponude i popuste koji su danas dostupni u trgovinama. Da biste provjerili ažurirane cijene, možete pogledati i službenu internetsku stranicu: https://www.pet-centar.hr

OGLAS