homeIcon
  1. separatorKućni ljubimci
  2. separatorPET CENTAR
OGLAS

Najnovije ponude trgovine PET CENTAR

Ponude, popusti, promocije, brošure i katalozi trgovine PET CENTAR

Pet Centar je trgovina za kućne ljubimce porijeklom iz Hrvatske, specijalizirana za pružanje najboljeg izbora proizvoda za sve vrste životinja.

Kakve proizvode mogu pronaći u trgovini PET CENTAR?

Pet Centar prodaje veliki izbor proizvoda za kućne ljubimce, među kojima kupci mogu pronaći raznovrsnu hranu, zdravstvene potrepštine, pribor, igračke, higijenske i kozmetičke artikle, kućice i ukrase za kućice, odjeću i obuću i još puno proizvoda za pse, mačke, male životinje, ptice, akvarije i terarije.

OGLAS

Često postavljana pitanja o PET CENTAR

Povijest trgovine PET CENTAR: što je PET CENTAR?
Open

Pet Centar je osnovan 1999. godine u Zagrebu, Hrvatska. Njihova prva trgovina bila je veća od tipične trgovine za kućne ljubimce u to doba. Međutim, s vremenom je tvrtka postala ono što su od početka imali na umu, a to je moderan trgovački lanac u skladu s najvišim standardima. Pet Centar danas komercijalno posluje diljem Hrvatske kroz svojih 9 trgovina koje se nalaze u Zagrebu, Rijeci, Splitu, Puli i Osijeku. Osim toga, važi napomenuti da ima 170 zaposlenih te se smatra vodećom maloprodajom specijaliziranom za kućne ljubimce, s kvalitetnom ponudom i uslugom na razini najboljih specijaliziranih trgovina u Europi.

Koje brendove nudi trgovina PET CENTAR?
Open

Pet Centar radi sa širokim asortimanom brendova, a neki od njih su: Nature CBD, Hills´s, Pedigree, Aspect, Wolfpack, Canvit Dental, Biogance, Alleva Equilibrium, Animonda, Advantage, Bioveta, Bogar, Camon, Ceva i mnogi drugi.

Kako uštedjeti u trgovini PET CENTAR?
Open

Pet Centar nudi mnogo načina za uštedu dok kupujete stvari za svog kućnog ljubimca. Tvrtka nudi zanimljive akcije i posebne popuste za određena razdoblja i na odabrane proizvode. Osim toga, tu je i Pet Centar Klub koji svojim članovima donosi brojne pogodnosti.

Upoznaj konkurente trgovine PET CENTAR
Open

Neki od glavnih konkurenata Zoo City u Hrvatskoj su i drugi.

Ekskluzivne pogodnosti trgovine PET CENTAR
Open

Pet Centar je lijepo mjesto za Vašeg ljubimca, koje nudi najbolju ponudu proizvoda, od hrane do igračaka. Sve što tvrtka nudi za ljubimce je kvalitetnog brenda, po pristupačnim cijenama i uz ekskluzivne pogodnosti. Osim toga, imaju najbolju uslugu i savjete ako zatrebaju Vama i Vašem kućnom ljubimcu.

Ali bo PET CENTAR imelo ponudbe na Black Friday?
Open

Pet Centar nudi izvrsne ponude i popuste za Crni petak kako bi vam pomogli uštedjeti novac na svemu što vam je potrebno. Otključajte najpovoljnije ponude ove sezone i postanite stručni kupac!

Katalozi 365 nudi najnovije kataloge i brošure za Crni petak na tržištu. Otkrijte ekskluzivne pogodnosti kako biste dobili najbolju vrijednost za svoj novac u svojim omiljenim trgovinama.

Crni petak će započeti 25. studenoga. Iako tehnički traje 24 sata, većina trgovina će imati ponude i velike popuste najmanje tjedan dana. U nekim će slučajevima biti ranih popusta za Crni petak nekoliko dana prije nego što Crni petak uopće počne, pa budite u potrazi za ranim ponudama i prilikama.

Otključajte ponude najpouzdanijih marki u zemlji i pogodnosti koje su zapravo vrijedne vašeg vremena. Prikupljamo, razvrstavamo i organiziramo tisuće brošura iz različitih kategorija i lokacija, omogućujući vam da uštedite novac tijekom Crnog petka, Cyber ponedjeljka, i drugih relevantnih sezona popusta.

Bilo da tražite kućanske aparate koje si zapravo možete priuštiti ili novi namještaj za svoj dom, jamčimo da ćete pronaći ono što tražite na našoj web stranici.

Uz Katalozi 365, možete dobiti do 80% popusta na odabrane proizvode. Zaboravite na inflaciju, rast cijena i sumnjive poslove. Posjetite Katalozi 365danas i pridružite se ostalim pametnim kupcima!

Popusti trgovine PET CENTAR
Open

Katalozi 365 donosi Vam najbolje popuste i ponude Pet Centra.

Ovdje ćete otkriti sve aktualne akcije i iskoristiti sve pogodnosti koje Vam nudi ovaj lanac trgovina. Bilo da kupujete hranu ili opremu za svog kućnog ljubimca, Pet Centar je tu za Vas. Nemojte više čekati i uz Katalozi 365 pronađite najbolju opciju za svoju sljedeću kupovinu.

Brošure i katalozi sadrže najbolje tjedne, mjesečne i godišnje promocije, kao i ponude i popuste koji su danas dostupni u trgovinama. Da biste provjerili ažurirane cijene, možete pogledati i službenu internetsku stranicu: https://www.pet-centar.hr

OGLAS
OGLAS