logo
OGLAS

Najnovije ponude trgovine PEVEX

Ponude, popusti, promocije, brošure i katalozi trgovine PEVEX

Pevex je prvi hrvatski maloprodajni lanac trgovina specijaliziran za marketing proizvoda za građevinarstvo, namještaj i uređenje doma i vrta.

Često postavljana pitanja o PEVEX

Kako uštedjeti u trgovine PEVEX?

U Pevexu možete uštedjeti koristeći sve njegove ponude, promocije i nevjerojatne popuste. Osim toga, tvrtka predlaže da se pretplatite na newsletter kako biste primali sve pogodnosti putem svog e-maila. I ne samo to, već vam donosi i priliku da postanete član Cluba Pevex i uživate u svim ekskluzivnim pogodnostima uz karticu i druge opcije.

Popusti trgovine PEVEX

Najbolje Pevex ponude i popuste ima Katalozi 365.

Ovdje otkrijte sve mogućnosti koje ovaj lanac trgovina ima za vas i nabavite najbolju opciju za uštedu novca u sljedećoj kupovini. Pevex je integralna tvrtka koja vam nudi sve što vam je potrebno uz različite robne marke i konkurentne cijene. Ne gubite vrijeme i iskoristite sve njegove promocije uz Katalozi 365.

Brošure i katalozi sadrže najbolje tjedne, mjesečne i godišnje promocije, kao i ponude i popuste koji su danas dostupni u trgovinama. Da biste provjerili ažurirane cijene, možete pogledati i službenu internetsku stranicu: https://pevex.hr

Povijest trgovine PEVEX: što je PEVEX?

Pevex je započeo s poslovanjem 1990. godine kao prvi hrvatski lanac trgovina posvećen maloprodaji neprehrambenih osnovnih proizvoda. Povezuje se s drugim trgovinama "uradi sam", a poznat je po velikom izboru artikala za građevinarstvo, namještaj i uređenje doma i vrta.

Od početka do danas, tvrtka je uvijek brinula o društvenoj odgovornosti kako bi doprinijela što boljem razvoju društva. Danas Pevex posluje kroz 27 trgovačkih centara diljem Hrvatske.

Koje brendove nudi trgovine PEVEX?

Pevex nudi široku paletu proizvoda pod domaćim i međunarodnim robnim markama. Samo da navedemo neke su: Samsung, Hisense, Philips, Grundig, TCL, Synergy, Vivax, Hitachi, Bison, Ostalo, Infinity, Lux, Tatay, Rovus, Ideal, Alko i još mnoge.

Ali bo PEVEX imelo ponudbe na Black Friday?

Pevex nudi izvrsne ponude i popuste za Crni petak kako bi vam pomogli uštedjeti novac na svemu što vam je potrebno. Otključajte najpovoljnije ponude ove sezone i postanite stručni kupac!

Katalozi 365 nudi najnovije kataloge i brošure za Crni petak na tržištu. Otkrijte ekskluzivne pogodnosti kako biste dobili najbolju vrijednost za svoj novac u svojim omiljenim trgovinama.

Crni petak će započeti 25. studenoga. Iako tehnički traje 24 sata, većina trgovina će imati ponude i velike popuste najmanje tjedan dana. U nekim će slučajevima biti ranih popusta za Crni petak nekoliko dana prije nego što Crni petak uopće počne, pa budite u potrazi za ranim ponudama i prilikama.

Otključajte ponude najpouzdanijih marki u zemlji i pogodnosti koje su zapravo vrijedne vašeg vremena. Prikupljamo, razvrstavamo i organiziramo tisuće brošura iz različitih kategorija i lokacija, omogućujući vam da uštedite novac tijekom Crnog petka, Cyber ponedjeljka, i drugih relevantnih sezona popusta.

Bilo da tražite kućanske aparate koje si zapravo možete priuštiti ili novi namještaj za svoj dom, jamčimo da ćete pronaći ono što tražite na našoj web stranici.

Uz Katalozi 365, možete dobiti do 80% popusta na odabrane proizvode. Zaboravite na inflaciju, rast cijena i sumnjive poslove. Posjetite Katalozi 365danas i pridružite se ostalim pametnim kupcima!

Upoznaj konkurente trgovine PEVEX

Neki od glavnih konkurenata Pevexa u Hrvatskoj su HGSPOT, Harvey Norman, Frigo & Co, IKEA i drugi.

Ekskluzivne pogodnosti trgovine PEVEX

Pevex je najbolje odabrano mjesto za kupovinu. Tvrtka nudi sve što želite ili trebate pod istim krovom, nacionalne i međunarodne brendove, kvalitetne proizvode za gradnju, namještaj i uređenje doma i vrta i još mnogo toga. Sve ove mogućnosti plus velike ekskluzivne pogodnosti za vaš džep.

OGLAS

Katalozi 365 Copyright © 2024. Sva su prava pridržana. Zabranjeno je kopirati ili reproducirati tekstove bez prethodnog pisanog odobrenja. Fotografije proizvoda, slike i brošure služe samo u ilustrativne svrhe. Snižene cijene utvrđuju službeni distributeri navedeni na ovoj stranici. Ponude vrijede od i do datuma isteka ili do isteka zaliha. Ova je stranica informativna i ne može se koristiti za reklamaciju proizvoda. Cijene se mogu razlikovati ovisno o lokaciji.