OGLAS

Najnovije ponude trgovine PIVAC

Ponude, popusti, promocije, brošure i katalozi trgovine PIVAC

Pivac je hrvatska tvrtka i lanac trgovina usmjerenih na proizvodnju i prodaju šunke, kobasica i mesa. S dugom poviješću na hrvatskom tržištu, Pivac ima široku mrežu trgovina raspoređenih u glavnim regijama zemlje. Svoje proizvode prodaju i putem interneta.

Kakve proizvode mogu pronaći u trgovini PIVAC?

U Pivcu kupci mogu pronaći široku paletu proizvoda kao što su šunka, svinjsko meso, kobasice, salame, svinjske kobasice, kotleti i još mnogo toga.

OGLAS

Često postavljana pitanja o PIVAC

Povijest trgovine PIVAC: što je PIVAC?
Open

Povijest Pivca započela je 1952. godine osnivanjem tvrtke i otvaranjem prve trgovine u selu u vrgoračkom kraju u Dalmaciji. Od samog početka Pivac ima za cilj opskrbljivati svoje kupce kvalitetnim kobasicama i mesom, a pršut je njegov vodeći proizvod. U sljedećim desetljećima tvrtka je doživjela snažan proces širenja i postigla je visok ugled među potrošačima.

Danas Pivac u Hrvatskoj posluje u više od 250 trgovina diljem zemlje. Osim toga, svoje proizvode prodaju putem svoje ekskluzivne online trgovine.

Koje brendove nudi trgovina PIVAC?
Open

Pivac je proizvođač šunke i mesnih proizvoda, te stoga prodaje proizvode pod vlastitim robnim markama Pivac, Vajda i PPK.

Kako uštedjeti u trgovini PIVAC?
Open

Ušteda u Pivcu vrlo je jednostavna korištenjem ponuda i promocija objavljenih na njihovoj službenoj web stranici. U Pivac online trgovini kupci mogu pronaći veliki izbor proizvoda po sniženim cijenama. Na Katalozi 365 također ćete pronaći najnovije ponude i promocije dostupne u Pivcu. Pivac redovito objavljuje kataloge s odličnim ponudama. Pokreću i sezonske popuste. Pretplatom na bilten ili praćenjem Pivca na društvenim mrežama možete biti u tijeku s najnovijim popustima.

Upoznaj konkurente trgovine PIVAC
Open

Pivac se u Hrvatskoj natječe s drugim trgovačkim lancima kao što je Pik-Vrbovec, između ostalih.

Ekskluzivne pogodnosti trgovine PIVAC
Open

Pivac svojim kupcima nudi širok izbor visokokvalitetnih mesnih proizvoda po vrlo povoljnim cijenama. S dugom poviješću na tržištu, Pivac je osvojio brojne nagrade i priznanja za kvalitetu svojih proizvoda. Kupci svoje proizvode mogu kupiti u online trgovini i primiti ih na kućnu adresu. Pivac ima snažnu predanost sigurnosti hrane i brizi o okolišu. Osim toga, Pivac ima ekskluzivnu korisničku podršku putem telefona i e-maila.

Ali bo PIVAC imelo ponudbe na Black Friday?
Open

Pivac nudi izvrsne ponude i popuste za Crni petak kako bi vam pomogli uštedjeti novac na svemu što vam je potrebno. Otključajte najpovoljnije ponude ove sezone i postanite stručni kupac!

Katalozi 365 nudi najnovije kataloge i brošure za Crni petak na tržištu. Otkrijte ekskluzivne pogodnosti kako biste dobili najbolju vrijednost za svoj novac u svojim omiljenim trgovinama.

Crni petak će započeti 25. studenoga. Iako tehnički traje 24 sata, većina trgovina će imati ponude i velike popuste najmanje tjedan dana. U nekim će slučajevima biti ranih popusta za Crni petak nekoliko dana prije nego što Crni petak uopće počne, pa budite u potrazi za ranim ponudama i prilikama.

Otključajte ponude najpouzdanijih marki u zemlji i pogodnosti koje su zapravo vrijedne vašeg vremena. Prikupljamo, razvrstavamo i organiziramo tisuće brošura iz različitih kategorija i lokacija, omogućujući vam da uštedite novac tijekom Crnog petka, Cyber ponedjeljka, i drugih relevantnih sezona popusta.

Bilo da tražite kućanske aparate koje si zapravo možete priuštiti ili novi namještaj za svoj dom, jamčimo da ćete pronaći ono što tražite na našoj web stranici.

Uz Katalozi 365, možete dobiti do 80% popusta na odabrane proizvode. Zaboravite na inflaciju, rast cijena i sumnjive poslove. Posjetite Katalozi 365danas i pridružite se ostalim pametnim kupcima!

Popusti trgovine PIVAC
Open

Katalozi 365 vam donosi sve ponude i promocije koje Pivac ima za vas u Hrvatskoj. Najbolja šunka nalazi se u Pivcu. Provjerite Katalozi 365 i otkrijte sve što Pivac nudi.

Brošure i katalozi sadrže najbolje tjedne, mjesečne i godišnje promocije, kao i ponude i popuste koji su danas dostupni u trgovinama. Da biste provjerili ažurirane cijene, možete pogledati i službenu internetsku stranicu: https://www.pivac.hr

OGLAS
OGLAS