OGLAS

Tjedne ponude trgovine PLANET OBUĆA

Najnovije ponude trgovine PLANET OBUĆA
Najnovije ponude trgovine PLANET OBUĆA
OGLAS

Ostale ponude trgovine Obuća

SHOEBEDO logo
Katalog tgovine SHOEBEDO

Katalog tgovine SHOEBEDO

Katalog 2022
Otvori brošuru
SHOOSTER logo
Katalog tgovine SHOOSTER

Katalog tgovine SHOOSTER

Katalog 2022
Otvori brošuru
MASS logo
Katalog tgovine MASS

Katalog tgovine MASS

Katalog 2022
Otvori brošuru

Drugi brendovi u kategoriji Obuća

MASS
MASS
DEICHMANN
DEICHMANN
SHOEBEDO
SHOEBEDO
SHOOSTER
SHOOSTER
MASS
MASS
DEICHMANN
DEICHMANN
SHOEBEDO
SHOEBEDO
SHOOSTER
SHOOSTER

Ponude, popusti, promocije, brošure i katalozi trgovine PLANET OBUĆA

Planet Obuća je hrvatski lanac trgovina usmjeren na prodaju modne obuće i modnih dodataka za žene, muškarce i djecu. Uz rasprostranjenu putanju na tržištu, Planet Obuća upravlja širokom mrežom trgovina, strateški raspoređenih po cijeloj Hrvatskoj.

Često postavljana pitanja o PLANET OBUĆA

Povijest trgovine PLANET OBUĆA: što je PLANET OBUĆA?
Open

Povijest Planeta Obuće seže u 90-te godine prošlog stoljeća osnivanjem tvrtke u Hrvatskoj i otvaranjem prve trgovine. Planet obuća je od samog početka imala u cilju svojim kupcima ponuditi obuću najbolje kvalitete u skladu s najnovijim svjetskim modnim trendovima. Sljedećih je godina tvrtka doživjela snažan proces širenja i otvorila trgovine izvan Hrvatske u zemljama poput Bosne i Hercegovine i Srbije. Danas Planet Obuća u Hrvatskoj posluje kroz više od 80 trgovina raspoređenih po glavnim regijama Hrvatske. Svoje proizvode prodaju i putem svoje ekskluzivne internet trgovine.

Kakve proizvode mogu pronaći u trgovini PLANET OBUĆA?
Open

U Planet Obući kupci mogu pronaći široku paletu obuće za žene, muškarce i djecu kao što su sandale, papuče, mokasine, cipele, klompe, sandale za plažu, radne cipele, elegantne cipele, casual cipele, čizme, čizme za kišu i drugo. Također prodaju pribor kao što su torbice, šalovi i još mnogo toga.

Koje brendove nudi trgovina PLANET OBUĆA?
Open

Planet Obuća prodaje proizvode poznatih brendova kao što su Aeros, Batman, Benetton, Cars, Confort, Crocs, Freemood, Elena, Green Hill, Inblu, Nina C, Paw Patrol, Pegada, Spiderman, Wrangler, Zen i drugi.

Kako uštedjeti u trgovini PLANET OBUĆA?
Open

Ušteda u Planetu Obuće vrlo je jednostavna korištenjem ponuda i akcija objavljenih na njihovoj službenoj Internet stranici. U Internet trgovini ShoeBeDoa nalazi se odjeljak "Posebne ponude" u kojem kupci mogu pronaći velik izbor proizvoda po sniženim cijenama. Na Katalozi 365 također možete pronaći najnovije ponude i akcije koje nudi Planet Obuća. Osim toga, za narudžbe veće od 300 kn nude besplatnu dostavu.

Upoznaj konkurente trgovine PLANET OBUĆA
Open

Planet Obuća se u Hrvatskoj natječe s drugim lancima trgovina kao što su Zalando, Obućanet i drugi.

Ekskluzivne pogodnosti trgovine PLANET OBUĆA
Open

Planet Obuća svojim kupcima nudi najkvalitetniju obuću. Kupci svoje proizvode mogu kupiti putem internet trgovine Planet Obuće i dobiti ih na kućnu adresu. Na službenim stranicama Planeta Obuća nalazi se blog na kojem je moguće pronaći novosti iz svijeta mode. Planet Obuća ima ekskluzivnu službu za korisnike.

Popusti trgovine PLANET OBUĆA
Open

Katalozi 365 donosi Vam sve ponude i akcije koje Planet Obuća ima za Vas u Hrvatskoj. Kada je riječ o obući, Planet Obuća nudi Vam najrazličitije modele. Provjerite Katalozi 365 i otkrijte što sve Planet Obuća ima za Vas.

Brošure i katalozi sadrže najbolje tjedne, mjesečne i godišnje promocije, kao i ponude i popuste koji su danas dostupni u trgovinama. Da biste provjerili ažurirane cijene, možete pogledati i službenu internetsku stranicu: https://www.planet-obuca.com

OGLAS