logo
homeIcon
  1. separatorModa
  2. separatorPLANET OBUĆA
OGLAS

Najnovije ponude trgovine PLANET OBUĆA

Ponude, popusti, promocije, brošure i katalozi trgovine PLANET OBUĆA

Planet Obuća je hrvatski lanac trgovina usmjeren na prodaju modne moda i modnih dodataka za žene, muškarce i djecu. Uz rasprostranjenu putanju na tržištu, Planet Obuća upravlja širokom mrežom trgovina, strateški raspoređenih po cijeloj Hrvatskoj.

Često postavljana pitanja o PLANET OBUĆA

Kako uštedjeti u trgovine PLANET OBUĆA?

Ušteda u Planetu Obuće vrlo je jednostavna korištenjem ponuda i akcija objavljenih na njihovoj službenoj Internet stranici. U Internet trgovini ShoeBeDoa nalazi se odjeljak "Posebne ponude" u kojem kupci mogu pronaći velik izbor proizvoda po sniženim cijenama. Na Katalozi 365 također možete pronaći najnovije ponude i akcije koje nudi Planet Obuća. Osim toga, za narudžbe veće od 300 kn nude besplatnu dostavu.

Popusti trgovine PLANET OBUĆA

Katalozi 365 donosi Vam sve ponude i akcije koje Planet Obuća ima za Vas u Hrvatskoj. Kada je riječ o obući, Planet Obuća nudi Vam najrazličitije modele. Provjerite Katalozi 365 i otkrijte što sve Planet Obuća ima za Vas.

Brošure i katalozi sadrže najbolje tjedne, mjesečne i godišnje promocije, kao i ponude i popuste koji su danas dostupni u trgovinama. Da biste provjerili ažurirane cijene, možete pogledati i službenu internetsku stranicu: https://www.planet-obuca.com

Povijest trgovine PLANET OBUĆA: što je PLANET OBUĆA?

Povijest Planeta Obuće seže u 90-te godine prošlog stoljeća osnivanjem tvrtke u Hrvatskoj i otvaranjem prve trgovine. Planet obuća je od samog početka imala u cilju svojim kupcima ponuditi obuću najbolje kvalitete u skladu s najnovijim svjetskim modnim trendovima. Sljedećih je godina tvrtka doživjela snažan proces širenja i otvorila trgovine izvan Hrvatske u zemljama poput Bosne i Hercegovine i Srbije. Danas Planet Obuća u Hrvatskoj posluje kroz više od 80 trgovina raspoređenih po glavnim regijama Hrvatske. Svoje proizvode prodaju i putem svoje ekskluzivne internet trgovine.

Koje brendove nudi trgovine PLANET OBUĆA?

Planet Obuća prodaje proizvode poznatih brendova kao što su Aeros, Batman, Benetton, Cars, Confort, Crocs, Freemood, Elena, Green Hill, Inblu, Nina C, Paw Patrol, Pegada, Spiderman, Wrangler, Zen i drugi.

Ali bo PLANET OBUĆA imelo ponudbe na Black Friday?

Planet Obuća nudi izvrsne ponude i popuste za Crni petak kako bi vam pomogli uštedjeti novac na svemu što vam je potrebno. Otključajte najpovoljnije ponude ove sezone i postanite stručni kupac!

Katalozi 365 nudi najnovije kataloge i brošure za Crni petak na tržištu. Otkrijte ekskluzivne pogodnosti kako biste dobili najbolju vrijednost za svoj novac u svojim omiljenim trgovinama.

Crni petak će započeti 25. studenoga. Iako tehnički traje 24 sata, većina trgovina će imati ponude i velike popuste najmanje tjedan dana. U nekim će slučajevima biti ranih popusta za Crni petak nekoliko dana prije nego što Crni petak uopće počne, pa budite u potrazi za ranim ponudama i prilikama.

Otključajte ponude najpouzdanijih marki u zemlji i pogodnosti koje su zapravo vrijedne vašeg vremena. Prikupljamo, razvrstavamo i organiziramo tisuće brošura iz različitih kategorija i lokacija, omogućujući vam da uštedite novac tijekom Crnog petka, Cyber ponedjeljka, i drugih relevantnih sezona popusta.

Bilo da tražite kućanske aparate koje si zapravo možete priuštiti ili novi namještaj za svoj dom, jamčimo da ćete pronaći ono što tražite na našoj web stranici.

Uz Katalozi 365, možete dobiti do 80% popusta na odabrane proizvode. Zaboravite na inflaciju, rast cijena i sumnjive poslove. Posjetite Katalozi 365danas i pridružite se ostalim pametnim kupcima!

Upoznaj konkurente trgovine PLANET OBUĆA

Planet Obuća se u Hrvatskoj natječe s drugim lancima trgovina kao što su Deichmann, Obućanet i drugi.

Ekskluzivne pogodnosti trgovine PLANET OBUĆA

Planet Obuća svojim kupcima nudi najkvalitetniju obuću. Kupci svoje proizvode mogu kupiti putem internet trgovine Planet Obuće i dobiti ih na kućnu adresu. Na službenim stranicama Planeta Obuća nalazi se blog na kojem je moguće pronaći novosti iz svijeta mode. Planet Obuća ima ekskluzivnu službu za korisnike.

OGLAS

Katalozi 365 Copyright © 2024. Sva su prava pridržana. Zabranjeno je kopirati ili reproducirati tekstove bez prethodnog pisanog odobrenja. Fotografije proizvoda, slike i brošure služe samo u ilustrativne svrhe. Snižene cijene utvrđuju službeni distributeri navedeni na ovoj stranici. Ponude vrijede od i do datuma isteka ili do isteka zaliha. Ova je stranica informativna i ne može se koristiti za reklamaciju proizvoda. Cijene se mogu razlikovati ovisno o lokaciji.