logo
OGLAS

Najnovije ponude trgovine PLODINE

Ponude, popusti, promocije, brošure i katalozi trgovine PLODINE

Plodine su hrvatski lanac supermarketa s jakim prisustvom u zemlji. S dugom poviješću na tržištu, Plodine imaju široku mrežu trgovina strateški raspoređenih po cijeloj Hrvatskoj. Plodine se bave maloprodajom i veleprodajom.

Često postavljana pitanja o PLODINE

Povijest trgovine PLODINE: što je PLODINE?
close

Povijest Plodina započela je 1993. godine osnivanjem tvrtke i otvaranjem prve trgovine u Hrvatskoj. Prva trgovina Plodine nalazila se u Rijeci, gradu u kojem se do danas nalazi sjedište tvrtke. U 2000-ima tvrtka je doživjela snažan proces širenja otvaranjem velikog broja trgovina u različitim regijama Hrvatske. Plodine trenutno uživaju visok ugled među hrvatskim potrošačima. Danas Plodine u Hrvatskoj posluju kroz više od 95 trgovina raspoređenih u glavnim regijama zemlje. Svoje proizvode također prodaje putem svoje ekskluzivne online trgovine.

Koje brendove nudi trgovine PLODINE?
close

Plodine prodaju proizvode poznatih robnih marki kao što su Jacobs, Aurea Vinum, Adria, Costa, Doline, Weisser Riese, Gavrilović, Čokolino, Purina, Lasko, Zdenka, Violeta, Rio Mare, Perutnina, President Picok, Zott, Dobro i druge. Osim toga, Plodine prodaju svoje robne marke: Dix, Softy, Plodine, Friends, Barba, Frizo, Esens, Campo, Fresh Garden, Green Fields, B&B i brojne druge.

Kako uštedjeti u trgovine PLODINE?
close

Uštedjeti novac u Plodinama je vrlo jednostavno korištenjem ponuda i promocija objavljenih na njihovoj službenoj web stranici. Plodine izdaju tjedne kataloge i letke s velikim popustima. Na Katalozi 365 također ćete pronaći najnovije ponude i promocije u Plodinama. Pretplatom na bilten ili praćenjem Plodina na društvenim mrežama možete biti u tijeku s najnovijim akcijama.

Ali bo PLODINE imelo ponudbe na Black Friday?
close

Plodine nudi izvrsne ponude i popuste za Crni petak kako bi vam pomogli uštedjeti novac na svemu što vam je potrebno. Otključajte najpovoljnije ponude ove sezone i postanite stručni kupac!

Katalozi 365 nudi najnovije kataloge i brošure za Crni petak na tržištu. Otkrijte ekskluzivne pogodnosti kako biste dobili najbolju vrijednost za svoj novac u svojim omiljenim trgovinama.

Crni petak će započeti 25. studenoga. Iako tehnički traje 24 sata, većina trgovina će imati ponude i velike popuste najmanje tjedan dana. U nekim će slučajevima biti ranih popusta za Crni petak nekoliko dana prije nego što Crni petak uopće počne, pa budite u potrazi za ranim ponudama i prilikama.

Otključajte ponude najpouzdanijih marki u zemlji i pogodnosti koje su zapravo vrijedne vašeg vremena. Prikupljamo, razvrstavamo i organiziramo tisuće brošura iz različitih kategorija i lokacija, omogućujući vam da uštedite novac tijekom Crnog petka, Cyber ponedjeljka, i drugih relevantnih sezona popusta.

Bilo da tražite kućanske aparate koje si zapravo možete priuštiti ili novi namještaj za svoj dom, jamčimo da ćete pronaći ono što tražite na našoj web stranici.

Uz Katalozi 365, možete dobiti do 80% popusta na odabrane proizvode. Zaboravite na inflaciju, rast cijena i sumnjive poslove. Posjetite Katalozi 365danas i pridružite se ostalim pametnim kupcima!

Upoznaj konkurente trgovine PLODINE
close

Plodine se u Hrvatskoj natječu s drugim lancima supermarketa kao što su Konzum, Metro, CBA, Kaufland, SPAR, Lidl i brojni drugi.

Ekskluzivne pogodnosti trgovine PLODINE
close

Plodine svojim kupcima nudi širok asortiman proizvoda po vrlo povoljnim cijenama. Osim toga, Plodine imaju brojne proizvode visoke kvalitete privatne robne marke. Plodine imaju ekskluzivnu korisničku podršku putem telefona i e-maila.

Popusti trgovine PLODINE
close

Katalozi 365 vam donosi sve ponude i akcije koje Plodine ima za vas u Hrvatskoj.

Najveći asortiman namirnica možete pronaći u Plodinama. Provjerite Katalozi 365 i počnite štedjeti već danas uz Plodine.

Brošure i katalozi sadrže najbolje tjedne, mjesečne i godišnje promocije, kao i ponude i popuste koji su danas dostupni u trgovinama. Da biste provjerili ažurirane cijene, možete pogledati i službenu internetsku stranicu: https://www.plodine.hr

OGLAS

Katalozi 365 Copyright © 2024. Sva su prava pridržana. Zabranjeno je kopirati ili reproducirati tekstove bez prethodnog pisanog odobrenja. Fotografije proizvoda, slike i brošure služe samo u ilustrativne svrhe. Snižene cijene utvrđuju službeni distributeri navedeni na ovoj stranici. Ponude vrijede od i do datuma isteka ili do isteka zaliha. Ova je stranica informativna i ne može se koristiti za reklamaciju proizvoda. Cijene se mogu razlikovati ovisno o lokaciji.