logo
OGLAS

Najnovije ponude trgovine PROFI BAUCENTAR

Ponude, popusti, promocije, brošure i katalozi trgovine PROFI BAUCENTAR

Profi Baucentar je hrvatski lanac trgovina usmjerenih na prodaju građevinskog materijala i alata. S dugom poviješću na tržištu, Profi Baucentar ima široku mrežu trgovina strateški raspoređenih po glavnim regijama Hrvatske.

Često postavljana pitanja o PROFI BAUCENTAR

Povijest trgovine PROFI BAUCENTAR: što je PROFI BAUCENTAR?
close

Povijest Profi Baucentra seže u devedesete godine prošlog stoljeća osnivanjem tvrtke i otvaranjem prve trgovine u Hrvatskoj. Od samog početka Profi Baucentar ima za cilj svojim kupcima osigurati kvalitetne i izdržljive građevinske materijale.

U narednim godinama Profi Baucentar je doživio snažan proces ekspanzije otvaranjem velikog broja trgovina u različitim regijama zemlje.

Danas Profi Baucentar u Hrvatskoj posluje kroz više od sedam trgovina strateški raspoređenih po glavnim regijama zemlje. Osim toga, svoje proizvode prodaju putem svoje ekskluzivne online trgovine

Koje brendove nudi trgovine PROFI BAUCENTAR?
close

Profi Baucentar prodaje proizvode poznatih brendova kao što su Leier, Gutta, Cemix, Thermostone, Samoborka, Unitherm, Svjetlost, Nexe, KoZul, Ingco, Iskra, Karcher, Makita, Max, Texo, Sigma, Sola.

Kako uštedjeti u trgovine PROFI BAUCENTAR?
close

Ušteda u Profi Baucentru vrlo je jednostavna korištenjem ponuda i promocija objavljenih na njihovoj službenoj web stranici.

U Profi Baucentrovoj online trgovini kupci mogu pronaći veliki izbor proizvoda po sniženim cijenama. Putem ProCard-a, programa vjernosti Profi Baucentra, kupci mogu uživati u velikim popustima i akcijama pri svakoj kupnji. Na Katalozi 365 također ćete pronaći najnovije ponude i promocije u Profi Baucentru

Ali bo PROFI BAUCENTAR imelo ponudbe na Black Friday?
close

Profi Baucentar nudi izvrsne ponude i popuste za Crni petak kako bi vam pomogli uštedjeti novac na svemu što vam je potrebno. Otključajte najpovoljnije ponude ove sezone i postanite stručni kupac!

Katalozi 365 nudi najnovije kataloge i brošure za Crni petak na tržištu. Otkrijte ekskluzivne pogodnosti kako biste dobili najbolju vrijednost za svoj novac u svojim omiljenim trgovinama.

Crni petak će započeti 25. studenoga. Iako tehnički traje 24 sata, većina trgovina će imati ponude i velike popuste najmanje tjedan dana. U nekim će slučajevima biti ranih popusta za Crni petak nekoliko dana prije nego što Crni petak uopće počne, pa budite u potrazi za ranim ponudama i prilikama.

Otključajte ponude najpouzdanijih marki u zemlji i pogodnosti koje su zapravo vrijedne vašeg vremena. Prikupljamo, razvrstavamo i organiziramo tisuće brošura iz različitih kategorija i lokacija, omogućujući vam da uštedite novac tijekom Crnog petka, Cyber ponedjeljka, i drugih relevantnih sezona popusta.

Bilo da tražite kućanske aparate koje si zapravo možete priuštiti ili novi namještaj za svoj dom, jamčimo da ćete pronaći ono što tražite na našoj web stranici.

Uz Katalozi 365, možete dobiti do 80% popusta na odabrane proizvode. Zaboravite na inflaciju, rast cijena i sumnjive poslove. Posjetite Katalozi 365danas i pridružite se ostalim pametnim kupcima!

Upoznaj konkurente trgovine PROFI BAUCENTAR
close

Profi Baucentar se u Hrvatskoj natječe s drugim lancima trgovina poput Bauhausa, Enexa i ostalih

Ekskluzivne pogodnosti trgovine PROFI BAUCENTAR
close

Profi Baucentar svojim kupcima nudi široku paletu građevinskih materijala brojnih marki i visoke kvalitete. Kupci mogu kupiti svoje proizvode u online trgovini i dobiti ih na kućnu adresu. Osim toga, mogu zatražiti proračune i savjetodavne usluge putem službene web stranice Profi Baucentra. Na web stranici postoji blog na kojem kupci mogu pronaći ideje za izgradnju i još mnogo toga

Popusti trgovine PROFI BAUCENTAR
close

Katalozi 365 donosi vam sve ponude i promocije koje Profi Baucentar ima za vas u Hrvatskoj.

Ako je riječ o građevinskom materijalu, u Profi Baucentru ćete pronaći najširi asortiman. Provjerite Katalozi 365 i otkrijte sve što Profi Baucentar može ponuditi.

Brošure i katalozi sadrže najbolje tjedne, mjesečne i godišnje promocije, kao i ponude i popuste koji su danas dostupni u trgovinama. Da biste provjerili ažurirane cijene, možete pogledati i službenu internetsku stranicu: https://profibaucentar.hr

OGLAS

Katalozi 365 Copyright © 2024. Sva su prava pridržana. Zabranjeno je kopirati ili reproducirati tekstove bez prethodnog pisanog odobrenja. Fotografije proizvoda, slike i brošure služe samo u ilustrativne svrhe. Snižene cijene utvrđuju službeni distributeri navedeni na ovoj stranici. Ponude vrijede od i do datuma isteka ili do isteka zaliha. Ova je stranica informativna i ne može se koristiti za reklamaciju proizvoda. Cijene se mogu razlikovati ovisno o lokaciji.