OGLAS

Najnovije ponude trgovine RIBOLA

Ponude, popusti, promocije, brošure i katalozi trgovine RIBOLA

Ribola je hrvatski lanac supermarketa snažnog prisustva u zemlji. S dugogodišnjem iskustvom na tržištu, Ribola ima široku mrežu strateški raspoređenih prodavaonica po glavnim regijama Hrvatske.

Kakve proizvode mogu pronaći u trgovini RIBOLA?

U Riboli kupci mogu pronaći širok asortiman prehrambenih i neprehrambenih proizvoda kao što su meso, riba i perad, svježe voće i povrće, mlijeko i mliječni proizvodi, kobasice, sir, alkoholna pića, voda, konzervirana hrana, hrana za kućne ljubimce, proizvodi za osobnu njegu i higijenu, sredstva za čišćenje kućanstva i još mnogo toga.

OGLAS

Često postavljana pitanja o RIBOLA

Povijest trgovine RIBOLA: što je RIBOLA?
Open

Povijest Ribole započinje 1992. godine osnivanjem tvrtke i otvaranjem prve prodavaonice u Kaštel Lukšiću. Ribola je od samog početka imala u cilju postati vodeći lanac supermarketa u Hrvatskoj, nudeći svojim kupcima širok asortiman proizvoda za masovnu upotrebu.

U narednim je godinama tvrtka doživjela ekspanziju u zemlji te otvorila velik broj prodavaonica, postajući time jedan od 20 najvećih trgovačkih lanaca u Hrvatskoj.

Danas Ribola u Hrvatskoj posluje kroz više od deset prodavaonica raspoređenih po glavnim regijama zemlje.

Koje brendove nudi trgovina RIBOLA?
Open

Ribola prodaje proizvode poznatih brandova kao što su Podravka, Domaća Kravica, Franck, Dorina, Karlovačko, Cekin, Gravrilović, Pik, Ledo, Quattro, Gala, Podravka, Poli, Dukat, B-Aktiv, Margo, President, Tomy, Cetina i mnogi drugi.

Kako uštedjeti u trgovini RIBOLA?
Open

Uštedjeti novac u Riboli vrlo je jednostavno korištenjem ponuda i promocija objavljenih na njihovoj službenoj web stranici. Ribola izdaje tjedne kataloge i brošure s važnim ponudama i popustima. Na Katalozi 365 također ćete pronaći najnovije ponude i promocije na Riboli. Pretplatom na Newsletter ili praćenjem Ribole na društvenim mrežama možete biti u tijeku s najnovijim akcijama.

Upoznaj konkurente trgovine RIBOLA
Open

Ribola se u Hrvatskoj natječe s drugim lancima supermarketa kao što su Lidl, Konzum, Kaufland, CBA, Metro i mnogi drugi.

Ekskluzivne pogodnosti trgovine RIBOLA
Open

Ribola svojim kupcima nudi proizvode mnogih brandova po vrlo atraktivnim cijenama. Službena stranica Ribole kupcima nudi najnovije vijesti o lancu te nagradne igre i posebne događaje. Osim toga, kupci mogu kupovati putem internet trgovine a proizvodi im mogu biti dostavljeni na kućnu adresu. Ribola ima ekskluzivnu korisničku službu putem telefona i e-pošte.

Ali bo RIBOLA imelo ponudbe na Black Friday?
Open

Ribola nudi izvrsne ponude i popuste za Crni petak kako bi vam pomogli uštedjeti novac na svemu što vam je potrebno. Otključajte najpovoljnije ponude ove sezone i postanite stručni kupac!

Katalozi 365 nudi najnovije kataloge i brošure za Crni petak na tržištu. Otkrijte ekskluzivne pogodnosti kako biste dobili najbolju vrijednost za svoj novac u svojim omiljenim trgovinama.

Crni petak će započeti 25. studenoga. Iako tehnički traje 24 sata, većina trgovina će imati ponude i velike popuste najmanje tjedan dana. U nekim će slučajevima biti ranih popusta za Crni petak nekoliko dana prije nego što Crni petak uopće počne, pa budite u potrazi za ranim ponudama i prilikama.

Otključajte ponude najpouzdanijih marki u zemlji i pogodnosti koje su zapravo vrijedne vašeg vremena. Prikupljamo, razvrstavamo i organiziramo tisuće brošura iz različitih kategorija i lokacija, omogućujući vam da uštedite novac tijekom Crnog petka, Cyber ponedjeljka, i drugih relevantnih sezona popusta.

Bilo da tražite kućanske aparate koje si zapravo možete priuštiti ili novi namještaj za svoj dom, jamčimo da ćete pronaći ono što tražite na našoj web stranici.

Uz Katalozi 365, možete dobiti do 80% popusta na odabrane proizvode. Zaboravite na inflaciju, rast cijena i sumnjive poslove. Posjetite Katalozi 365danas i pridružite se ostalim pametnim kupcima!

Popusti trgovine RIBOLA
Open

Katalozi 365 donosi vam sve ponude i akcije koje Ribola ima za vas u Hrvatskoj.

U Riboli možete pronaći najširi asortiman proizvoda po najboljoj cijeni. Provjerite Katalozi 365 i počnite štedjeti još danas uz Ribolu.

Brošure i katalozi sadrže najbolje tjedne, mjesečne i godišnje promocije, kao i ponude i popuste koji su danas dostupni u trgovinama. Da biste provjerili ažurirane cijene, možete pogledati i službenu internetsku stranicu: https://ribola.hr

OGLAS
OGLAS