logo
homeIcon
  1. separatorElektronika
  2. separatorSANCTA DOMENICA
OGLAS

Najnovije ponude trgovine SANCTA DOMENICA

Ponude, popusti, promocije, brošure i katalozi trgovine SANCTA DOMENICA

Sancta Domenica je hrvatski lanac trgovina usmjeren na prodaju elektroničkih proizvoda. S dugom poviješću na tržištu, Sancta Domenika ima snažnu prisutnost u Hrvatskoj i ima rasprostranjenu mrežu trgovina, strateški raspoređenih po cijeloj zemlji.

Često postavljana pitanja o SANCTA DOMENICA

Kako uštedjeti u trgovine SANCTA DOMENICA?

Uštede u Sancta Domenici vrlo su jednostavne uz korištenje ponuda i akcija objavljenih na njihovoj službenoj Internet stranici. Sancta Domenica nudi svojim kupcima plaćanje do 36 rata. Na Katalozi 365 također možete pronaći najnovije ponude i akcije u Sancta Domenici. Na internet stranici Sancta Domenice nalazi se odjeljak "Akcije" gdje kupci mogu pronaći velik izbor proizvoda po sniženim cijenama.

Popusti trgovine SANCTA DOMENICA

Katalozi 365 donosi Vam sve ponude i akcije koje Sancta Domenica ima za Vas u Hrvatskoj.

Ako razmišljate o elektronici, u Sancta Domenici ćete pronaći sve što Vam treba, i više od toga. Provjerite Katalozi 365 i otkrijte što Vam sve Sancta Domenica može ponuditi.

Brošure i katalozi sadrže najbolje tjedne, mjesečne i godišnje promocije, kao i ponude i popuste koji su danas dostupni u trgovinama. Da biste provjerili ažurirane cijene, možete pogledati i službenu internetsku stranicu: https://www.sancta-domenica.hr/

Povijest trgovine SANCTA DOMENICA: što je SANCTA DOMENICA?

Povijest Sancta Domenice započinje 2000. godine osnivanjem tvrtke i otvaranjem prve trgovine u Hrvatskoj. Sancta Domenica je od samog početka imala u cilju opskrbiti svoje kupce elektroničkim proizvodima za maloprodaju i veleprodaju. Sancta Domenica je ovlašteni uvoznik za Hrvatsku poznatih brendova poput Panasonica, Sonyja, Samsunga i LG-a. U narednim je godinama Sancta Domenica doživjela snažan proces širenja otvaranjem velikog broja trgovina u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini. Danas Sancta Domenica u Hrvatskoj posluje kroz više od deset trgovina raspoređenih po glavnim regijama zemlje. Osim toga, svoje proizvode prodaje i putem ekskluzivne internet trgovine.

Koje brendove nudi trgovine SANCTA DOMENICA?

Sancta Domenica prodaje proizvode poznatih brendova kao što su Samsung, Sony, Philips, LG, Bosch, HP, Apple, ASUS, Acer, Lenovo, Huawei, Dyson, Midea, Electrolux, Robot, Whirlpool, Dell, AEG, Alcatel, Garmin, Remington, Tefal, Logitech, Master Kitchen, Klarstein, Razer, Nintendo, Panasonic, Oral-B i drugi.

Ali bo SANCTA DOMENICA imelo ponudbe na Black Friday?

Sancta Domenica nudi izvrsne ponude i popuste za Crni petak kako bi vam pomogli uštedjeti novac na svemu što vam je potrebno. Otključajte najpovoljnije ponude ove sezone i postanite stručni kupac!

Katalozi 365 nudi najnovije kataloge i brošure za Crni petak na tržištu. Otkrijte ekskluzivne pogodnosti kako biste dobili najbolju vrijednost za svoj novac u svojim omiljenim trgovinama.

Crni petak će započeti 25. studenoga. Iako tehnički traje 24 sata, većina trgovina će imati ponude i velike popuste najmanje tjedan dana. U nekim će slučajevima biti ranih popusta za Crni petak nekoliko dana prije nego što Crni petak uopće počne, pa budite u potrazi za ranim ponudama i prilikama.

Otključajte ponude najpouzdanijih marki u zemlji i pogodnosti koje su zapravo vrijedne vašeg vremena. Prikupljamo, razvrstavamo i organiziramo tisuće brošura iz različitih kategorija i lokacija, omogućujući vam da uštedite novac tijekom Crnog petka, Cyber ponedjeljka, i drugih relevantnih sezona popusta.

Bilo da tražite kućanske aparate koje si zapravo možete priuštiti ili novi namještaj za svoj dom, jamčimo da ćete pronaći ono što tražite na našoj web stranici.

Uz Katalozi 365, možete dobiti do 80% popusta na odabrane proizvode. Zaboravite na inflaciju, rast cijena i sumnjive poslove. Posjetite Katalozi 365danas i pridružite se ostalim pametnim kupcima!

Upoznaj konkurente trgovine SANCTA DOMENICA

Sancta Domenica se natječe u Hrvatskoj s drugim lancima trgovina kao što su Mobiri, Kronos, Ekupi, i drugi.

Ekskluzivne pogodnosti trgovine SANCTA DOMENICA

Sancta Domenica nudi svojim kupcima elektroničke proizvode brojnih brendova po vrlo povoljnim cijenama. Budući da su uvoznici vrhunskih brendova, kupci u Sancta Domenici mogu uvijek pronaći najbolje cijene. Sancta Domenica ima ekskluzivnu korisničku službu.

OGLAS

Katalozi 365 Copyright © 2024. Sva su prava pridržana. Zabranjeno je kopirati ili reproducirati tekstove bez prethodnog pisanog odobrenja. Fotografije proizvoda, slike i brošure služe samo u ilustrativne svrhe. Snižene cijene utvrđuju službeni distributeri navedeni na ovoj stranici. Ponude vrijede od i do datuma isteka ili do isteka zaliha. Ova je stranica informativna i ne može se koristiti za reklamaciju proizvoda. Cijene se mogu razlikovati ovisno o lokaciji.