logo
OGLAS

Najnovije ponude trgovine SMIT COMMERCE

Ponude, popusti, promocije, brošure i katalozi trgovine SMIT COMMERCE

Smit Commerce je hrvatska tvrtka usmjerena na veleprodaju i maloprodaju željeznih, vodoinstalaterskih i alatnih proizvoda. S dugom poviješću na tržištu, Smit Commerce ima jaku prisutnost u Hrvatskoj i ima široku mrežu trgovina raspoređenih u glavnim regijama zemlje.

Često postavljana pitanja o SMIT COMMERCE

Povijest trgovine SMIT COMMERCE: što je SMIT COMMERCE?
close

Povijest Smit Commercea započela je 1990. godine osnivanjem tvrtke u Hrvatskoj od strane Zlatka Meglaja. U svojim počecima tvrtka je iznajmila trgovinu od 80 četvornih metara i otvorila izložbeni prostor za alate i vodoinstalaterski materijal.

Sljedećih godina tvrtka je doživjela snažan proces širenja i proširila svoje instalacije na više od 3000 četvornih metara. Godinama kasnije otvorila je dva nova izložbena prostora, kao i veliki logistički i distribucijski centar.

Danas Smit Commerce u Hrvatskoj posluje kroz tri velike trgovine smještene u Zagrebu i Petrinji. Osim toga, svoje proizvode prodaju putem svoje ekskluzivne online trgovine.

Koje brendove nudi trgovine SMIT COMMERCE?
close

Smit Commerce prodaje proizvode poznatih robnih marki kao npr Arco, Atusa, Effepi, Gebereti, GF, Hansgrohe, Hauraton, Inker, Ikom, Kovina, Itap, Judo, Liv, Pedrollo, Prestan, Remer, Unitas, Viega, Kolo, Saniplast, Aco, među ostalima.

Kako uštedjeti u trgovine SMIT COMMERCE?
close

Ušteda novca u Smit Commerceu vrlo je jednostavna korištenjem ponuda i promocija objavljenih na njihovoj službenoj web stranici. U online trgovini Smit Commerce kupci mogu pronaći veliki izbor proizvoda po sniženim cijenama.

Na Katalozi 365 također ćete pronaći najnovije ponude i promocije na Smit Commerceu. Pretplatom na Newsletter moguće je biti u tijeku s najnovijim ponudama.

Ali bo SMIT COMMERCE imelo ponudbe na Black Friday?
close

Smit Commerce nudi izvrsne ponude i popuste za Crni petak kako bi vam pomogli uštedjeti novac na svemu što vam je potrebno. Otključajte najpovoljnije ponude ove sezone i postanite stručni kupac!

Katalozi 365 nudi najnovije kataloge i brošure za Crni petak na tržištu. Otkrijte ekskluzivne pogodnosti kako biste dobili najbolju vrijednost za svoj novac u svojim omiljenim trgovinama.

Crni petak će započeti 25. studenoga. Iako tehnički traje 24 sata, većina trgovina će imati ponude i velike popuste najmanje tjedan dana. U nekim će slučajevima biti ranih popusta za Crni petak nekoliko dana prije nego što Crni petak uopće počne, pa budite u potrazi za ranim ponudama i prilikama.

Otključajte ponude najpouzdanijih marki u zemlji i pogodnosti koje su zapravo vrijedne vašeg vremena. Prikupljamo, razvrstavamo i organiziramo tisuće brošura iz različitih kategorija i lokacija, omogućujući vam da uštedite novac tijekom Crnog petka, Cyber ponedjeljka, i drugih relevantnih sezona popusta.

Bilo da tražite kućanske aparate koje si zapravo možete priuštiti ili novi namještaj za svoj dom, jamčimo da ćete pronaći ono što tražite na našoj web stranici.

Uz Katalozi 365, možete dobiti do 80% popusta na odabrane proizvode. Zaboravite na inflaciju, rast cijena i sumnjive poslove. Posjetite Katalozi 365danas i pridružite se ostalim pametnim kupcima!

Upoznaj konkurente trgovine SMIT COMMERCE
close

Smit Commerce konkurira u Hrvatskoj s drugim lancima trgovina kao što su Pevex, Fero Term i ostali.

Ekskluzivne pogodnosti trgovine SMIT COMMERCE
close

Smit Commerce svojim kupcima nudi visokokvalitetne i trajne proizvode. Na službenoj web stranici Smit Commercea nalazi se odjeljak "Novosti", gdje kupci mogu saznati najnovije vijesti o tvrtki i biti u tijeku s lansiranjem novih proizvoda. Smit Commerce ima ekskluzivni odjel za korisničku podršku.

Popusti trgovine SMIT COMMERCE
close

Katalozi 365 donosi vam sve ponude i promocije koje Smit Commerce ima za vas u Hrvatskoj.

Kada je riječ o sanitarnim potrepštinama, u Smit Commerceu ćete pronaći najširu ponudu robnih marki. Provjerite Katalozi 365 i otkrijte sve što Smit Commerce može ponuditi.

Brošure i katalozi sadrže najbolje tjedne, mjesečne i godišnje promocije, kao i ponude i popuste koji su danas dostupni u trgovinama. Da biste provjerili ažurirane cijene, možete pogledati i službenu internetsku stranicu: http://www.smit-commerce.hr

OGLAS

Katalozi 365 Copyright © 2024. Sva su prava pridržana. Zabranjeno je kopirati ili reproducirati tekstove bez prethodnog pisanog odobrenja. Fotografije proizvoda, slike i brošure služe samo u ilustrativne svrhe. Snižene cijene utvrđuju službeni distributeri navedeni na ovoj stranici. Ponude vrijede od i do datuma isteka ili do isteka zaliha. Ova je stranica informativna i ne može se koristiti za reklamaciju proizvoda. Cijene se mogu razlikovati ovisno o lokaciji.