logo
homeIcon
  1. separatorSupermarketi
  2. separatorSTUDENAC
OGLAS

Najnovije ponude trgovine STUDENAC

Ponude, popusti, promocije, brošure i katalozi trgovine STUDENAC

Studenac je hrvatski lanac supermarketa koji je snažno prisutan u Hrvatskoj. S dugom poviješću na tržištu, Studenac ima veliku mrežu trgovina strateški raspoređenih po glavnim regijama zemlje. Od 2018. godine, tvrtka je u vlasništvu poljske grupe Enterprise Investorsa.

Često postavljana pitanja o STUDENAC

Kako uštedjeti u trgovine STUDENAC?

Uštedjeti u Studencu vrlo je jednostavno korištenjem ponuda i akcija objavljenih na njihovim službenim web stranicama. Studenac izdaje tjedne kataloge i letke s važnim ponudama i popustima. Na Katalozi 365 također ćete pronaći najnovije ponude i promocije na Studencu. Pretplatom na bilten moguće je biti upoznat s najnovijim ponudama.

Popusti trgovine STUDENAC

Katalozi 365 vam donosi sve ponude i akcije koje Studenac ima za vas u Hrvatskoj. Najširi asortiman proizvoda i po najpovoljnijim cijenama uvijek ćete pronaći na Studencu. Provjerite Katalozi 365 i počnite štedjeti već danas sa Studencem.

Brošure i katalozi sadrže najbolje tjedne, mjesečne i godišnje promocije, kao i ponude i popuste koji su danas dostupni u trgovinama. Da biste provjerili ažurirane cijene, možete pogledati i službenu internetsku stranicu: https://www.studenac.hr/

Povijest trgovine STUDENAC: što je STUDENAC?

Povijest Studenca započela je 1991. godine osnivanjem tvrtke i otvaranjem prve trgovine u Hrvatskoj. Krajem 1990-ih širi poslovanje otvaranjem veleprodaje u Dućama i nekoliko maloprodajnih objekata u Omišu. Studenac je vrlo brzo postao jedan od omiljenih lanaca supermarketa hrvatskih potrošača. Studenac je 2018. godine kupila poljska grupa Enterprise Investors. Danas Studenac u Hrvatskoj posluje kroz više od 700 trgovina raspoređenih u glavnim regijama zemlje. Studenac je vodeća tvrtka u Hrvatskoj, a svoje proizvode prodaje i putem svoje ekskluzivne online trgovine.

Koje brendove nudi trgovine STUDENAC?

Studenac prodaje proizvode poznatih brendova kao što su Monki, Gavrilović, Barcaffé. Meggle, Zvijezda, Karlovačko, Cekin, Pik Vrbovec, Vindon, Poli, Piko, Bonkulović, Dukat, Vindija, Galbani, Zott, Ferrero, Bayerland, Fresca, Ledo, Zlato Polje, Trenton, Podravka, Giana, Thomy, Mulino Bianco i brojni drugi.

Ali bo STUDENAC imelo ponudbe na Black Friday?

Studenac nudi izvrsne ponude i popuste za Crni petak kako bi vam pomogli uštedjeti novac na svemu što vam je potrebno. Otključajte najpovoljnije ponude ove sezone i postanite stručni kupac!

Katalozi 365 nudi najnovije kataloge i brošure za Crni petak na tržištu. Otkrijte ekskluzivne pogodnosti kako biste dobili najbolju vrijednost za svoj novac u svojim omiljenim trgovinama.

Crni petak će započeti 25. studenoga. Iako tehnički traje 24 sata, većina trgovina će imati ponude i velike popuste najmanje tjedan dana. U nekim će slučajevima biti ranih popusta za Crni petak nekoliko dana prije nego što Crni petak uopće počne, pa budite u potrazi za ranim ponudama i prilikama.

Otključajte ponude najpouzdanijih marki u zemlji i pogodnosti koje su zapravo vrijedne vašeg vremena. Prikupljamo, razvrstavamo i organiziramo tisuće brošura iz različitih kategorija i lokacija, omogućujući vam da uštedite novac tijekom Crnog petka, Cyber ponedjeljka, i drugih relevantnih sezona popusta.

Bilo da tražite kućanske aparate koje si zapravo možete priuštiti ili novi namještaj za svoj dom, jamčimo da ćete pronaći ono što tražite na našoj web stranici.

Uz Katalozi 365, možete dobiti do 80% popusta na odabrane proizvode. Zaboravite na inflaciju, rast cijena i sumnjive poslove. Posjetite Katalozi 365danas i pridružite se ostalim pametnim kupcima!

Upoznaj konkurente trgovine STUDENAC

Studenac se u Hrvatskoj natječe s drugim lancima supermarketa kao što su SPAR, Kaufland, Metro i drugi.

Ekskluzivne pogodnosti trgovine STUDENAC

Studenac svojim kupcima nudi širok asortiman namirnica brojnih brendova i po vrlo povoljnim cijenama. Na službenim stranicama Studenac kupci mogu pronaći videozapise s receptima i idejama za kuhanje. Studenac ima mobilnu aplikaciju putem koje kupci mogu uživati u pogodnostima i popustima pri svakoj kupnji. Nadalje, Studenac ima ekskluzivnu službu za korisnike.

OGLAS

Katalozi 365 Copyright © 2024. Sva su prava pridržana. Zabranjeno je kopirati ili reproducirati tekstove bez prethodnog pisanog odobrenja. Fotografije proizvoda, slike i brošure služe samo u ilustrativne svrhe. Snižene cijene utvrđuju službeni distributeri navedeni na ovoj stranici. Ponude vrijede od i do datuma isteka ili do isteka zaliha. Ova je stranica informativna i ne može se koristiti za reklamaciju proizvoda. Cijene se mogu razlikovati ovisno o lokaciji.