logo
homeIcon
  1. separatorModa
  2. separatorTAKKO
OGLAS

Najnovije ponude trgovine TAKKO

Ponude, popusti, promocije, brošure i katalozi trgovine TAKKO

Takko je njemački lanac diskontnih trgovina usmjerenih na prodaju odjeće i modnih dodataka u vlasništvu Hettlage grupe. Tvrtka ima dugu povijest na europskom tržištu. Osim u Njemačkoj, Takko je prisutan i u mnogim drugim zemljama, pa tako i u Hrvatskoj.

Često postavljana pitanja o TAKKO

Kako uštedjeti u trgovine TAKKO?

U Takku možete uštedjeti ako iskoristite ponude i akcije objavljene na njihovoj službenoj Internet stranici. U Takko Internet trgovini nalazi se odjeljak "Akcija" gdje kupci mogu pronaći veliki izbor proizvoda po sniženim cijenama. Ako se kupci učlane u Takko VIP program vjernosti, ostvaruju ekskluzivne pogodnosti i popuste pri svakoj kupnji. Na Katalozi 365 možete također pronaći najnovije ponude i akcije koje nudi Takko.

Popusti trgovine TAKKO

Katalozi 365 donosi vam sve ponude i akcije koje Takko ima za vas u Hrvatskoj. U Takku ćete pronaći odjeću u skladu s najnovijim svjetskim modnim trendovima. Provjerite Katalozi 365.

Brošure i katalozi sadrže najbolje tjedne, mjesečne i godišnje promocije, kao i ponude i popuste koji su danas dostupni u trgovinama. Da biste provjerili ažurirane cijene, možete pogledati i službenu internetsku stranicu: https://www.takko.com/hr-hr/

Povijest trgovine TAKKO: što je TAKKO?

Povijest Takka započinje 1982. godine osnivanjem tvrtke u Njemačkoj od strane Hettlage grupe. Tvrtka je bila poznata kao Modea, a prva se trgovina nalazila u Rheda-Wiedenbrücku u Njemačkoj. 1990. godine tvrtku kupuje Tengelmann grupa i i 1999. godine preimenovana je u Takko Modemarkt GmbH & Co KG. U 2000-ima Takko je prošao kroz snažan proces širenja s otvaranjem velikog broja trgovina u Njemačkoj i drugim europskim zemljama. U Hrvatsku je Takko stigao 2009. godine i od tada je postao brend visoke reputacije u modnom segmentu. Danas Takko posluje u Hrvatskoj kroz više od 5 trgovina strateški raspoređenih po glavnim regijama zemlje. Osim toga, svoje proizvode prodaju putem svoje ekskluzivne internet trgovine.

Koje brendove nudi trgovine TAKKO?

Takko je proizvođač modne odjeće i modnih dodataka, tako da prodaje proizvode vlastitog brenda.

Ali bo TAKKO imelo ponudbe na Black Friday?

Takko nudi izvrsne ponude i popuste za Crni petak kako bi vam pomogli uštedjeti novac na svemu što vam je potrebno. Otključajte najpovoljnije ponude ove sezone i postanite stručni kupac!

Katalozi 365 nudi najnovije kataloge i brošure za Crni petak na tržištu. Otkrijte ekskluzivne pogodnosti kako biste dobili najbolju vrijednost za svoj novac u svojim omiljenim trgovinama.

Crni petak će započeti 25. studenoga. Iako tehnički traje 24 sata, većina trgovina će imati ponude i velike popuste najmanje tjedan dana. U nekim će slučajevima biti ranih popusta za Crni petak nekoliko dana prije nego što Crni petak uopće počne, pa budite u potrazi za ranim ponudama i prilikama.

Otključajte ponude najpouzdanijih marki u zemlji i pogodnosti koje su zapravo vrijedne vašeg vremena. Prikupljamo, razvrstavamo i organiziramo tisuće brošura iz različitih kategorija i lokacija, omogućujući vam da uštedite novac tijekom Crnog petka, Cyber ponedjeljka, i drugih relevantnih sezona popusta.

Bilo da tražite kućanske aparate koje si zapravo možete priuštiti ili novi namještaj za svoj dom, jamčimo da ćete pronaći ono što tražite na našoj web stranici.

Uz Katalozi 365, možete dobiti do 80% popusta na odabrane proizvode. Zaboravite na inflaciju, rast cijena i sumnjive poslove. Posjetite Katalozi 365danas i pridružite se ostalim pametnim kupcima!

Upoznaj konkurente trgovine TAKKO

Takko se u Hrvatskoj natječe s drugim lancima trgovina kao što su Mango, Ivet i drugi.

Ekskluzivne pogodnosti trgovine TAKKO

Takko svojim kupcima nudi visokokvalitetnu modnu odjeću i dodatke po vrlo pristupačnim cijenama. Osim toga, kupci mogu kupiti svoje proizvode u internet trgovini i bit će im dostavljeni na kućnu adresu. Uz Takko VIP kupci dobivaju pogodnosti pri svakoj kupnji. U slučaju bilo kakvih neugodnosti s bilo kojim od njihovih proizvoda, Takko dopušta zamjene i povrate.

OGLAS

Katalozi 365 Copyright © 2024. Sva su prava pridržana. Zabranjeno je kopirati ili reproducirati tekstove bez prethodnog pisanog odobrenja. Fotografije proizvoda, slike i brošure služe samo u ilustrativne svrhe. Snižene cijene utvrđuju službeni distributeri navedeni na ovoj stranici. Ponude vrijede od i do datuma isteka ili do isteka zaliha. Ova je stranica informativna i ne može se koristiti za reklamaciju proizvoda. Cijene se mogu razlikovati ovisno o lokaciji.