logo
homeIcon
  1. separatorSupermarketi
  2. separatorULTRA GROS
OGLAS

Najnovije ponude trgovine ULTRA GROS

Ponude, popusti, promocije, brošure i katalozi trgovine ULTRA GROS

Ultra Gros hrvatski lanac supermarketa, jako snažnog prisustva u zemlji. Zbog svoje duge povijesti postojanja na tržištu, Ultra Gros ima široku mrežu trgovina, strateški raspoređenih po cijeloj Hrvatskoj.

Često postavljana pitanja o ULTRA GROS

Kako uštedjeti u trgovine ULTRA GROS?

Uštedjeti novac u Ultra Gros vrlo je jednostavno iskorištavanjem ponuda i promocija objavljenih na njihovoj službenoj web stranici. Na stranicama Ultra Grosa kupci mogu pronaći veliki izbor proizvoda po akcijskim cijenama. U Katalozi 365 također ćete pronaći najnovije ponude i promocije u Ultra Grosu. Ultra Gros izdaje i tjedne kataloge i brošure s odličnim akcijama. Pretplatom na Newsletter možete biti u tijeku s najnovijim ponudama.

Popusti trgovine ULTRA GROS

Katalozi 365 donosi vam sve ponude i sniženja koja Ultra Gros ima za vas u Hrvatskoj. U Ultri Gros pronaći ćete najširi asortiman namirnica mnogih brandova. Provjerite Katalozi 365 i započnite štedjeti danas uz Ultra Gros.

Brošure i katalozi sadrže najbolje tjedne, mjesečne i godišnje promocije, kao i ponude i popuste koji su danas dostupni u trgovinama. Da biste provjerili ažurirane cijene, možete pogledati i službenu internetsku stranicu: https://www.ultragros.hr/

Povijest trgovine ULTRA GROS: što je ULTRA GROS?

Povijest Ultra Grosa započela je 2001. godine osnivanjem tvrtke i otvaranjem prve trgovine u Hrvatskoj kao odgovor na promjene na tržištu. Ultra Gros se od samog početka specijalizirao uglavnom za distribuciju hrane. Sljedećih godina Ultra Gros prolazi kroz snažan proces ekspanzije otvaranjem velikog broja trgovina diljem zemlje.

Koje brendove nudi trgovine ULTRA GROS?

Ultra Gros prodaje proizvode vlastitog branda Brel, Power, Ultra Plus, Lucky Pet, Chips, Fruity Days, Musli i druge. Također prodaju proizvode poznatih brandova poput Kravice, Hortex, Coca-Cole, Gavrilovića, Domaćice, Francka, Cedevite i druge.

Ali bo ULTRA GROS imelo ponudbe na Black Friday?

Ultra gros nudi izvrsne ponude i popuste za Crni petak kako bi vam pomogli uštedjeti novac na svemu što vam je potrebno. Otključajte najpovoljnije ponude ove sezone i postanite stručni kupac!

Katalozi 365 nudi najnovije kataloge i brošure za Crni petak na tržištu. Otkrijte ekskluzivne pogodnosti kako biste dobili najbolju vrijednost za svoj novac u svojim omiljenim trgovinama.

Crni petak će započeti 25. studenoga. Iako tehnički traje 24 sata, većina trgovina će imati ponude i velike popuste najmanje tjedan dana. U nekim će slučajevima biti ranih popusta za Crni petak nekoliko dana prije nego što Crni petak uopće počne, pa budite u potrazi za ranim ponudama i prilikama.

Otključajte ponude najpouzdanijih marki u zemlji i pogodnosti koje su zapravo vrijedne vašeg vremena. Prikupljamo, razvrstavamo i organiziramo tisuće brošura iz različitih kategorija i lokacija, omogućujući vam da uštedite novac tijekom Crnog petka, Cyber ponedjeljka, i drugih relevantnih sezona popusta.

Bilo da tražite kućanske aparate koje si zapravo možete priuštiti ili novi namještaj za svoj dom, jamčimo da ćete pronaći ono što tražite na našoj web stranici.

Uz Katalozi 365, možete dobiti do 80% popusta na odabrane proizvode. Zaboravite na inflaciju, rast cijena i sumnjive poslove. Posjetite Katalozi 365danas i pridružite se ostalim pametnim kupcima!

Upoznaj konkurente trgovine ULTRA GROS

Ultra Gros natječe se u Hrvatskoj s drugim lancima supermarketa kao što su Lidl, Kaufland, SPAR i drugi.

Ekskluzivne pogodnosti trgovine ULTRA GROS

Ultra Gros nudi svojim kupcima širok asortiman visokokvalitetnih proizvoda privatnog branda. Budući da je veliki distributer hrane i potrošačkih proizvoda, kupci u Ultra Grosu mogu kupovati na veliko i na malo. Na službenim stranicama Ultra Grosa kupci mogu pronaći recepte i ideje za kuhanje. Ultra Gros ima ekskluzivnu službu za korisnike.

OGLAS

Katalozi 365 Copyright © 2024. Sva su prava pridržana. Zabranjeno je kopirati ili reproducirati tekstove bez prethodnog pisanog odobrenja. Fotografije proizvoda, slike i brošure služe samo u ilustrativne svrhe. Snižene cijene utvrđuju službeni distributeri navedeni na ovoj stranici. Ponude vrijede od i do datuma isteka ili do isteka zaliha. Ova je stranica informativna i ne može se koristiti za reklamaciju proizvoda. Cijene se mogu razlikovati ovisno o lokaciji.