logo
OGLAS

Najnovije ponude trgovine VELPRO

Ponude, popusti, promocije, brošure i katalozi trgovine VELPRO

VELPRO je hrvatska tvrtka fokusirana na veleprodaji prehrambenih proizvoda i proizvodaza široku potrošnju za ugostiteljstvo, hotele i restorane. Zbog svoje duge prisutnosti na tržištu, VELPRO je brand visokog ugleda u Hrvatskoj i djeluje u zemlji kroz široku mrežu prodajnih mjesta raspoređenih po glavnim regijama.

Često postavljana pitanja o VELPRO

Kako uštedjeti u trgovine VELPRO?

Uštedjeti novac u VELPRO-u je jednostavno iskorištavanjem ponuda i promocija objavljenih na njihovoj službenoj web stranici. Na web stranici VELPRO postoji odjeljak "Akcije", gdje kupci mogu pronaći veliki izbor proizvoda po sniženim cijenama. Registrirani VELPRO kupci mogu uživati ​​u ekskluzivnim popustima. U Katalozima 365 također ćete pronaći najnovije ponude i promocije u VELPRO-u.

Popusti trgovine VELPRO

Katalozi 365 donosi vam sve ponude i akcije koje VELPRO ima za vas u Hrvatskoj. U VELPRO-u možete pronaći najširi asortiman proizvoda za vaš posao po najboljim cijenama na tržištu. Provjerite Katalozi 365 i započnite štedjeti uz VELPRO.

Brošure i katalozi sadrže najbolje tjedne, mjesečne i godišnje promocije, kao i ponude i popuste koji su danas dostupni u trgovinama. Da biste provjerili ažurirane cijene, možete pogledati i službenu internetsku stranicu: https://www.velpro.hr/

Povijest trgovine VELPRO: što je VELPRO?

Povijest VELPRO-a započela je 2001. godine osnivanjem tvrtke i otvaranjem prvog veleprodajnog centra u Hrvatskoj. Otvorena su prva prodajna mjesta u Zagrebu, Rijeci i Varaždinu. VELPRO od svojih početaka ima za cilj pružiti kupcima širok asortiman proizvoda, prvenstveno namirnica za hotelijerstvo i ugostiteljstvo. VELPRO svoje poslovanje temelji na kvalitetnoj logistici koja uključuje više od 150 vozila usklađenih s najnovijim svjetskim standardima distribucije. Danas VELPRO posluje u Hrvatskoj kroz više od 15 veleprodajnih centara strateški raspoređenih po glavnim regijama zemlje.

Koje brendove nudi trgovine VELPRO?

VELPRO prodaje prozvode vlastitog branda: Rial, Ritual, Party, Terra Vinea, Moj Dan, Rise&Smile, Minute, Hrusty, Dulcetti, Finesse, Sweet Chef, Fina, Adria Mare, Ocean, Daisy, Olea, Dax i My Pets.

Ali bo VELPRO imelo ponudbe na Black Friday?

VELPRO nudi izvrsne ponude i popuste za Crni petak kako bi vam pomogli uštedjeti novac na svemu što vam je potrebno. Otključajte najpovoljnije ponude ove sezone i postanite stručni kupac!

Katalozi 365 nudi najnovije kataloge i brošure za Crni petak na tržištu. Otkrijte ekskluzivne pogodnosti kako biste dobili najbolju vrijednost za svoj novac u svojim omiljenim trgovinama.

Crni petak će započeti 25. studenoga. Iako tehnički traje 24 sata, većina trgovina će imati ponude i velike popuste najmanje tjedan dana. U nekim će slučajevima biti ranih popusta za Crni petak nekoliko dana prije nego što Crni petak uopće počne, pa budite u potrazi za ranim ponudama i prilikama.

Otključajte ponude najpouzdanijih marki u zemlji i pogodnosti koje su zapravo vrijedne vašeg vremena. Prikupljamo, razvrstavamo i organiziramo tisuće brošura iz različitih kategorija i lokacija, omogućujući vam da uštedite novac tijekom Crnog petka, Cyber ponedjeljka, i drugih relevantnih sezona popusta.

Bilo da tražite kućanske aparate koje si zapravo možete priuštiti ili novi namještaj za svoj dom, jamčimo da ćete pronaći ono što tražite na našoj web stranici.

Uz Katalozi 365, možete dobiti do 80% popusta na odabrane proizvode. Zaboravite na inflaciju, rast cijena i sumnjive poslove. Posjetite Katalozi 365danas i pridružite se ostalim pametnim kupcima!

Upoznaj konkurente trgovine VELPRO

VELPRO se u Hrvatskoj natječe s drugim lancima trgovina kao što su Fokus, Ribola i mnogi drugi.

Ekskluzivne pogodnosti trgovine VELPRO

VELPRO nudi svojim kupcima širok asortiman prehrambenih proizvoda, kao vodeći veleprodajni trgovac u Hrvatskoj. Kupci mogu svoje proizvode kupiti i preko VELPRO internet trgovine i bit će im dostavljeni na kućnu adresu ili adresu vlastite trgovine. VELPRO nudi savjete o prodaji i ekskluzivnu korisničku podršku putem telefona ili e-pošte.

OGLAS

Katalozi 365 Copyright © 2024. Sva su prava pridržana. Zabranjeno je kopirati ili reproducirati tekstove bez prethodnog pisanog odobrenja. Fotografije proizvoda, slike i brošure služe samo u ilustrativne svrhe. Snižene cijene utvrđuju službeni distributeri navedeni na ovoj stranici. Ponude vrijede od i do datuma isteka ili do isteka zaliha. Ova je stranica informativna i ne može se koristiti za reklamaciju proizvoda. Cijene se mogu razlikovati ovisno o lokaciji.