OGLAS

Tjedne ponude trgovine ZOO CITY

Najnovije ponude trgovine ZOO CITY
Najnovije ponude trgovine ZOO CITY

Najnovije ponude trgovine ZOO CITY

ZOO CITY logo
Ponude trgovine ZOO CITY

Ponude trgovine ZOO CITY

Vrijedi do 1. ruj
Otvori brošuru
ZOO CITY logo
Ponude trgovine ZOO CITY

Ponude trgovine ZOO CITY

Vrijedi do 1. kol
Otvori brošuru
OGLAS

Ponude, popusti, promocije, brošure i katalozi trgovine ZOO CITY

Zoo City je hrvatski lanac trgovina usmjerenih na prodaju hrane i opreme za kućne ljubimce. Zbog svoje duge povijesti na tržištu, Zoo City ima široku mrežu trgovina raspoređenih po glavnim regijama Hrvatske.

Često postavljana pitanja o ZOO CITY

Povijest trgovine ZOO CITY: što je ZOO CITY?
Open

Povijest Zoo Cityja započinje 2000-ih godina osnivanjem tvrtke i otvaranjem prve trgovine u Hrvatskoj. Zoo City od samog početka ima cilj pružiti svojim kupcima širok asortiman proizvoda za kućne ljubimce raznih brendova. Tijekom godina, Zoo City postaje vodeći brend u segmentu proizvoda za kućne ljubimce i stječe visok ugled među hrvatskim potrošačima. Danas Zoo City u Hrvatskoj posluje kroz više od 25 trgovina, strateški raspoređenih po glavnim regijama zemlje. Svoje proizvode prodaje i preko svoje ekskluzivne internet trgovine.

Kakve proizvode mogu pronaći u trgovini ZOO CITY?
Open

U Zoo Cityju kupci mogu pronaći široku paletu proizvoda kao što su hrana za pse, posude za hranu i vodu za pse, lijekove protiv parazita, poslastice za pse, proizvode za higijenu pasa, opremu za dresuru pasa, ogrlice za pse, šampone za pse, hranu za mačke, poslastice za mačke, pribor za mačke, igračke za mačke, hranu i proizvode za ptice i još mnogo toga.

Koje brendove nudi trgovina ZOO CITY?
Open

Zoo City prodaje proizvode poznatih brendova kao što su Acana, Royal Canin, Orijen, Trixie, Pro Plan, Happy Dog, Premiere, Rinti, Kong, Fit+Fun, Bramton, Furminator, Dog Chow, Wellness Core, Pedigree, Cesar, Profine, Inodorina, Bio-Groom, Ferplast, Beaphar, Flexi, Chappi, VetHealth, Graf Barf, Rainbow Stars, Scalibor, Fiprotec, Advantix, Kiltix i drugi.

Kako uštedjeti u trgovini ZOO CITY?
Open

Ušteda novca u Zoo Cityju vrlo je jednostavna korištenjem ponuda i akcija objavljenih na njihovoj službenoj Internet stranici. Na Internet trgovini Zoo Cityja nalazi se velik izbor proizvoda po sniženim cijenama. Na Katalozi 365 možete također pronaći najnovije ponude i akcije koje nudi Zoo City. Pretplatom na newsletter moguće je biti u tijeku s najnovijim ponudama.

Upoznaj konkurente trgovine ZOO CITY
Open

Zoo City se natječe u Hrvatskoj s drugim lancima trgovina kao što Petissimo, Pet Home Shop i drugi.

Ekskluzivne pogodnosti trgovine ZOO CITY
Open

Zoo City svojim kupcima nudi široku paletu visokokvalitetnih proizvoda za kućne ljubimce, od nekoliko brendova. Na službenoj Internet stranici Zoo Cityja nalazi se blog na kojem kupci mogu pronaći savjete za njegu kućnih ljubimaca. Zoo City ima ekskluzivnu korisničku službu putem telefona ili e-pošte.

Popusti trgovine ZOO CITY
Open

Katalozi 365 donosi Vam sve ponude i akcije koje Zoo City ima za Vas u Hrvatskoj. U Zoo Cityju možete pronaći sve proizvode koji su potrebni Vašem ljubimcu. Provjerite Katalozi 365 i otkrijte što Vam sve Zoo City može ponuditi.

Brošure i katalozi sadrže najbolje tjedne, mjesečne i godišnje promocije, kao i ponude i popuste koji su danas dostupni u trgovinama. Da biste provjerili ažurirane cijene, možete pogledati i službenu internetsku stranicu: https://www.zoocity.hr/

OGLAS