logo

O nama

Katalozi 365 je web stranica koja sadrži aktualne akcije i ponude supermarketa i drugih trgovina relevantnih za vašu regiju. Katalozi 365 vam omogućuje da pronađete veliki broj brošura i kataloga vaših omiljenih tvrtki te otkrijete nove trgovine raspoređene prema najpopularnijim kategorijama.

Naša se stranica ažurira svaki dan kako bi pružila najnovije kataloge i tjedne oglase iz svih vaših omiljenih trgovina. Osmišljen je kako bi pružio brzo iskustvo pregledavanja uz minimalna kašnjenja i brošure visoke kvalitete.

Katalozi 365 je dio We Are 365. Naš tim čine ljudi iz cijelog svijeta koji donose svoje iskustvo, kulturu i ideje kako bi stvorili najbolja mjesta za svoju lokalnu zajednicu.


We Are 365 LLC

hello+hr@weare365.io

800 SE 4th Avenue,

Hallandale Beach, FL 33009

Ujedinjene države

Katalozi 365 Copyright © 2024. Sva su prava pridržana. Zabranjeno je kopirati ili reproducirati tekstove bez prethodnog pisanog odobrenja. Fotografije proizvoda, slike i brošure služe samo u ilustrativne svrhe. Snižene cijene utvrđuju službeni distributeri navedeni na ovoj stranici. Ponude vrijede od i do datuma isteka ili do isteka zaliha. Ova je stranica informativna i ne može se koristiti za reklamaciju proizvoda. Cijene se mogu razlikovati ovisno o lokaciji.