logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separator5 proizvoda koji su vam potrebni da osigurate svoj dom za bebu
OGLAS

5 proizvoda koji su vam potrebni da osigurate svoj dom za bebu

5 proizvoda koji su vam potrebni da osigurate svoj dom za bebu

Novim roditeljima teško je kontrolirati svoju djecu u jednom od najnemirnijih razdoblja njihova života. Ovdje ćemo vam pomoći da osigurate da je vaš dom prilagođen i siguran za bebe. U trgovinama kao što su Baby Center, Bubamara i Magic Baby pronaći ćete proizvode po najpovoljnijim cijenama za prilagodbu vašeg doma.

Monitori za bebe

2.jpg

Riječ je o uređajima pomoću kojih možete paziti na svoju bebu noću ili u bilo koje doba dana kada ju ostavite u sobi. Nekada su bili slični walkie-talkiejima, no danas većina ovih monitora za bebe ima i video funkciju, tako da osim što slušate, bebu možete i vidjeti.

Monitor će vam pomoći da se osjećate smirenije i bolje odmorite. To su sustavi koji se najviše preporučuju onima koji su odlučili da dijete spava u svojoj sobi radi veće privatnosti roditelja.

Dječja hodalica

3.jpg

Ovaj je uređaj osmišljen kako bi pomogao bebama koje još samostalno ne hodaju da se sigurno kreću po vašem domu. Nakon što ste uspješno prebrodili fazu intenzivne njege koju ste posvetili svom novorođenčetu, sada imate znatiželjnog mališana u pelenama koji dane provodi njuškajući po kući, neprestano vas tjerajući na oprez.

WC brava

4.jpg

Ovo je univerzalno podesiva brava koja se lako uklapa u svaki WC. Zatvarač uključuje dodatni set lopatica tako da jednom kada se poklopac WC školjke zatvori, ostaje takav bez obzira na silu koju beba primijeni.

Predstavlja dodatnu sigurnost za bebe i kućne ljubimce, tako da više nikada nećete morati brinuti da će vam se djeca ozlijediti. Za aktiviranje zaključavanja jednostavno pritisnite gumb za zaključavanje dok držite i lagano okrećete bravu.

Sigurnosna vrata

5.jpg

Vrata koja su jednostavna za ugradnju i koja se mogu prilagoditi za blokiranje pristupa stubištima i sobama s ulazom širokim između 73 i 96 cm. To je čvrsta struktura visoka 76 cm koja uključuje komplet za proširenje za dodavanje dodatnih 15 cm širine.

Idealan je dodatak za postavljanje u vratima, hodnicima i na dnu stepeništa. Okvir je dizajniran od izdržljivog čelika, ali je lagan. To ga čini vrlo praktičnim za sastavljanje i rastavljanje.

Kutna pokrovna traka

6.jpg

Radi se o štitniku izrađenom od visokokvalitetne pjenaste gume koja je izuzetno čvrsta i sigurna za malu djecu. Ne sadrži PBA plastiku, teške metale ili lateks. To je nezapaljivi dodatak koji je prošao najstrože sigurnosne propise.

Katalozi 365 vam donosi najbolje i najraznovrsnije kataloge vaših omiljenih robnih marki tako da možete birati iz široke ponude osnovnih proizvoda za sigurnost beba u vašem domu. Držite svoju bebu dalje od opasnosti.

OGLAS

Katalozi 365 Copyright © 2024. Sva su prava pridržana. Zabranjeno je kopirati ili reproducirati tekstove bez prethodnog pisanog odobrenja. Fotografije proizvoda, slike i brošure služe samo u ilustrativne svrhe. Snižene cijene utvrđuju službeni distributeri navedeni na ovoj stranici. Ponude vrijede od i do datuma isteka ili do isteka zaliha. Ova je stranica informativna i ne može se koristiti za reklamaciju proizvoda. Cijene se mogu razlikovati ovisno o lokaciji.