logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorDemistificirane aplikacije za štednju: najbolje aplikacije za smanjenje vaših računa za kupnju
OGLAS

Demistificirane aplikacije za štednju: najbolje aplikacije za smanjenje vaših računa za kupnju

Demistificirane aplikacije za štednju: najbolje aplikacije za smanjenje vaših računa za kupnju

Hrvatska nije samo raj za turiste, ona je i raj za potrošače. Hrvatska populacija marljivo koristi web stranice i aplikacije kako bi kupovala jeftino i ostvarila velike popuste na proizvode koji ih zanimaju. Postoje vrlo točni datumi kao što su Crni petak ili Cyber ponedjeljak kada postoji veći protok transakcija. No, potrošnja Hrvata raste i danas za pronalaženje poslova koriste uglavnom digitalne medije. Prema podacima iz iste države, ovo su najbolje aplikacije i web-mjesta koja smanjuju račune za kupnju:

Temu aplikacija

2.jpg

Temu je aplikacija za online prodaju artikala, kao i web stranica koja povezuje potrošače s prodavačima, proizvođačima i markama iz cijelog svijeta. Sadrži više od 30 različitih kategorija, uključujući predmete za kućanstvo, modu, ljepotu, elektroniku i rukotvorine, da spomenemo samo neke. Atrakcija su veliki popusti, jer možete pronaći proizvode s popustom do 90%. Osjećaj kupnje poput “milijunaša” je ono što stranica nudi jer možete pronaći skupe proizvode po izuzetno pristupačnim cijenama. Osim toga, dio uspjeha platforme također dolazi iz njezine strategije nuđenja besplatnih proizvoda korisnicima koji promoviraju aplikaciju na svojim društvenim mrežama i uspiju registrirati nove korisnike.

Müller aplikacija

3.jpg

Ovo je aplikacija njemačke tvrtke Müller koja u Hrvatskoj posluje od 2006. godine. Naime, danas ima gotovo 90 trgovina raspoređenih diljem zemlje. Koje su prednosti ove aplikacije? Digitalna korisnička kartica s Müller cvjetnim programom, sudjelovanje u ekskluzivnim nagradnim igrama, pregled aktualnih kupona, izravan pristup web stranici i tražilici trgovina, digitalna shopping karta i bonus dobrodošlice za prvu kupnju već od 20 €.

Sinsay aplikacija

4.jpg

Kupujte odjeću, uređenje doma i kozmetiku još povoljnije. Ženska odjeća, odjeća za djecu i bebe, igračke i muška moda: sve u jednoj aplikaciji. Posebne ponude i popusti dostupni samo u aplikaciji. Aplikacija Sinsay olakšat će vam kupovinu. Imate li prazan ormar? Najnovija moda za žene i muškarce, kao i dječja odjeća po super cijenama. Ili možda trebate transformirati svoj interijer? Otkrijte ukrase za dnevni boravak, kuhinjske dodatke i druge dodatke za dom. U aplikaciji ćete također pronaći proizvode za šminkanje i druge kozmetičke artikle.

Lidl Plus

5.jpg

Još jedna od najkorištenijih aplikacija od strane Hrvata je Lidl Plus. Uštedite svaki dan uvijek imajući pri ruci kupone s popustom, knjižicu s ponudama ili ulaznice u digitalnom formatu.

Usluga je namijenjena potrošačima koji od Lidl Stiftunga žele primati personalizirane informacije o Lidl Plus ponudama i promocijama te ponudama, proizvodima i uslugama odabranih partnera i Lidl kompanija, koje su što bliže njihovim interesima. Svoje obroke možete platiti mobitelom na brži i praktičniji način. Samo prenesite svoju kreditnu karticu i moći ćete platiti i iskoristiti svoje popuste jednim pokretom.

Katalozi 365 donosi vam sve kataloge popusta vaših omiljenih trgovina u Hrvatskoj. Iskoristite prednosti aplikacija!

OGLAS

Katalozi 365 Copyright © 2024. Sva su prava pridržana. Zabranjeno je kopirati ili reproducirati tekstove bez prethodnog pisanog odobrenja. Fotografije proizvoda, slike i brošure služe samo u ilustrativne svrhe. Snižene cijene utvrđuju službeni distributeri navedeni na ovoj stranici. Ponude vrijede od i do datuma isteka ili do isteka zaliha. Ova je stranica informativna i ne može se koristiti za reklamaciju proizvoda. Cijene se mogu razlikovati ovisno o lokaciji.