OGLAS

Lidl vs Kaufland. Gdje možete dobiti najbolje ponude?

Lidl vs Kaufland. Gdje možete dobiti najbolje ponude?

Postoji širok izbor supermarketa u Hrvatskoj. Ali postoje dva lanca koja čine razliku u zemlji zbog svoje raznolikosti proizvoda i promocija: Lidl i Kaufland. Imaju vrlo širok katalog proizvoda, povoljne cijene i zaista primamljive sezonske akcije. Iako će svaki kupac izabrati određeni lanac na temelju ukusa ili lojalnosti, koja od dvije trgovine nudi najbolje popuste? Vrlo je važno obratiti pozornost na dnevne i mjesečne publikacije koje objavljuju i uspoređivati cijene. Olakšati svoj džep bit će važno kako biste dočekali kraj mjeseca bez dugova i s nešto novca za ulaganje u dar za Valentinovo. Ne zaboravite da u Lidlu i Kauflandu možete pronaći posebne proizvode za svog partnera.

Lidl

2.jpg

Lidl nudi veliki izbor proizvoda, uključujući: voće i povrće, kavu, čaj, ulje, grickalice, slatkiše, svježu tjesteninu, kruh, meso, piletinu, ribu, smrznutu hranu, pića, sredstva za čišćenje i osobnu higijenu, male kućanske aparate, kućne ljubimce hrana, i još mnogo toga. U Lidlu uvijek možete uštedjeti više. Svaki tjedan Lidl nudi brojne akcije prehrambenih i neprehrambenih proizvoda. Sve trgovine također imaju ponudu hrane i popuste na proizvode za čišćenje i dodatke za dom, vrtlarske alate i DIY predmete. Možete preuzeti Lidl Plus aplikaciju kako biste počeli štedjeti pri svakoj kupnji i ostvarili ekskluzivne pogodnosti. U aplikaciji kliknite na odjeljak s kuponima i aktivirajte kupone koje želite iskoristiti u trgovini. Svi aktivirani kuponi automatski se primjenjuju na blagajni kada se vaša Lidl Plus kartica skenira. Ako pregledate njihovu web stranicu, pronaći ćete rasprodaje do 50% na odabrane proizvode.

Kaufland

3.jpg

Kaufland također nudi široku ponudu. Pronaći ćete sve po najpovoljnijim cijenama: voće i povrće, grickalice, slatkiše, svježu hranu, DIY i poklone, hranu za kućne ljubimce, biljke, kavu i čaj, male kućanske aparate, proizvode za zabavu, toaletne potrepštine, vrtni alat, odjeću i još mnogo toga. Kaufland nudi posebne tjedne akcije koje kupovinu u ovom hipermarketu čine još jeftinijom nego inače. Uz Kaufland karticu ostvarujete kupone i ekskluzivne popuste. U Kauflandu svaki tjedan (ponedjeljak, petak i srijeda) čekaju vas tri super akcije, što je dobar razlog da odaberete ovaj lanac. Inspiraciju i izvrsne recepte možete pronaći na web stranici Kauflanda. Postoji posebna sekcija s preko 500 recepata za pripremu jela od namirnica koje već imate u hladnjaku. Na webu i u fizičkim trgovinama također ima vrlo dobre popuste. Postoji mnogo mogućnosti da uštedite što je više moguće u supermarketu. Bit će samo potrebno provjeriti ponude Lidla i Kauflanda i izabrati jedan od ova dva velika lanca koji su fizički prisutni u Hrvatskoj.

Katalozi 365 donosi sve kataloge sniženja glavnih supermarketa u Hrvatskoj. Iskoristite priliku da pregledate svaki od njih i potražite najbolje ponude. Ako počnete kontrolirati svoju potrošnju, moći ćete bolje uravnotežiti svoje financije. Ne propustite ovu priliku i uštedite koliko god možete.

OGLAS