logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorLidl vs Kaufland. Gdje možete dobiti najbolje ponude?
OGLAS

Lidl vs Kaufland. Gdje možete dobiti najbolje ponude?

Lidl vs Kaufland. Gdje možete dobiti najbolje ponude?

Postoji širok izbor supermarketa u Hrvatskoj. Ali postoje dva lanca koja čine razliku u zemlji zbog svoje raznolikosti proizvoda i promocija: Lidl i Kaufland. Imaju vrlo širok katalog proizvoda, povoljne cijene i zaista primamljive sezonske akcije. Iako će svaki kupac izabrati određeni lanac na temelju ukusa ili lojalnosti, koja od dvije trgovine nudi najbolje popuste? Vrlo je važno obratiti pozornost na dnevne i mjesečne publikacije koje objavljuju i uspoređivati cijene. Olakšati svoj džep bit će važno kako biste dočekali kraj mjeseca bez dugova i s nešto novca za ulaganje u dar za Valentinovo. Ne zaboravite da u Lidlu i Kauflandu možete pronaći posebne proizvode za svog partnera.

Lidl

2.jpg

Lidl nudi veliki izbor proizvoda, uključujući: voće i povrće, kavu, čaj, ulje, grickalice, slatkiše, svježu tjesteninu, kruh, meso, piletinu, ribu, smrznutu hranu, pića, sredstva za čišćenje i osobnu higijenu, male kućanske aparate, kućne ljubimce hrana, i još mnogo toga. U Lidlu uvijek možete uštedjeti više. Svaki tjedan Lidl nudi brojne akcije prehrambenih i neprehrambenih proizvoda. Sve trgovine također imaju ponudu hrane i popuste na proizvode za čišćenje i dodatke za dom, vrtlarske alate i DIY predmete. Možete preuzeti Lidl Plus aplikaciju kako biste počeli štedjeti pri svakoj kupnji i ostvarili ekskluzivne pogodnosti. U aplikaciji kliknite na odjeljak s kuponima i aktivirajte kupone koje želite iskoristiti u trgovini. Svi aktivirani kuponi automatski se primjenjuju na blagajni kada se vaša Lidl Plus kartica skenira. Ako pregledate njihovu web stranicu, pronaći ćete rasprodaje do 50% na odabrane proizvode.

Kaufland

3.jpg

Kaufland također nudi široku ponudu. Pronaći ćete sve po najpovoljnijim cijenama: voće i povrće, grickalice, slatkiše, svježu hranu, DIY i poklone, hranu za kućne ljubimce, biljke, kavu i čaj, male kućanske aparate, proizvode za zabavu, toaletne potrepštine, vrtni alat, odjeću i još mnogo toga. Kaufland nudi posebne tjedne akcije koje kupovinu u ovom hipermarketu čine još jeftinijom nego inače. Uz Kaufland karticu ostvarujete kupone i ekskluzivne popuste. U Kauflandu svaki tjedan (ponedjeljak, petak i srijeda) čekaju vas tri super akcije, što je dobar razlog da odaberete ovaj lanac. Inspiraciju i izvrsne recepte možete pronaći na web stranici Kauflanda. Postoji posebna sekcija s preko 500 recepata za pripremu jela od namirnica koje već imate u hladnjaku. Na webu i u fizičkim trgovinama također ima vrlo dobre popuste. Postoji mnogo mogućnosti da uštedite što je više moguće u supermarketu. Bit će samo potrebno provjeriti ponude Lidla i Kauflanda i izabrati jedan od ova dva velika lanca koji su fizički prisutni u Hrvatskoj.

Katalozi 365 donosi sve kataloge sniženja glavnih supermarketa u Hrvatskoj. Iskoristite priliku da pregledate svaki od njih i potražite najbolje ponude. Ako počnete kontrolirati svoju potrošnju, moći ćete bolje uravnotežiti svoje financije. Ne propustite ovu priliku i uštedite koliko god možete.

OGLAS

Katalozi 365 Copyright © 2024. Sva su prava pridržana. Zabranjeno je kopirati ili reproducirati tekstove bez prethodnog pisanog odobrenja. Fotografije proizvoda, slike i brošure služe samo u ilustrativne svrhe. Snižene cijene utvrđuju službeni distributeri navedeni na ovoj stranici. Ponude vrijede od i do datuma isteka ili do isteka zaliha. Ova je stranica informativna i ne može se koristiti za reklamaciju proizvoda. Cijene se mogu razlikovati ovisno o lokaciji.