logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorTop 5 trgovina za kupnju božićnih poklona
OGLAS

Top 5 trgovina za kupnju božićnih poklona

Top 5 trgovina za kupnju božićnih poklona

Božić je sezona darivanja par excellence. Obitelji se međusobno darivaju, a tvrtke obično svojim kupcima ili zaposlenicima šalju male promotivne poklone koji u ovo doba godine dobivaju posebno značenje. Poklon će ovisiti o ukusu svake osobe, njihovoj dobi i vašem budžetu. Nije lako odabrati poseban poklon, ali ako je kupljen od srca, svaki će biti dobrodošao. Ovdje preporučujemo 5 trgovina u Hrvatskoj za kupnju božićnih poklona.

IKEA

2.jpg

IKEA prodaje široku paletu proizvoda u rasponu od namještaja i kuhinjskih aparata, kreveta i madraca, do rasvjete, ukrasa, biljaka i kontejnera, tepiha, tekstila i kućne elektronike. Dobra alternativa za blagdanske poklone su tipični božićni jastuci koje će vaša draga osoba moći kombinirati sa svojom foteljom ili garniturom za spavaću sobu. Tu su i jastuci s omiljenim likovima mališana.

Decathlon

3.jpg

Pandemija je mnoge ljude potaknula na vježbanje, čak i one koji nikada nisu eksperimentirali s tjelesnom aktivnošću. Zato je pokloniti par tenisica, sportsku odjeću ili termos bocu uvijek dobra opcija. U trgovinama poput Decathlon pronaći ćete najširi izbor sportske odjeće i različitih marki, tako da možete odabrati onu koja najbolje odgovara vašem budžetu. Definirajte vrstu djelatnosti i prema tome kupite garderobu.

Bubamara

4.jpg

Ako imate malo dijete koje je već počelo istraživati svijet, Bubamara nudi različite vrste poklona. Drvene igračke, elektroničke igračke, lutke, autići na daljinsko upravljanje, društvene igre, dječje knjige, bicikli, tricikli i još mnogo toga. Mogućnosti je mnogo, a poklon možete prilagoditi svom budžetu. Sve što roditeljima i novorođenčadi treba može se pronaći u Bubamari. Popularni brendovi kao što su Chicco, Fisher Price, Freeon, Kit & Kin, Lego, Nerf, Disney, Pampers, Smoby, Cool Club, Cybex, Alphanova, su dostupni.

Mango

5.jpg

Za Božić morate nositi crvenu odjeću. Ako razmišljate o poklanjanju odjeće, Mango je najbolje mjesto za kupovinu. Poklon za cijelu obitelj moći ćete riješiti u istoj trgovini i po najboljoj cijeni. Tvrtka prodaje vlastite robne marke: Mango, za jedinstvene i ženstvene kupce; Mango Man, s najnovijim modernim kolekcijama za muškarce; Mango kids, svjež, zabavan i prirodan brend za najmlađe članove obitelji; Mango Teens, ležerna odjeća s osobnošću, namijenjena mladima; i Mango Home, linija proizvoda za dom prirodne teksture i jarkih boja.

6.jpg

Ako je vaša posebna osoba obožavatelj elektronike, Links nudi sve što vam treba. Možete pronaći mobitele, prijenosna računala, pisače, skenere, kamere i opremu, GPS, dronove, hardver za pohranu podataka, adaptere, kabele, softver, TV uređaje i opremu, audio i video sustave i još mnogo toga. S obnovom mobitela, nabavka novog modela mogla bi biti dobar poklon. Ovisno o dobi, moći ćete donijeti odluku o poklonu prema karakteristikama uređaja.

Katalozi 365 donosi vam sve kataloge sniženja vaših omiljenih trgovina kako biste odabrali poklon koji najbolje odgovara vašem budžetu i vašim najdražima.

OGLAS

Katalozi 365 Copyright © 2024. Sva su prava pridržana. Zabranjeno je kopirati ili reproducirati tekstove bez prethodnog pisanog odobrenja. Fotografije proizvoda, slike i brošure služe samo u ilustrativne svrhe. Snižene cijene utvrđuju službeni distributeri navedeni na ovoj stranici. Ponude vrijede od i do datuma isteka ili do isteka zaliha. Ova je stranica informativna i ne može se koristiti za reklamaciju proizvoda. Cijene se mogu razlikovati ovisno o lokaciji.