homeIcon
  1. separatorSupermarketi
  2. separatorDECENTIA
OGLAS

Najnovije ponude trgovine DECENTIA

Ponude, popusti, promocije, brošure i katalozi trgovine DECENTIA

Decentia je jedna od novopridošlica u industriji supermarketa u Hrvatskoj. Svojom velikom mrežom prodavaonica u Zagrebu plijeni pozornost mnogih Hrvata koji su u potrazi za kvalitetnim proizvodima po niskim cijenama. Decentia slovi kao prijateljska i bliska prodavaonica koja želi da se svaki kupac osjeća kao da joj je stalo do njega.

Kakve proizvode mogu pronaći u trgovini DECENTIA?

Decentia trgovine nude sve vrste proizvoda. Prodaju tjesteninu, kavu, bombone, grickalice, kobasice i suhomesnate proizvode. Također, možete kupiti i sir, maslac, vrhnja i kekse. Ako ste u potrazi za napitcima, možete nabaviti pivo, vino, gazirane i negazirane sokove, te je dostupna i tuna i smrznuta hrana. Mogu se kupiti i sredstva za čišćenje i toaletne potrepštine.

OGLAS

Često postavljana pitanja o DECENTIA

Povijest trgovine DECENTIA: što je DECENTIA?
Open

Povijest Decentije prilično je mlada jer je svoju prvu trgovinu otvorila 2008. godine. Osmislio ju je Mate Tomić i otkako je rođena ne prestaje rasti i širiti se. Danas ima 37 trgovina u Zagrebu i preko 200 zaposlenih. U 2017. godini tvrtka je kupila 7 trgovina od trgovačkog lanca BIS, čime je Decentia dobila veći utjecaj.

Koje brendove nudi trgovina DECENTIA?
Open

Decentia nudi domaće i međunarodne brandove. Proizvode kao što su Lays grickalice, Gavrilović kobasice, Pik suhomesnate proizvode. Decentia prodaje Buco sir, Zvijezda maslac, Meggle krem sir, Rio Mare tunu, Ledo smrznutu hranu i Marodi tjesteninu. Možete kupiti Anamarija kavu, Kraš kekse, Ožujsko pivo, Graševina vino i Pepsi sok. Ako tražite proizvode za čišćenje možete kupiti Somat i Silan proizvode.

Kako uštedjeti u trgovini DECENTIA?
Open

Decentia je mjesto gdje se lako pronalaze ponude i popusti. Svaki tjedan trgovina daruje posebne cijene za više od 50 proizvoda kako biste svoje namirnice obavili bez trošenja svog novca. Provjerite njegove kataloge kako biste bili ažurirani o svim ponudama koje ne smijete propustiti.

Upoznaj konkurente trgovine DECENTIA
Open

Decentia je dio velikog tržišta trgovina mješovitom robom koje posluju u Hrvatskoj. Konzum, Kaufland, Spar, Plodine, Lidl, KTC, Hofer, Metro, Tommy i Studenac samo su neki od brandova koji djele tržište s Decentiom.

Ekskluzivne pogodnosti trgovine DECENTIA
Open

Tražite jeftine prodavaonice u blizini svog doma? Decentia je savršena kombinacija kvalitete, raznolikosti, cijene i lokacije. U svakom zagrebačkom kvartu postoji prodavaonica za izbor.

Ali bo DECENTIA imelo ponudbe na Black Friday?
Open

Decentia nudi izvrsne ponude i popuste za Crni petak kako bi vam pomogli uštedjeti novac na svemu što vam je potrebno. Otključajte najpovoljnije ponude ove sezone i postanite stručni kupac!

Katalozi 365 nudi najnovije kataloge i brošure za Crni petak na tržištu. Otkrijte ekskluzivne pogodnosti kako biste dobili najbolju vrijednost za svoj novac u svojim omiljenim trgovinama.

Crni petak će započeti 25. studenoga. Iako tehnički traje 24 sata, većina trgovina će imati ponude i velike popuste najmanje tjedan dana. U nekim će slučajevima biti ranih popusta za Crni petak nekoliko dana prije nego što Crni petak uopće počne, pa budite u potrazi za ranim ponudama i prilikama.

Otključajte ponude najpouzdanijih marki u zemlji i pogodnosti koje su zapravo vrijedne vašeg vremena. Prikupljamo, razvrstavamo i organiziramo tisuće brošura iz različitih kategorija i lokacija, omogućujući vam da uštedite novac tijekom Crnog petka, Cyber ponedjeljka, i drugih relevantnih sezona popusta.

Bilo da tražite kućanske aparate koje si zapravo možete priuštiti ili novi namještaj za svoj dom, jamčimo da ćete pronaći ono što tražite na našoj web stranici.

Uz Katalozi 365, možete dobiti do 80% popusta na odabrane proizvode. Zaboravite na inflaciju, rast cijena i sumnjive poslove. Posjetite Katalozi 365danas i pridružite se ostalim pametnim kupcima!

Popusti trgovine DECENTIA
Open

Ako želite saznati sve Decentijine ponude, došli ste na pravu stranicu.

Katalozi 365 ima sve kataloge s popustima koje nudi Decentia tako da možete kupovati uz velike uštede.

Brošure i katalozi sadrže najbolje tjedne, mjesečne i godišnje promocije, kao i ponude i popuste koji su danas dostupni u trgovinama. Da biste provjerili ažurirane cijene, možete pogledati i službenu internetsku stranicu:
https://www.decentiazg.hr

OGLAS
OGLAS