Najnovije ponude trgovine NAMJEŠTAJ MIMA

OGLAS

OGLAS

Ostale ponude trgovine Kuća i Namještaj

OGLAS

Kakve proizvode mogu pronaći u trgovini NAMJEŠTAJ MIMA?

U trgovinama Namještaj Mima izlaže se sve od kuhinjskih blokova i bijele tehnike do stolica, stolova za blagovanje, ladica, sofa, fotelja, vitrina i polica. Također je moguće kupiti krevete, ormare, madrace, noćne ormariće, ormare i uredski materijal. Možete pronaći ogledala, vješalice, vrtne garniture i sve vrste predmeta za uređenje doma kao što su tepisi, lampe, satovi, zavjese i slike.

Upoznaj konkurente trgovine NAMJEŠTAJ MIMA

Tržište namještaja i proizvoda za kućanstvo u Hrvatskoj je široko i raznoliko. Namještaj Mima dio je grupe tvrtki koje dijele sličan asortiman kao što su Jysk, Mömax, Namjestaj, XXXLesnina, Emmezeta, Prima, Ikea, Zondo i Elipso.

OGLAS

Ali bo NAMJEŠTAJ MIMA imelo ponudbe na Black Friday?

Namještaj Mima nudi izvrsne ponude i popuste za Crni petak kako bi vam pomogli uštedjeti novac na svemu što vam je potrebno. Otključajte najpovoljnije ponude ove sezone i postanite stručni kupac!

Katalozi 365 nudi najnovije kataloge i brošure za Crni petak na tržištu. Otkrijte ekskluzivne pogodnosti kako biste dobili najbolju vrijednost za svoj novac u svojim omiljenim trgovinama.

Crni petak će započeti 25. studenoga. Iako tehnički traje 24 sata, većina trgovina će imati ponude i velike popuste najmanje tjedan dana. U nekim će slučajevima biti ranih popusta za Crni petak nekoliko dana prije nego što Crni petak uopće počne, pa budite u potrazi za ranim ponudama i prilikama.

Otključajte ponude najpouzdanijih marki u zemlji i pogodnosti koje su zapravo vrijedne vašeg vremena. Prikupljamo, razvrstavamo i organiziramo tisuće brošura iz različitih kategorija i lokacija, omogućujući vam da uštedite novac tijekom Crnog petka, Cyber ponedjeljka, i drugih relevantnih sezona popusta.

Bilo da tražite kućanske aparate koje si zapravo možete priuštiti ili novi namještaj za svoj dom, jamčimo da ćete pronaći ono što tražite na našoj web stranici.

Uz Katalozi 365, možete dobiti do 80% popusta na odabrane proizvode. Zaboravite na inflaciju, rast cijena i sumnjive poslove. Posjetite Katalozi 365danas i pridružite se ostalim pametnim kupcima!

OGLAS

Ostali brendovi u kategoriji Kuća i Namještaj

OGLAS