logo

Najnovije ponude trgovine NAMJEŠTAJ MIMA

OGLAS
OGLAS
OGLAS

Ostale ponude trgovine Kuća i Namještaj

OGLAS

Kakve proizvode mogu pronaći u trgovine NAMJEŠTAJ MIMA?

U trgovinama Namještaj Mima izlaže se sve od kuhinjskih blokova i bijele tehnike do stolica, stolova za blagovanje, ladica, sofa, fotelja, vitrina i polica. Također je moguće kupiti krevete, ormare, madrace, noćne ormariće, ormare i uredski materijal. Možete pronaći ogledala, vješalice, vrtne garniture i sve vrste predmeta za uređenje doma kao što su tepisi, lampe, satovi, zavjese i slike.

Upoznaj konkurente trgovine NAMJEŠTAJ MIMA

Tržište namještaja i proizvoda za kućanstvo u Hrvatskoj je široko i raznoliko. Namještaj Mima dio je grupe tvrtki koje dijele sličan asortiman kao što su Jysk, Mömax, Namjestaj, XXXLesnina, Emmezeta, Prima, Ikea, Zondo i Elipso.
OGLAS

Ostali brendovi u kategoriji Kuća i Namještaj

OGLAS

Katalozi 365 Copyright © 2024. Sva su prava pridržana. Zabranjeno je kopirati ili reproducirati tekstove bez prethodnog pisanog odobrenja. Fotografije proizvoda, slike i brošure služe samo u ilustrativne svrhe. Snižene cijene utvrđuju službeni distributeri navedeni na ovoj stranici. Ponude vrijede od i do datuma isteka ili do isteka zaliha. Ova je stranica informativna i ne može se koristiti za reklamaciju proizvoda. Cijene se mogu razlikovati ovisno o lokaciji.