logo
OGLAS

Najnovije ponude trgovine SPAR

Ponude, popusti, promocije, brošure i katalozi trgovine SPAR

SPAR je međunarodni lanac supermarketa nizozemskog podrijetla. S dugom poviješću na tržištu, SPAR je snažno prisutan u Hrvatskoj, kao i u mnogim drugim europskim zemljama.

Često postavljana pitanja o SPAR

Povijest trgovine SPAR: što je SPAR?
close

SPAR je 1932. godine osnovao Adriaan van Well u Zoetermeeru u Nizozemskoj, kada su se neovisni veletrgovci i trgovci na malo udružili kako bi stvorili dobrovoljni maloprodajni lanac. Iz Nizozemske se model razvio i brzo proširio diljem Europe tijekom 1950-ih. Godinama kasnije, SPAR organizacije su osnovane i u Africi, na Dalekom istoku, Južnoj Americi, Australiji, a potom i u Moskvi.

SPAR je u Hrvatskoj otvorio svoja vrata sredinom 2006. godine i od tada je jedan od vodećih lanaca supermarketa na hrvatskom tržištu. Danas SPAR u Hrvatskoj posluje kroz više od 120 trgovina raspoređenih u glavnim regijama zemlje. Svoje proizvode prodaju i putem svoje ekskluzivne online trgovine.

Koje brendove nudi trgovine SPAR?
close

SPAR prodaje proizvode vlastitih robnih marki: Simpex, Splendid, S-Budget, New York, Drive, Barbecue, Despar, SPAR Premium, SPAR Free, Vital, Natur*Pur, SPAR Veggie, SPAR Enjoy, Beauty Kiss, Pamina, Silky Touch , Verde Vera, između ostalih. Nadalje, SPAR prodaje proizvode poznatih brendova kao što su Cekin, Vindon, Dukat, Milka, Mc Vitie's, Krusovce, Pitting, Rauch, Gloria, Nescafé i brojne druge.

Kako uštedjeti u trgovine SPAR?
close

Uštedjeti novac u SPAR-u vrlo je jednostavno korištenjem ponuda i promocija objavljenih na njihovoj službenoj web stranici. Na SPAR-ovoj online trgovini nalazi se rubrika "Promocije" u kojoj kupci mogu pronaći veliki izbor sniženih proizvoda.

Na Katalozi 365 također ćete pronaći najnovije ponude i promocije u SPAR-u. Osim toga, objavljuju tjedne kataloge i letke s ponudama.

Ali bo SPAR imelo ponudbe na Black Friday?
close

SPAR nudi izvrsne ponude i popuste za Crni petak kako bi vam pomogli uštedjeti novac na svemu što vam je potrebno. Otključajte najpovoljnije ponude ove sezone i postanite stručni kupac!

Katalozi 365 nudi najnovije kataloge i brošure za Crni petak na tržištu. Otkrijte ekskluzivne pogodnosti kako biste dobili najbolju vrijednost za svoj novac u svojim omiljenim trgovinama.

Crni petak će započeti 25. studenoga. Iako tehnički traje 24 sata, većina trgovina će imati ponude i velike popuste najmanje tjedan dana. U nekim će slučajevima biti ranih popusta za Crni petak nekoliko dana prije nego što Crni petak uopće počne, pa budite u potrazi za ranim ponudama i prilikama.

Otključajte ponude najpouzdanijih marki u zemlji i pogodnosti koje su zapravo vrijedne vašeg vremena. Prikupljamo, razvrstavamo i organiziramo tisuće brošura iz različitih kategorija i lokacija, omogućujući vam da uštedite novac tijekom Crnog petka, Cyber ponedjeljka, i drugih relevantnih sezona popusta.

Bilo da tražite kućanske aparate koje si zapravo možete priuštiti ili novi namještaj za svoj dom, jamčimo da ćete pronaći ono što tražite na našoj web stranici.

Uz Katalozi 365, možete dobiti do 80% popusta na odabrane proizvode. Zaboravite na inflaciju, rast cijena i sumnjive poslove. Posjetite Katalozi 365danas i pridružite se ostalim pametnim kupcima!

Upoznaj konkurente trgovine SPAR
close

SPAR se u Hrvatskoj natječe s drugim lancima supermarketa poput Lidla, Kauflanda, Konzuma i ostalih.

Ekskluzivne pogodnosti trgovine SPAR
close

SPAR svojim kupcima nudi širok asortiman proizvoda po vrlo povoljnim cijenama. Osim toga, prodaju proizvode vlastite robne marke i visoke kvalitete. Kupci mogu kupiti svoje proizvode u online trgovini i dobiti ih na kućnu adresu. SPAR ima ekskluzivnu službu za korisnike.

Popusti trgovine SPAR
close

Katalozi 365 vam donosi sve ponude i akcije koje SPAR nudi za vas u Hrvatskoj.

Najširi asortiman proizvoda po najpovoljnijim cijenama možete pronaći u SPAR-u. Provjerite Katalozi 365 i počnite štedjeti danas uz SPAR.

Brošure i katalozi sadrže najbolje tjedne, mjesečne i godišnje promocije, kao i ponude i popuste koji su danas dostupni u trgovinama. Da biste provjerili ažurirane cijene, možete pogledati i službenu internetsku stranicu: https://www.spar.hr

OGLAS

Katalozi 365 Copyright © 2024. Sva su prava pridržana. Zabranjeno je kopirati ili reproducirati tekstove bez prethodnog pisanog odobrenja. Fotografije proizvoda, slike i brošure služe samo u ilustrativne svrhe. Snižene cijene utvrđuju službeni distributeri navedeni na ovoj stranici. Ponude vrijede od i do datuma isteka ili do isteka zaliha. Ova je stranica informativna i ne može se koristiti za reklamaciju proizvoda. Cijene se mogu razlikovati ovisno o lokaciji.