homeIcon
  1. separatorElektronika
  2. separatorSVIJET MEDIJA
OGLAS

Najnovije ponude trgovine SVIJET MEDIJA

Ponude, popusti, promocije, brošure i katalozi trgovine SVIJET MEDIJA

Svijet Medija je hrvatski lanac trgovina usmjerenih na prodaju elektroničkih proizvoda. Zbog svoje duge povijesti na tržištu, Svijet Medija ima široku mrežu prodavaonica raspoređenih po glavnim regijama zemlje.

Kakve proizvode mogu pronaći u trgovini SVIJET MEDIJA?

U Svijetu Medija kupci mogu pronaći široku paletu proizvoda kao što su stolna računala, monitori, PC oprema, prijenosna računala, tableti, e-knjige, prijenosni punjači, uređaji za pohranu podataka, usmjerivači, utp kablovi i oprema, web kamere, adapteri, pametni satovi, audio i video oprema, DVD playeri, Blue-Ray, konzole za video igre, igre, kućanski aparati i proizvodi kućne elektronike i još mnogo toga.

OGLAS

Često postavljana pitanja o SVIJET MEDIJA

Povijest trgovine SVIJET MEDIJA: što je SVIJET MEDIJA?
Open

Povijest Svijeta Medija započinje 1994. godine osnivanjem tvrtke i otvaranjem prve trgovine u Hrvatskoj. Svijet Medija je od samog početka usmjeren na veleprodaju i maloprodaju elektroničkih proizvoda i računalne opreme. U narednim je godinama tvrtka doživjela snažan proces širenja i otvorila velik broj poslovnica u Hrvatskoj. Svijet Medija ima veliki logistički i distributivni centar u Zagrebu. Danas Svijet Medija u Hrvatskoj posluje kroz više od 10 prodavaonica, strateški raspoređenih po glavnim regijama zemlje. Svoje proizvode također prodaju i preko svoje ekskluzivne internet trgovine.

Koje brendove nudi trgovina SVIJET MEDIJA?
Open

Svijet Medija prodaje proizvode poznatih brendova kao što su HP, Fénix, ASUS, DELL, Apple, Huawei, Lenovo, Vivax, Xiaomi, Alcatel, Samsung, Bosch, Electrolux, Liebherr, Gorenje, Franck, Lavazza, Julius Meinl, Philips, Illy, DeLonghi, Segafredo, Hama, Jacobs, Grundig, Russell Hobbs, Movenpick i drugi.

Kako uštedjeti u trgovini SVIJET MEDIJA?
Open

Ušteda novca u Svijetu Medija vrlo je jednostavna korištenjem ponuda i akcija objavljenih na njihovoj službenoj Internet stranici. Na Internet trgovini Svijeta Medija nalazi se odjeljak "Akcije" gdje kupci mogu pronaći velik izbor proizvoda po sniženim cijenama. Na Katalozi 365 možete također pronaći najnovije ponude i akcije koje nudi Svijet Medija. Pretplatom na newsletter moguće je biti u tijeku s najnovijim ponudama.

Upoznaj konkurente trgovine SVIJET MEDIJA
Open

Svijet Medija se natječe u Hrvatskoj s drugim lancima trgovina kao što su Holex, Kronos, Chipoteka i drugi.

Ekskluzivne pogodnosti trgovine SVIJET MEDIJA
Open

Svijet Medija svojim kupcima nudi visokokvalitetne elektroničke proizvode brojnih brendova. Kupci mogu kupovati proizvode putem Internet trgovine Svijeta Medija i bit će im dostavljeni na kućnu adresu. U slučaju bilo kakvih neugodnosti s nekim od proizvoda, Svijet Medija omogućuje povrat sredstava. Svijet Medija ima ekskluzivnu službu za korisnike.

Ali bo SVIJET MEDIJA imelo ponudbe na Black Friday?
Open

Svijet Medija nudi izvrsne ponude i popuste za Crni petak kako bi vam pomogli uštedjeti novac na svemu što vam je potrebno. Otključajte najpovoljnije ponude ove sezone i postanite stručni kupac!

Katalozi 365 nudi najnovije kataloge i brošure za Crni petak na tržištu. Otkrijte ekskluzivne pogodnosti kako biste dobili najbolju vrijednost za svoj novac u svojim omiljenim trgovinama.

Crni petak će započeti 25. studenoga. Iako tehnički traje 24 sata, većina trgovina će imati ponude i velike popuste najmanje tjedan dana. U nekim će slučajevima biti ranih popusta za Crni petak nekoliko dana prije nego što Crni petak uopće počne, pa budite u potrazi za ranim ponudama i prilikama.

Otključajte ponude najpouzdanijih marki u zemlji i pogodnosti koje su zapravo vrijedne vašeg vremena. Prikupljamo, razvrstavamo i organiziramo tisuće brošura iz različitih kategorija i lokacija, omogućujući vam da uštedite novac tijekom Crnog petka, Cyber ponedjeljka, i drugih relevantnih sezona popusta.

Bilo da tražite kućanske aparate koje si zapravo možete priuštiti ili novi namještaj za svoj dom, jamčimo da ćete pronaći ono što tražite na našoj web stranici.

Uz Katalozi 365, možete dobiti do 80% popusta na odabrane proizvode. Zaboravite na inflaciju, rast cijena i sumnjive poslove. Posjetite Katalozi 365danas i pridružite se ostalim pametnim kupcima!

Popusti trgovine SVIJET MEDIJA
Open

Katalozi 365 donosi Vam sve ponude i akcije koje Svijet Medija ima za Vas u Hrvatskoj. Ako je u pitanju elektronika, u Svijetu Medija pronaći ćete sve što Vam treba, i više od toga. Provjerite Katalozi 365 i otkrijte što Vam sve Svijet Medija može ponuditi.

Brošure i katalozi sadrže najbolje tjedne, mjesečne i godišnje promocije, kao i ponude i popuste koji su danas dostupni u trgovinama. Da biste provjerili ažurirane cijene, možete pogledati i službenu internetsku stranicu: https://www.svijet-medija.hr/

OGLAS
OGLAS