logo
homeIcon
  1. separatorSupermarketi
  2. separatorTRGOCENTAR
OGLAS

Najnovije ponude trgovine TRGOCENTAR

Ponude, popusti, promocije, brošure i katalozi trgovine TRGOCENTAR

Trgocentar je široko rasprostranjen hrvatski lanac supermarketa. Zbog svog dugog postojanja na tržištu, Trgocentar ima široku mrežu trgovina rasprostranjenih po glavnim regijama Hrvatske.

Često postavljana pitanja o TRGOCENTAR

Povijest trgovine TRGOCENTAR: što je TRGOCENTAR?
close

Povijest Trgocentra započinje 1963. godine osnivanjem tvrtke i otvaranjem njene prve trgovine u Hrvatskoj. Od samog početka cilj Trgocentra je bio pružiti kupcima širok asortiman proizvoda za masovnu potrošnju po najboljoj cijeni na tržištu. Sjedište tvrtke je u Zaboku i jedna je od vodećih lanaca supermarketa na hrvatskom tržištu. Danas Trgocentar posluje u Hrvatskoj kroz više od 75 trgovina raspoređenih po glavnim županijama države.

Koje brendove nudi trgovine TRGOCENTAR?
close

Trgocentar prodaje proizvode poznatih brandova kao što su Arabesca, Pan, Kjoki, Debrecinka, Šunka, Bečka, Panona, Kravica, Ledo, Klara, Bobica, Ultra Plus, Dorina, Dukat, Podravka, Staropramen, Kozel, Milka, Jaffa, Hell, Hortex, Coca-Cola, Violeta, Meri Merino, Whiskas i druge.

Kako uštedjeti u trgovine TRGOCENTAR?
close

Uštede su u Trgocentru veoma jednostavne ako iskoristite ponude i promocije objavljene na njihovoj službenoj stranici. Trgocentar objavljuje tjedne kataloge i brošure s velikim izborom sniženih proizvoda. Na Katalozi 365 možete također pronaći najnovije akcije i promocije Trgocentra. Pretplatom na newsletter moguće je biti u toku s najnovijim ponudama.

Ali bo TRGOCENTAR imelo ponudbe na Black Friday?
close

Trgocentar nudi izvrsne ponude i popuste za Crni petak kako bi vam pomogli uštedjeti novac na svemu što vam je potrebno. Otključajte najpovoljnije ponude ove sezone i postanite stručni kupac!

Katalozi 365 nudi najnovije kataloge i brošure za Crni petak na tržištu. Otkrijte ekskluzivne pogodnosti kako biste dobili najbolju vrijednost za svoj novac u svojim omiljenim trgovinama.

Crni petak će započeti 25. studenoga. Iako tehnički traje 24 sata, većina trgovina će imati ponude i velike popuste najmanje tjedan dana. U nekim će slučajevima biti ranih popusta za Crni petak nekoliko dana prije nego što Crni petak uopće počne, pa budite u potrazi za ranim ponudama i prilikama.

Otključajte ponude najpouzdanijih marki u zemlji i pogodnosti koje su zapravo vrijedne vašeg vremena. Prikupljamo, razvrstavamo i organiziramo tisuće brošura iz različitih kategorija i lokacija, omogućujući vam da uštedite novac tijekom Crnog petka, Cyber ponedjeljka, i drugih relevantnih sezona popusta.

Bilo da tražite kućanske aparate koje si zapravo možete priuštiti ili novi namještaj za svoj dom, jamčimo da ćete pronaći ono što tražite na našoj web stranici.

Uz Katalozi 365, možete dobiti do 80% popusta na odabrane proizvode. Zaboravite na inflaciju, rast cijena i sumnjive poslove. Posjetite Katalozi 365danas i pridružite se ostalim pametnim kupcima!

Upoznaj konkurente trgovine TRGOCENTAR
close

Trgocentar se u Hrvatskoj natječe s drugim lancima supermarketa kao što su Konzum, SPAR, Lidl, Kaufland, CBA, Metro i drugi.

Ekskluzivne pogodnosti trgovine TRGOCENTAR
close

Trgocentar svojim kupcima nudi širok asortiman markiranih proizvoda. Osim što posluje kao supermarket, Trgocentar ima i stanicu za pregled vozila i prodaje tekstilne proizvode. Službena stranica Trgocentra ima rubriku „Novosti“ gdje kupci mogu saznati najnovije vijesti o tvrtki. Trgocentar ima ekskluzivnu korisničku podršku preko telefona ili e-pošte.

Popusti trgovine TRGOCENTAR
close

Katalozi 365 vam donosi sve ponude i akcije koje Trgocentar ima za vas u Hrvatskoj. U Trgocentru ćete pronaći najširi asortiman namirnica po najpovoljnijim cijenama na tržištu. Provjerite Katalozi 365 i počnite štedjeti već danas uz Trgocentar.

Brošure i katalozi sadrže najbolje tjedne, mjesečne i godišnje promocije, kao i ponude i popuste koji su danas dostupni u trgovinama. Da biste provjerili ažurirane cijene, možete pogledati i službenu internetsku stranicu: http://www.trgocentar.com/

OGLAS

Katalozi 365 Copyright © 2024. Sva su prava pridržana. Zabranjeno je kopirati ili reproducirati tekstove bez prethodnog pisanog odobrenja. Fotografije proizvoda, slike i brošure služe samo u ilustrativne svrhe. Snižene cijene utvrđuju službeni distributeri navedeni na ovoj stranici. Ponude vrijede od i do datuma isteka ili do isteka zaliha. Ova je stranica informativna i ne može se koristiti za reklamaciju proizvoda. Cijene se mogu razlikovati ovisno o lokaciji.