logo
homeIcon
  1. separatorOstalo
  2. separatorTUPPERWARE
OGLAS

Najnovije ponude trgovine TUPPERWARE

Ponude, popusti, promocije, brošure i katalozi trgovine TUPPERWARE

Tupperware je međunarodni brend američkog podrijetla koji se bavi marketingom na više razina i specijaliziran je za prodaju plastičnih posuda za skladištenje hrane. Tvrtka je snažno prisutna u Hrvatskoj, kao i u mnogim drugim zemljama svijeta.

Često postavljana pitanja o TUPPERWARE

Povijest trgovine TUPPERWARE: što je TUPPERWARE?
close

Povijest Tupperwarea započela je 1946. osnivanjem tvrtke u South Graftonu, Massachusetts, od strane Earla Tuppera. 1951. godine osnivač i njegova supruga odlučili su preseliti sjedište tvrtke u Kissimmee, Florida, gdje su nabavili više od 1000 hektara zemlje. 1958. godine Earl Tupper prodaje tvrtku. U narednim desetljećima Tupperware je započeo svoju međunarodnu ekspanziju, stigavši u mnoge zemlje svijeta, uključujući i Hrvatsku. U Hrvatsku je Tupperware stigao krajem 1990-ih i od tada je postao vodeći brend na hrvatskom tržištu. Tupperware danas u Hrvatskoj posluje kroz široku mrežu neovisnih konzultanata raspoređenih po cijeloj zemlji.

Koje brendove nudi trgovine TUPPERWARE?
close

Tupperware je svjetski proizvođač plastičnih posuda i posuđa, tako da prodaje proizvode vlastitog brenda.

Kako uštedjeti u trgovine TUPPERWARE?
close

Ušteda u Tupperwareu vrlo je jednostavna ako iskoristite ponude i akcije objavljene na njihovim službenim stranicama. Tupperware Internet trgovina ima odjeljak "Akcije" u kojem kupci mogu pronaći popuste na širok spektar proizvoda. Također, kontaktiranjem Tupperware konzultanata, moguće je saznati sve o najnovijim ponudama. Pretplatom na newsletter i praćenjem Tupperwarea na društvenim mrežama moguće je biti u toku s najnovijim ponudama.

Ali bo TUPPERWARE imelo ponudbe na Black Friday?
close

Tupperware nudi izvrsne ponude i popuste za Crni petak kako bi vam pomogli uštedjeti novac na svemu što vam je potrebno. Otključajte najpovoljnije ponude ove sezone i postanite stručni kupac!

Katalozi 365 nudi najnovije kataloge i brošure za Crni petak na tržištu. Otkrijte ekskluzivne pogodnosti kako biste dobili najbolju vrijednost za svoj novac u svojim omiljenim trgovinama.

Crni petak će započeti 25. studenoga. Iako tehnički traje 24 sata, većina trgovina će imati ponude i velike popuste najmanje tjedan dana. U nekim će slučajevima biti ranih popusta za Crni petak nekoliko dana prije nego što Crni petak uopće počne, pa budite u potrazi za ranim ponudama i prilikama.

Otključajte ponude najpouzdanijih marki u zemlji i pogodnosti koje su zapravo vrijedne vašeg vremena. Prikupljamo, razvrstavamo i organiziramo tisuće brošura iz različitih kategorija i lokacija, omogućujući vam da uštedite novac tijekom Crnog petka, Cyber ponedjeljka, i drugih relevantnih sezona popusta.

Bilo da tražite kućanske aparate koje si zapravo možete priuštiti ili novi namještaj za svoj dom, jamčimo da ćete pronaći ono što tražite na našoj web stranici.

Uz Katalozi 365, možete dobiti do 80% popusta na odabrane proizvode. Zaboravite na inflaciju, rast cijena i sumnjive poslove. Posjetite Katalozi 365danas i pridružite se ostalim pametnim kupcima!

Upoznaj konkurente trgovine TUPPERWARE
close

Tupperware se natječe u Hrvatskoj s drugim brendovima kao što su Rubbermaid, Joseph & Joseph i drugi.

Ekskluzivne pogodnosti trgovine TUPPERWARE
close

Tupperware svojim kupcima nudi jamstvo međunarodne kvalitete svojih proizvoda, potkrijepljeno iskustvom na svjetskom tržištu. Također, moguće je postati Tupperware konzultant i zarađivati od prodaje proizvoda. Tupperware ima ekskluzivnu korisničku podršku putem telefona i e-pošte.

Popusti trgovine TUPPERWARE
close

Katalozi 365 donosi vam sve ponude i akcije koje Tupperware ima za vas u Hrvatskoj. Tupperware je prava stvar za vas kada želite bolje sačuvati hranu i olakšati si kuhinjske zadatke.

Brošure i katalozi sadrže najbolje tjedne, mjesečne i godišnje promocije, kao i ponude i popuste koji su danas dostupni u trgovinama. Da biste provjerili ažurirane cijene, možete pogledati i službenu internetsku stranicu: https://www.tupperware.hr/index

OGLAS

Katalozi 365 Copyright © 2024. Sva su prava pridržana. Zabranjeno je kopirati ili reproducirati tekstove bez prethodnog pisanog odobrenja. Fotografije proizvoda, slike i brošure služe samo u ilustrativne svrhe. Snižene cijene utvrđuju službeni distributeri navedeni na ovoj stranici. Ponude vrijede od i do datuma isteka ili do isteka zaliha. Ova je stranica informativna i ne može se koristiti za reklamaciju proizvoda. Cijene se mogu razlikovati ovisno o lokaciji.