logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorNajbolje cijene Zoocityja: hrana i pribor za vašeg najboljeg prijatelja
OGLAS

Najbolje cijene Zoocityja: hrana i pribor za vašeg najboljeg prijatelja

Najbolje cijene Zoocityja: hrana i pribor za vašeg najboljeg prijatelja

Štenci se vole igrati. Ako imate štene, možete mu kupiti mnogo igračaka kako se ne bi osjećalo usamljeno ako mora biti ostavljeno samo u nekom trenutku tijekom dana. I nešto vrlo važno... spriječit će štene da žvače vaš namještaj ako je nov kod kuće.

Igračkama se oslobađaju napetosti i na kraju dana iscrpljeni će mirno spavati. Također će zahtijevati intenzivnu njegu, dobru prehranu i posjete veterinaru.

Što je najbolje za vašeg ljubimca? Zoocity nudi izvrsne popuste na hranu i dodatke za kućne ljubimce. U Hrvatskoj ćete pronaći sve za hranjenje i čuvanje Vašeg šteneta. Postoji nekoliko dućana za kućne ljubimce u zemlji, ali ovaj se zaista ističe svojom raznolikošću proizvoda i super preporučenim cijenama.

Naš vodič za kupnju hrane i pribora za vašeg najboljeg prijatelja:

Gumena lopta

lindo-perro-jugando-pelotas-goma_23-2148366917.jpg Jedna od omiljenih igračaka pasa su lopte. Naš savjet je da kupite gumenu loptu kako se ne bi slomila kada je pas žvače. To je izvor oslobađanja od stresa za životinju.

Otpornog su i izdržljivog dizajna te ih možete nabaviti u raznim bojama i veličinama. Idealna bi bila gumena lopta promjera 55 centimetara kako ne biste morali kupovati nekoliko lopti tijekom života svog ljubimca. Za 6 eura možete dobiti prekrasnu gumenu loptu za vašeg psića.

Lopte se također koriste za treniranje šteneta da ga nakon bacanja na određeno mjesto dohvati i ponovno vrati kod nas.

Kožne kosti

bocados-collar-perros-dentales_23-2147828989.jpg Kožne kosti su još jedan klasik. Ne samo da zabavljaju našeg ljubimca, već i pomažu u održavanju zdravih zuba i desni.

Osim što poboljšavaju dentalnu higijenu, ove kosti zadovoljavaju urođeni instinkt pasa za grickanjem i žvakanjem, postajući izvrsno sredstvo za ublažavanje stresa. Liječnici preporučuju kupnju ovakvih poslastica jer one pomažu psima da se oslobode tjeskobe, sprječavajući ih da to čine nauštrb vašeg namještaja ili cipela.

Jedini problem? Kost može zapeti u grlu ili probavnom traktu. Ako se ova blokada odmah ne riješi, operacija bi bila neophodna.

Kong

alimentador-inteligente-mascotas-naturaleza-muerta_23-2151310887.jpg Ako razmišljate o kupnji konga, ali ne znate kako radi, došli ste na pravo mjesto. To je dozator hrane, ali također radi i kao igračka za inteligenciju. Uglavnom morate napuniti rupu odabranom hranom i ostaviti je na raspolaganju.

Pas će se morati potruditi izvaditi hranu iznutra zbog njezine krute strukture, bilo manipuliranjem šapama kako bi je izvukao van ili tako što bi je čvrsto držao kako bi mogao polizati unutrašnjost. Cijeli ovaj proces stimulira njegov um i tijelo.

Katalozi 365 vam donosi sve kataloge iz hrvatskih trgovina za kućne ljubimce. U Zoocityju možete pronaći sve akcije i ponude za Vašeg ljubimca.

OGLAS

Katalozi 365 Copyright © 2024. Sva su prava pridržana. Zabranjeno je kopirati ili reproducirati tekstove bez prethodnog pisanog odobrenja. Fotografije proizvoda, slike i brošure služe samo u ilustrativne svrhe. Snižene cijene utvrđuju službeni distributeri navedeni na ovoj stranici. Ponude vrijede od i do datuma isteka ili do isteka zaliha. Ova je stranica informativna i ne može se koristiti za reklamaciju proizvoda. Cijene se mogu razlikovati ovisno o lokaciji.