OGLAS

Najnovije ponude trgovine BOSO

Ponude, popusti, promocije, brošure i katalozi trgovine BOSO

Boso je supermarket sa sjedištem u Hrvatskoj. To je dio industrije trgovina prehrambenim proizvodima. Trenutno imaju više od 190 trgovina, koje se nalaze diljem Slavonije, s više od 1300 zaposlenih. Njihova poslovna politika orijentirana je na kupce kako bi zadovoljili sve njihove potrebe i kontinuirano ulaganje u razvoj lanca.

Ali bo BOSO imelo ponudbe na Black Friday?

Boso nudi izvrsne ponude i popuste za Crni petak kako bi vam pomogli uštedjeti novac na svemu što vam je potrebno. Otključajte najpovoljnije ponude ove sezone i postanite stručni kupac!

Katalozi 365 nudi najnovije kataloge i brošure za Crni petak na tržištu. Otkrijte ekskluzivne pogodnosti kako biste dobili najbolju vrijednost za svoj novac u svojim omiljenim trgovinama.

Crni petak će započeti 25. studenoga. Iako tehnički traje 24 sata, većina trgovina će imati ponude i velike popuste najmanje tjedan dana. U nekim će slučajevima biti ranih popusta za Crni petak nekoliko dana prije nego što Crni petak uopće počne, pa budite u potrazi za ranim ponudama i prilikama.

Otključajte ponude najpouzdanijih marki u zemlji i pogodnosti koje su zapravo vrijedne vašeg vremena. Prikupljamo, razvrstavamo i organiziramo tisuće brošura iz različitih kategorija i lokacija, omogućujući vam da uštedite novac tijekom Crnog petka, Cyber ponedjeljka, i drugih relevantnih sezona popusta.

Bilo da tražite kućanske aparate koje si zapravo možete priuštiti ili novi namještaj za svoj dom, jamčimo da ćete pronaći ono što tražite na našoj web stranici.

Uz Katalozi 365, možete dobiti do 80% popusta na odabrane proizvode. Zaboravite na inflaciju, rast cijena i sumnjive poslove. Posjetite Katalozi 365danas i pridružite se ostalim pametnim kupcima!

Često postavljana pitanja o BOSO

Povijest trgovine BOSO: što je BOSO?
Open

Boso je osnovan 1990. godine kada je počeo s radom kao maloprodajna i veleprodajna tvrtka. Tvrtka svake godine teži većem rastu i razvoju. Riječ je o obiteljskoj tvrtki sa sjedištem u Vinkovcima. Većina njihovih trgovina su male lokalne trgovine smještene u blizini kupaca za bolje iskustvo.

Koje brendove nudi trgovina BOSO?
Open

Boso je u partnerstvu s poznatim hrvatskim proizvođačima čiji su proizvodi zastupljeni u trgovinama diljem zemlje, a surađuje i s brojnim inozemnim partnerima u regiji i svijetu. Imaju razne robne marke kao i proizvode: od grickalica do pića, ova trgovina ima sve poznate brendove na tržištu trgovačkih lanaca.

Kako uštedjeti u trgovini BOSO?
Open

Ako se registrirate za Boso karticu vjernosti, imat ćete puni pristup najboljim popustima svaki put kada kupujete u Bosu. Također, nude brojne ponude za umirovljenike i obitelji s troje ili više djece, dajući prednost iskustvu i džepu kupaca.

Upoznaj konkurente trgovine BOSO
Open

Danas je Boso jedan od vodećih hrvatskih trgovačkih lanaca. Konkurenti su im Billa, Ribola, Lapovci i drugi.

Ekskluzivne pogodnosti trgovine BOSO
Open

Njihove trgovine poznate su po niskim cijenama, širokom izboru proizvoda, akcijskim ponudama i dodatnim pogodnostima za kupce. Osim toga, svaki put kada uđete na njihovu službenu stranicu vidjet ćete nove, tjedne ponude, te uglavnom popuste na proizvode koji se dobro prodaju.

Popusti trgovine BOSO
Open

Katalozi 365 približava vas najboljoj prodaji u supermarketima u vašoj blizini. Provjerite najnovije ponude na Katalozi 365 i pronađite sve što vašoj obitelji treba po najpovoljnijim cijenama u ovom trenutku.

Uočite najbolje ponude u Bosu upravo sada uz pomoć ove organizacije i ostvarite nevjerojatne ponude na hranu, kućne potrepštine, higijenske proizvode i još puno više!

Brošure i katalozi sadrže najbolje tjedne, mjesečne i godišnje promocije, kao i ponude i popuste koji su danas dostupni u trgovinama. Da biste provjerili ažurirane cijene, možete pogledati i službenu internetsku stranicu: https://www.boso.hr

OGLAS

Katalozi 365 Copyright © 2023. Sva su prava pridržana. Zabranjeno je kopirati ili reproducirati tekstove bez prethodnog pisanog odobrenja. Fotografije proizvoda, slike i brošure služe samo u ilustrativne svrhe. Snižene cijene utvrđuju službeni distributeri navedeni na ovoj stranici. Ponude vrijede od i do datuma isteka ili do isteka zaliha. Ova je stranica informativna i ne može se koristiti za reklamaciju proizvoda. Cijene se mogu razlikovati ovisno o lokaciji.