logo
OGLAS

Najnovije ponude trgovine PRIMA

Ponude, popusti, promocije, brošure i katalozi trgovine PRIMA

Prima je hrvatski lanac trgovina fokusiran na prodaju namještaja i pokućstva. S dugom poviješću na tržištu i snažnom prisutnošću u Hrvatskoj, Prima. ima široku mrežu trgovina raspoređenih u glavnim regijama zemlje.

Često postavljana pitanja o PRIMA

Povijest trgovine PRIMA: što je PRIMA?
close

Povijest Prima. započela je 1995. godine osnivanjem tvrtke i otvaranjem prve trgovine u Bjelovaru, Hrvatska. Od svog početka Prima. ima za cilj proizvodnju i prodaju visokokvalitetnog namještaja. Za kratko vrijeme Prima. ostvario je vodeću poziciju na hrvatskom tržištu kao i prepoznatljivost kod potrošača. Danas, Prima. posluje u Hrvatskoj kroz više od 59 trgovina raspoređenih u glavnim regijama zemlje. Osim u Hrvatskoj, prisutni su i u Makedoniji. Prima. prodaje svoje proizvode putem svoje ekskluzivne online trgovine.

Koje brendove nudi trgovine PRIMA?
close

Prima. je priznati proizvođač namještaja i kućanskih potrepština, te stoga svoje proizvode prodaje pod svojom robnom markom.

Kako uštedjeti u trgovine PRIMA?
close

Štednja novca u Primi. je vrlo jednostavna korištenjem ponuda i promocija objavljenih na njihovoj službenoj web stranici. Na Prima. online trgovini, postoji rubrika "Ponude", gdje kupci mogu pronaći veliki izbor proizvoda po sniženim cijenama. Na Katalozi 365 također ćete pronaći najnovije ponude i promocije u Primi. Pretplatom na Newsletter ili praćenjem Prima. na društvenim mrežama moguće je biti u tijeku s najnovijim ponudama.

Ali bo PRIMA imelo ponudbe na Black Friday?
close

Prima nudi izvrsne ponude i popuste za Crni petak kako bi vam pomogli uštedjeti novac na svemu što vam je potrebno. Otključajte najpovoljnije ponude ove sezone i postanite stručni kupac!

Katalozi 365 nudi najnovije kataloge i brošure za Crni petak na tržištu. Otkrijte ekskluzivne pogodnosti kako biste dobili najbolju vrijednost za svoj novac u svojim omiljenim trgovinama.

Crni petak će započeti 25. studenoga. Iako tehnički traje 24 sata, većina trgovina će imati ponude i velike popuste najmanje tjedan dana. U nekim će slučajevima biti ranih popusta za Crni petak nekoliko dana prije nego što Crni petak uopće počne, pa budite u potrazi za ranim ponudama i prilikama.

Otključajte ponude najpouzdanijih marki u zemlji i pogodnosti koje su zapravo vrijedne vašeg vremena. Prikupljamo, razvrstavamo i organiziramo tisuće brošura iz različitih kategorija i lokacija, omogućujući vam da uštedite novac tijekom Crnog petka, Cyber ponedjeljka, i drugih relevantnih sezona popusta.

Bilo da tražite kućanske aparate koje si zapravo možete priuštiti ili novi namještaj za svoj dom, jamčimo da ćete pronaći ono što tražite na našoj web stranici.

Uz Katalozi 365, možete dobiti do 80% popusta na odabrane proizvode. Zaboravite na inflaciju, rast cijena i sumnjive poslove. Posjetite Katalozi 365danas i pridružite se ostalim pametnim kupcima!

Upoznaj konkurente trgovine PRIMA
close

Prima. konkurira u Hrvatskoj s drugim lancima trgovina kao što su Harvey Norman, Eurodom, između ostalih.

Ekskluzivne pogodnosti trgovine PRIMA
close

Prima. svojim kupcima nudi kvalitetan i moderan namještaj. Kupci svoje proizvode mogu kupiti u Prima. online trgovini te ih dostaviti na kućnu adresu ili preuzeti u najbližoj trgovini. Na službenim web stranicama Prima. nalazi se blog na kojem kupci mogu pronaći ideje za uređenje doma. Prima. ima certifikate kvalitete. Prima. nudi ekskluzivnu korisničku uslugu putem telefona i e-maila.

Popusti trgovine PRIMA
close

Katalozi 365 donosi sve ponude i promocije koje Prima. ima za vas u Hrvatskoj.

Namještaj najviše kvalitete i izdržljivosti možete pronaći u Primi. Provjerite Katalozi 365 i otkrijte sve što Prima. ima za ponuditi.

Brošure i katalozi sadrže najbolje tjedne, mjesečne i godišnje promocije, kao i ponude i popuste koji su danas dostupni u trgovinama. Da biste provjerili ažurirane cijene, možete pogledati i službenu internetsku stranicu: https://www.prima-namjestaj.hr/

OGLAS

Katalozi 365 Copyright © 2024. Sva su prava pridržana. Zabranjeno je kopirati ili reproducirati tekstove bez prethodnog pisanog odobrenja. Fotografije proizvoda, slike i brošure služe samo u ilustrativne svrhe. Snižene cijene utvrđuju službeni distributeri navedeni na ovoj stranici. Ponude vrijede od i do datuma isteka ili do isteka zaliha. Ova je stranica informativna i ne može se koristiti za reklamaciju proizvoda. Cijene se mogu razlikovati ovisno o lokaciji.