logo
homeIcon
  1. separatorPrima
  2. separatorPonude
  3. separatorVrijedi do 07. 08. 2024.
OGLAS

Posebna ponuda trgovine Prima

Vrijedi od 4. srpnja 2024. do 7. kolovoza 2024.

Prima - 1
next
OGLAS
OGLAS

Najnovija Prima brošura je ovdje!

Nova Prima brošura vrijedi od 4. srpnja 2024. do 7. kolovoza 2024..

S preko 16 stranica ponuda, promocija i popusta, pronaći ćete nevjerojatne načine da uštedite novac na Kuća i Namještaj.

Pronađite Prima blizu vas i iskoristite svaku pogodnost kako biste dobili najbolju vrijednost za svoj novac. Zaboravite na rast cijena i visoku inflaciju. Katalozi 365 donosi jeftine cijene i jedinstvene popuste u Prima i mnogim drugim Kuća i Namještaj trgovinama diljem zemlje.

Svaki dan imamo nove brošure, stoga nam se svakako uskoro vratite i pronađite još više Prima ponuda! Posjetite Katalozi 365 kako biste počeli štedjeti već danas.

OGLAS
Prima
Vrijedi do 7. kol
Kuća i Namještaj

Prima katalog od 4. srpnja 2024. do 7. kolovoza 2024.

brochure.sideBrochureStore.text

Prima katalog
OGLAS

Katalozi 365 Copyright © 2024. Sva su prava pridržana. Zabranjeno je kopirati ili reproducirati tekstove bez prethodnog pisanog odobrenja. Fotografije proizvoda, slike i brošure služe samo u ilustrativne svrhe. Snižene cijene utvrđuju službeni distributeri navedeni na ovoj stranici. Ponude vrijede od i do datuma isteka ili do isteka zaliha. Ova je stranica informativna i ne može se koristiti za reklamaciju proizvoda. Cijene se mogu razlikovati ovisno o lokaciji.