Najnovije ponude trgovine BIMA

OGLAS

OGLAS

Ostale ponude trgovine Ostalo

OGLAS

Kakve proizvode mogu pronaći u trgovini BIMA?

Prodaju oko 3000 artikala iz različitih kategorija. Imaju igračke za bebe i djecu svih vrsta, setove tanjura, porculansko posuđe, šalice za kavu, čaše, posuđe, zdjele, kristalno posuđe, tave, umjetno cvijeće, osvježivače prostora, figurice, košare, svijećnjake, vaze, ukrasne kutije, slike za zidove, ogledala, okvire, zidne i stolne satove, noćne i stolne lampe, zdjele, sezonske artikle, sve vrste poklona za djecu i odrasle, šalice, majice, društvene igre, bicikle, bazene na napuhavanje, montažne bazene, opremu za bazene i mnogo, mnogo više.

Upoznaj konkurente trgovine BIMA

Tvrtka je proglašena najboljom Internet trgovinom u kategoriji sadržaja za 2021. godinu u Hrvatskoj. Među njenim konkurentima nalaze se Budicool, Žutiklik, Vitapur i Jysk.

OGLAS

Ali bo BIMA imelo ponudbe na Black Friday?

Bima nudi izvrsne ponude i popuste za Crni petak kako bi vam pomogli uštedjeti novac na svemu što vam je potrebno. Otključajte najpovoljnije ponude ove sezone i postanite stručni kupac!

Katalozi 365 nudi najnovije kataloge i brošure za Crni petak na tržištu. Otkrijte ekskluzivne pogodnosti kako biste dobili najbolju vrijednost za svoj novac u svojim omiljenim trgovinama.

Crni petak će započeti 25. studenoga. Iako tehnički traje 24 sata, većina trgovina će imati ponude i velike popuste najmanje tjedan dana. U nekim će slučajevima biti ranih popusta za Crni petak nekoliko dana prije nego što Crni petak uopće počne, pa budite u potrazi za ranim ponudama i prilikama.

Otključajte ponude najpouzdanijih marki u zemlji i pogodnosti koje su zapravo vrijedne vašeg vremena. Prikupljamo, razvrstavamo i organiziramo tisuće brošura iz različitih kategorija i lokacija, omogućujući vam da uštedite novac tijekom Crnog petka, Cyber ponedjeljka, i drugih relevantnih sezona popusta.

Bilo da tražite kućanske aparate koje si zapravo možete priuštiti ili novi namještaj za svoj dom, jamčimo da ćete pronaći ono što tražite na našoj web stranici.

Uz Katalozi 365, možete dobiti do 80% popusta na odabrane proizvode. Zaboravite na inflaciju, rast cijena i sumnjive poslove. Posjetite Katalozi 365danas i pridružite se ostalim pametnim kupcima!

OGLAS

Ostali brendovi u kategoriji Ostalo

OGLAS

Katalozi 365 Copyright © 2023. Sva su prava pridržana. Zabranjeno je kopirati ili reproducirati tekstove bez prethodnog pisanog odobrenja. Fotografije proizvoda, slike i brošure služe samo u ilustrativne svrhe. Snižene cijene utvrđuju službeni distributeri navedeni na ovoj stranici. Ponude vrijede od i do datuma isteka ili do isteka zaliha. Ova je stranica informativna i ne može se koristiti za reklamaciju proizvoda. Cijene se mogu razlikovati ovisno o lokaciji.