logo

Najnovije ponude trgovine BIMA

OGLAS
OGLAS
OGLAS

Ostale ponude trgovine Ostalo

OGLAS

Kakve proizvode mogu pronaći u trgovine BIMA?

Prodaju oko 3000 artikala iz različitih kategorija. Imaju igračke za bebe i djecu svih vrsta, setove tanjura, porculansko posuđe, šalice za kavu, čaše, posuđe, zdjele, kristalno posuđe, tave, umjetno cvijeće, osvježivače prostora, figurice, košare, svijećnjake, vaze, ukrasne kutije, slike za zidove, ogledala, okvire, zidne i stolne satove, noćne i stolne lampe, zdjele, sezonske artikle, sve vrste poklona za djecu i odrasle, šalice, majice, društvene igre, bicikle, bazene na napuhavanje, montažne bazene, opremu za bazene i mnogo, mnogo više.

Upoznaj konkurente trgovine BIMA

Tvrtka je proglašena najboljom Internet trgovinom u kategoriji sadržaja za 2021. godinu u Hrvatskoj. Među njenim konkurentima nalaze se Budicool, Žutiklik, Vitapur i Jysk.
OGLAS

Ostali brendovi u kategoriji Ostalo

OGLAS

Katalozi 365 Copyright © 2024. Sva su prava pridržana. Zabranjeno je kopirati ili reproducirati tekstove bez prethodnog pisanog odobrenja. Fotografije proizvoda, slike i brošure služe samo u ilustrativne svrhe. Snižene cijene utvrđuju službeni distributeri navedeni na ovoj stranici. Ponude vrijede od i do datuma isteka ili do isteka zaliha. Ova je stranica informativna i ne može se koristiti za reklamaciju proizvoda. Cijene se mogu razlikovati ovisno o lokaciji.